Těhulky březen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.4.11 21:23

Ahojky holky, tak já dneska byla na ultrazvuku a vše je zatím v pořádku. Jinak Vám závidím, že máte hlad.. To já vůbec, pořád mě bolí žaludek a zvracím :poblion: . Jediný co udržím je ovoce a zelenina ta mi chutná, ale nic víc nemůžu ani vidět, dneska musel dokonce vařit přítel, jak se mi dělalo špatně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
16.4.11 08:44

No jo, tak to tě lituji :-(
to se máme asi lépe, ale víš, jak budeme vypadat?
Kamarádka prozvracela první tři měsíce a ve třetím byla - 4 kg, to já začínám třetí měsíc a mám + 1,5 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.11 12:22

Já jsem během týdne zhubla 1,5 kg, ale radči bych ty chutě měla než takhle :poblion: . Dneska jsem byla dopoledne nakoupit a tak se mi udělalo zle z toho jídla :-( Už aby to přestalo, ale stejně si myslím, že to ještě doženu, je teprve začátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
16.4.11 12:40

Ahoj holky, já se dnes objednala k Dr, na první prohlídku v těhu, jdu 28.4, říkal, že dřívější prohlídkou mě stresovat nebude. To se mi líbí takový přístup. Kdyby něco, tak samo že mám hned naklusat.
Jinak já taky spím ve stoje, hlad mám pořád, jen včera ráno poprvé mi bylo lehce na :poblion: , ale po jídle to přešlo. Jinak já jsem teda ráda, že mi zle není, nbrané kila pak zase shodím, to se nebojím, ale prozvracet 3 měsíce, to musí být strašné!! :-? Luci, at se Ti to brzy zlepší a můžeš se normálně najíst!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.11 13:31

Děkuji moc Jittu, opravdu Vám všem závidím. Zítra jedeme na oslavu k babičce.. chlebíčky, řízek s bramborovým salátem a samý dobrůtky, tak jsem na sebe svědavá, jak tohle zvládnu :lol:
Chtěla jsem se Vás zeptat, jestli se v těhu může chodit do bazénu? Ráda bych si šla zaplavat, ale četla jsem, že se tam může dostat zánět, je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
16.4.11 15:50

V těhotenství je dobré plavat,říkaj,že je pak lepší porod,tak bych se toho vůbec nebála,já jsem se chodila koupat u obouch 2 těhotenství a vše bylo v pohodě.Letos jedem na dovolenou na Vranov,tak si taky ráda zaplavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.4.11 09:03
Lucinecka.K píše:
Děkuji moc Jittu, opravdu Vám všem závidím. Zítra jedeme na oslavu k babičce.. chlebíčky, řízek s bramborovým salátem a samý dobrůtky, tak jsem na sebe svědavá, jak tohle zvládnu :lol:
Chtěla jsem se Vás zeptat, jestli se v těhu může chodit do bazénu? Ráda bych si šla zaplavat, ale četla jsem, že se tam může dostat zánět, je to pravda?

Taky mi je zle,jediný co v poslední 3 dny mužu je chleba s čajíkem,jinak se mi dělá ze všeho na :poblion: když se nenajím je mi taky na :poblion: ale mám hrozný křeče.mám mjít dnes ke tchánovcum na jídlo ale opravdu se mi zvedá žaludek při představě pachu z kuchyně a jíst.znám holky co jim bylo takhle do porodu.doufám že mě to držet tak dlouho nebude. :think: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.11 18:13

Bibi11: Věřím, je to opravdu hrozný! Dneska jsme byli na oslavě a dala jsem si polévku a řízek z panenky, protože jsem už měla hrozný hlad a cpali to tam do mě :mrgreen: , teď je mi zle :-(, tak si jdu rychle lehnout a bojim,bojim, že to nevydržím :poblion: jinak vím už teď, že kuřecí je tabu… to nemůžu cítit, ani ryby. Jééžiš, no tak to doufám, že to takhle celé těhu nebude 8-o :roll:
A jak si dopadla u tchána ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.4.11 18:25
Lucinecka.K píše:
Bibi11: Věřím, je to opravdu hrozný! Dneska jsme byli na oslavě a dala jsem si polévku a řízek z panenky, protože jsem už měla hrozný hlad a cpali to tam do mě :mrgreen: , teď je mi zle :-(, tak si jdu rychle lehnout a bojim,bojim, že to nevydržím :poblion: jinak vím už teď, že kuřecí je tabu… to nemůžu cítit, ani ryby. Jééžiš, no tak to doufám, že to takhle celé těhu nebude 8-o :roll:
A jak si dopadla u tchána ?

Nešla jsem fakt bych to tam nedala,jsem celej den doma a ležim dala jsem si mazanec a čaj.Jsem doma sama manžel je v práci přijede po 7.přiveze mi chleba a sýr nebyla jsem schopná se někam vykopat.mám pořát žízen a divně v puse.Snad se nám to zlepší,bejt takhle celé těhu :roll: fakt nééé.Tchýně mi vyprávěla že když byla těhu s maželem tak zvracela pořát ležela v nemáku zhubla šíleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
17.4.11 18:55
Keisi píše:
Taky máš čičinky?A nebojíš se toxo?Jsou domácí nebo venkovní?
Já sem si nechala udělat testy, zatím nikdo nevolá (na kontrolu jdu až za měsíc) tak snad OK…
u nás je malá pravděpodobnost, máme ji v bytě, ven nechodí, ale občas sem ji dala syrové masíčko - hovězí, tak tam maličká obava je …

Jj máme dva kocourky a s toxo se nebojím. Testy jsem si nechala taky udělat, protože se ji snad i údajně kdysi prodělala, resp. mi tenkrát našli protilátky, byla jsem brigádně na zvířecí farmě ale naštěstí jsem nebyla těhu. No a pak už se to nijak neřešilo, tak snad to bude v poho. Jinak oni taky ven nechodí, jsou s náma doma a maso dávám jen přemražený a to ještě jen vyjímečně páč jim to stejně ani moc neříká :lol: No a kontrolu mám teď mimo NT screening taky až za měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
17.4.11 19:01

No a holky těm co není dobře držím pěstičky ať už je vám brzo líp. A jak to zvládáte vůbec v práci? Já mám štěstí, že mi špatně není, resp., že jen z hladu a tak se halt najím a je mi líp. Ale s tou únavou tam bojuju a taky sem začla tím nabíráním nosit volnější oblečko, páč to chci říct až na konci trimestu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.4.11 19:25
stangla píše:
No a holky těm co není dobře držím pěstičky ať už je vám brzo líp. A jak to zvládáte vůbec v práci? Já mám štěstí, že mi špatně není, resp., že jen z hladu a tak se halt najím a je mi líp. Ale s tou únavou tam bojuju a taky sem začla tím nabíráním nosit volnější oblečko, páč to chci říct až na konci trimestu :lol:

Ahoj díky snad brzo bude líp :-) jsem OSVČ tak do práce jezdím 1 týdně.Jinak Mudr mi napíše neschopenku.Budu mít r.těhu.to máš fajn že ti je dobře někdo ani neví že je těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
18.4.11 06:17
stangla píše:
Keisi píše:
Taky máš čičinky?A nebojíš se toxo?Jsou domácí nebo venkovní?
Já sem si nechala udělat testy, zatím nikdo nevolá (na kontrolu jdu až za měsíc) tak snad OK…
u nás je malá pravděpodobnost, máme ji v bytě, ven nechodí, ale občas sem ji dala syrové masíčko - hovězí, tak tam maličká obava je …
Jj máme dva kocourky a s toxo se nebojím. Testy jsem si nechala taky udělat, protože se ji snad i údajně kdysi prodělala, resp. mi tenkrát našli protilátky, byla jsem brigádně na zvířecí farmě ale naštěstí jsem nebyla těhu. No a pak už se to nijak neřešilo, tak snad to bude v poho. Jinak oni taky ven nechodí, jsou s náma doma a maso dávám jen přemražený a to ještě jen vyjímečně páč jim to stejně ani moc neříká :lol: No a kontrolu mám teď mimo NT screening taky až za měsíc :mrgreen:

Takže přemražené maso nevadí? Mám v mrazáku hovězí a zatím ho nedostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
18.4.11 08:38

ahoj holky!
Bibi a Luci, doufám, že už je vám lépe! Já od pátku už taky lehce zažívám nevolnosti a je mi na :poblion: , ale po jídle to vždycky nějak přejde.
Chci se zeptat, myslíte, že nevadí jedno rozpustné kafe denně? Asi se ho nedokážu vzdát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
18.4.11 08:50

ahoj jittu, myslím, že nevadí, tuhle mi psala jedna holčina (je asi o dva měsíce napřed, než já), že ji na předporodním kurzu řekli, pokud jste na to kafe byla zvyklá, tak se toho nebojte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí