Poradna duly
Jana Čurdová
Jééé, tak to gratuluji ![]()
a máte v plánu něco dál?Já jdu v pondělí na krev, dostanu průzkazku a ve čtvrtek na první screening… bojim, bojim ![]()
Ahoj já jdu ve čtvrtek byla jsem u doktora už pře 14 dněma a nic tam neviděl dokonce mi dal i vyvolávačku, ale ani po ni jsem to nedostala tak jdu ve znovu. Uvidíme co mě čeká. Kdy bys měla termín Bibi??
manca 1 píše:
Ahoj já jdu ve čtvrtek byla jsem u doktora už pře 14 dněma a nic tam neviděl dokonce mi dal i vyvolávačku, ale ani po ni jsem to nedostala tak jdu ve znovu. Uvidíme co mě čeká. Kdy bys měla termín Bibi??
Mělo by zhruba kolem 8.12.
právě na ultrazv.pujdu asi za 14 dní páč ted by tam nebylo stejně nic vidět.kolikátý jsi ty týden?
Podle MS 6týdnů takže asi 4týdny.Tak by jsme to měli mít nějak ve stejnou dobu. ![]()
Tak mě paní doktorka vystavila průkazku už ve čtvtek, i když říkala, že normálně se o dělá až později, ale měla z nás po snažení vekou radost ![]()
No a za 14 dní jdu na všechny ty krevní odběry včetně štítné žlázy a za dalších 14 dnů na pořádnej ultrazvuk + NT včetně screeningu. No a když to bude všechno OK můžu se „pochlubit“ v práci ![]()
Já tobě taky gratuluju
no a ať máme všechny všechno tzv. v cajku ![]()
čau holky, tak já už průkajdu mám, no je to takové ošklivé leporelo, nebo jak se to píše, ale hlavně, ať v něm jsou jen krasné věci .. ![]()
Mě to čeká ve řtvrtek tak držte palce holky. A co na to vaše chlapy jsou na měkko?? já už budu mít třetí, ale z nynějšim manželem první on svoje dítě ještě nemá tak si to umíte představit ještě nemám ani průkazku, ale už se pomalu nesmim ani postavit ze židle
Jak to máte vi taky to tak prožívaj??
manca 1 píše:
Mě to čeká ve řtvrtek tak držte palce holky. A co na to vaše chlapy jsou na měkko?? já už budu mít třetí, ale z nynějšim manželem první on svoje dítě ještě nemá tak si to umíte představit ještě nemám ani průkazku, ale už se pomalu nesmim ani postavit ze židle![]()
Jak to máte vi taky to tak prožívaj??
Tak to je dobrej
náš je taky štastnej pořád mi něco zakazuje a radí co mužu a co né.vaří mi dobroty a dárky kupuje,ale ještě se moc netěšíme vzhledem k minulému nezdařenému těhu.
už ab byl první trimestr zanáma.