Těhulky březen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2409
1.4.11 06:19

Jééé, tak to gratuluji :palec:
a máte v plánu něco dál?Já jdu v pondělí na krev, dostanu průzkazku a ve čtvrtek na první screening… bojim, bojim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
1.4.11 19:55

Ahoj, já to zjistila minulí týden :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.4.11 15:55

tak holky co je s váma??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
4.4.11 15:57

Ahoj děvčata :mavam: tak na krev jdu ve sředu,co u Vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.4.11 16:52

Ahoj já jdu ve čtvrtek byla jsem u doktora už pře 14 dněma a nic tam neviděl dokonce mi dal i vyvolávačku, ale ani po ni jsem to nedostala tak jdu ve znovu. Uvidíme co mě čeká. Kdy bys měla termín Bibi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
4.4.11 17:52
manca 1 píše:
Ahoj já jdu ve čtvrtek byla jsem u doktora už pře 14 dněma a nic tam neviděl dokonce mi dal i vyvolávačku, ale ani po ni jsem to nedostala tak jdu ve znovu. Uvidíme co mě čeká. Kdy bys měla termín Bibi??

Mělo by zhruba kolem 8.12. :-) právě na ultrazv.pujdu asi za 14 dní páč ted by tam nebylo stejně nic vidět.kolikátý jsi ty týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.4.11 18:36

Podle MS 6týdnů takže asi 4týdny.Tak by jsme to měli mít nějak ve stejnou dobu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.4.11 18:50

Tak mě paní doktorka vystavila průkazku už ve čtvtek, i když říkala, že normálně se o dělá až později, ale měla z nás po snažení vekou radost :dance:
No a za 14 dní jdu na všechny ty krevní odběry včetně štítné žlázy a za dalších 14 dnů na pořádnej ultrazvuk + NT včetně screeningu. No a když to bude všechno OK můžu se „pochlubit“ v práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.4.11 19:31

Tak mocinky gratuluji a jen tak dál :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.4.11 20:02

Já tobě taky gratuluju :dance: no a ať máme všechny všechno tzv. v cajku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
5.4.11 06:15

čau holky, tak já už průkajdu mám, no je to takové ošklivé leporelo, nebo jak se to píše, ale hlavně, ať v něm jsou jen krasné věci .. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
5.4.11 12:40

Mě to čeká ve řtvrtek tak držte palce holky. A co na to vaše chlapy jsou na měkko?? já už budu mít třetí, ale z nynějšim manželem první on svoje dítě ještě nemá tak si to umíte představit ještě nemám ani průkazku, ale už se pomalu nesmim ani postavit ze židle :-D :-D Jak to máte vi taky to tak prožívaj??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
5.4.11 18:00
manca 1 píše:
Mě to čeká ve řtvrtek tak držte palce holky. A co na to vaše chlapy jsou na měkko?? já už budu mít třetí, ale z nynějšim manželem první on svoje dítě ještě nemá tak si to umíte představit ještě nemám ani průkazku, ale už se pomalu nesmim ani postavit ze židle :-D :-D Jak to máte vi taky to tak prožívaj??

Tak to je dobrej :palec: náš je taky štastnej pořád mi něco zakazuje a radí co mužu a co né.vaří mi dobroty a dárky kupuje,ale ještě se moc netěšíme vzhledem k minulému nezdařenému těhu. :-( už ab byl první trimestr zanáma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí