Poradna duly
Jana Čurdová
manca 1 píše:
Bibi určitě to dobře dopadne moc vám držím palečky
Díky moc
Jak se cítíš máš už nevolnosti?kolikátý si týden?
Bibi: Podle MS jsem 6týdnů zatim na sobě nic necítím. Což je divné , protože u obou předchozích těhotenství jsem zvracela od začátku do konce ono sice je každé těhotenství jiný, ale bojim se aby se zatim neskrývala nějaká zrada, když mi ještě před 10dni dr tvrdil že těhotná nejsem že ho nevidí…, ale MS jsem nedostala ani povyvolávačce testy jsou pozitivní tak mi pak do telefonu řekl že teda nejspíš budu a mám přijít ve čtvrtek. Jak to probíha u tebe?? už přemýšlíš nad jmény??
Bibi: Podle MS jsem 6týdnů zatim na sobě nic necítím. Což je divné , protože u obou předchozích těhotenství jsem zvracela od začátku do konce ono sice je každé těhotenství jiný, ale bojim se aby se zatim neskrývala nějaká zrada, když mi ještě před 10dni dr tvrdil že těhotná nejsem že ho nevidí…, ale MS jsem nedostala ani povyvolávačce testy jsou pozitivní tak mi pak do telefonu řekl že teda nejspíš budu a mám přijít ve čtvrtek. Jak to probíha u tebe?? už přemýšlíš nad jmény??
Jsem zatím 4,4tt,tak jdu zítra na krev a ultrazvuk až dýl ted by nebylo stejně vidět.jinak mi na bletí vubec není asi je brzo.minulé těhu mi bylo zle,ale pak přestalo to bylo znamení že se zastavil růst plodu.to jsem si uvědomila až zpětně.jinak o tom že už ob 9tt nežije jsem se dověděla v 13tt na sreningu,fuj to byl šok.vubec jsem nervácela těšila jsem se že zas uslyším srdíčko.Jinak jména jsme vymýšleli už před tím,tak mám pár jmen ale spíš jen na holčičku.co u Vás jak jména? ![]()
To je mi moc líto tak budu moc držet palečky aby to dobře všechno dopadlo. My sice o jménech uvažujem od první chvíle co jsme se to dozvěděli, ale zatim jsme se na ničem neschodli. Ne že bych měla něco proti českým jménum vůbecnic spousta se mi jich líbí, ale od dětství se mi líbil Sebastian, když jsem pak byla těhotná a chtěla jsem ho byl v rodině rozruh proč nedám něco normálního,když se pak , ale malej narodil a já volala že je to chlapeček Sebastian všichni už byli jen štastný. Pak jsem věděla že čekám holčičku tak honem něco vymyslet co by se k tomu hodilo Jessika?? ne to je ta baba ze seriálu to je vražda napsala takže zamítnuto co dál Jennifer?? POmalu jsme si začali zvykat měsíc před porodem jsem chtěla Bibianu, ale manžel řekl at už nic nevymýšlim. Tak máme Sebastiana, Jennifer a ted se nám nic nelíbí sice je ještě čas , ale přeci jen už přemýšlim Mikuláš?? ne za prvé se to nehodí k našim jménum ani k příjmení a děti by na něho pokřikovali Mikuláši kde máš čerta tak fakt nevím. Můžu se zeptat jaká ta vaše jména sou?? a co bys radila mě?? k těmto jménum??
Tak má kámoška má 15l syna jmenuje se Mikuláš,řiká mu Mikulo,nad jménem se nepozastavuji.Moje sestra má syna jménem Rami je to hezký a hlevně k tomu příjmení Ghanem je supr.Jinak u mě Ellen,Elizabeth,Charlota,Sofie,Natália,Naual tak se jmenu o švagra maminka.Jinak na kluka nevím manžel chce Maxe tak to bude po jeho mě nic nenapadá nebo po tatínkovi Lukáš jenže to je zas starej mladej že se pak neví o kterém Lukášovi by se mluvilo.Ale chtěla bych holčičku,ale mám tušení od začátku ještě jsem ani nevěděla že jsem těhu že se klube chlapeček. ![]()
krásná jména dámy, některé fakt zajímavá..
my nad tím zatím nepřemýšlíme, zdá se mi brzo, já bych to určitě ještě 3× změnila..
jinak já jsem v 9tt a zatím nic necítím, občas něco v břiše, ale to je prý jak se roztahuje děloha..
joo a dneska jsem objevila v té průkajdě datum porodu - a to se podržtě - 11. 11. 2011
to by bylo hustýýýý
Jéé tak to máme stejný vkus já jsem chtěla taky Elizabeth, ale manžel nechce že by se ji pak řikala Lízo jako koze Sofie se mi taky moc líbí, ale přijde mi že se jich ted rodí hodně. U kluku jsem nejdřív chtěla Kevina , ale to už se mi taky nějak zprotivilo a pak mě ještě napadl Samuel jenže má ho od mamky kolegyně z práce a je to autista tak se mi už taky přestává líbit
![]()
manca 1 píše:
Jéé tak to máme stejný vkus já jsem chtěla taky Elizabeth, ale manžel nechce že by se ji pak řikala Lízo jako koze Sofie se mi taky moc líbí, ale přijde mi že se jich ted rodí hodně. U kluku jsem nejdřív chtěla Kevina , ale to už se mi taky nějak zprotivilo a pak mě ještě napadl Samuel jenže má ho od mamky kolegyně z práce a je to autista tak se mi už taky přestává líbit![]()
tak Samuel se mi nelíbí,taky jsem slyšela Oliver, hlavně k tomu příjmení aby to sedlo.Na kluky fakt nevim mě totiž příjde že tyhle možná neobvyklé jména u kluků jsou hezká do určitého věku.Prostě jméno Samuel,Nikolas atd. prostě pak na 40 chlapa mi to pak nesedí.
Ahoj holky, nějak jsem nestíhala sem koukat. No ten můj byl taky moc rád, i když jsme byli zpočátku překvapeni (příjemně) a po různých vyšetřeních a prognózách, že budu muset baštit hormony apod. byla příroda mocnější a rychlejší
Zatímco já to řekla jen pár nejbližším on se hrdě chlubí kde může
Jinak jsem 8+1tt a nejprv jsme měli euforii se jmény, ale pak jsme radši usoudili, že počkáme až bude konec trimestru. Špatně mě ani nebývá, ale už mě asi 3× bolela hlava včetně dneška
, pobolívá mě jen od počátku břicho a prsa a spala bych 24 hodin denně, takže mám co dělat abych se v práci tvářila neospale a pořád nezývala.
Jinak ste vybraly moc hezký jména, resp. ty o kterých přemýšlíte ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat do diskuze? Já zjistila, že jsem těhu v sobotu 2.dubna. V lednu jsem prodělala revizi po zamlklém těhotenství v 7tt, proto mám strach, aby teď bylo všechno v pořádku. Takže ted jsem úplně na začátku. Zatím necítím nic zvláštního, tak snad je vše OK, bojím se.