Těhulky březen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
18.4.11 10:43
jittu píše:
ahoj holky!
Bibi a Luci, doufám, že už je vám lépe! Já od pátku už taky lehce zažívám nevolnosti a je mi na :poblion: , ale po jídle to vždycky nějak přejde.
Chci se zeptat, myslíte, že nevadí jedno rozpustné kafe denně? Asi se ho nedokážu vzdát…

Ahoj Jitu určitě nevadí. :-) dnes jsem volala jak dopadle krev tak před 14 dny 1500 a dnes 14000 jednotek HCG tak to prý hezky roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 11:48

Ahojky holky. Bibi to je fajn, že krásně roste :potlesk: Holky jak často chodíte na kontroly? Já tam chodím každý ani né týden, příjde mi to brzy. Na jednu stranu jsem ráda, že alespoň vím, jak to semnou je :-)
Myslíte, že se dvojčátka poznají hned v 6tt? Doktorka říkala, že to vypadá na jedno ( táta je totiž z dvojčat ). Jinak je mi příšerně :poblion: už začínám být i trošku nepříjemná z toho a těším se až to přejde ( tedy pokud to přejde) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
18.4.11 11:53

Ahoj holky. lucinka: tak já to mám obráceně mě před 14 dni potvrdil těhu UZ řekl mi že plod je živý a má :srdce: tot vše :nevim: ani krev nic a přijít mám až 19.5. Kartu taky ještě nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 12:10

Náš mimísek už má také :srdce: a doktorka mi řekla, že v pátek by měl být mimís větší a když to bude vše v pohodě, tak mi dá už kartu a pak už si tedy myslím, že asi taky nebudu chodit každý týden.
Až 19.5. 8-o ? To je celkem za dlouho, to se divím, že ti nevzal krev. Ale když je všechno v pořádku, tak můžeš být v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
18.4.11 12:14

hm tak záleží asi na doktorovi ten můj mi přijde že to nějak nehrotí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
18.4.11 13:57
Lucinecka.K píše:
Náš mimísek už má také :srdce: a doktorka mi řekla, že v pátek by měl být mimís větší a když to bude vše v pohodě, tak mi dá už kartu a pak už si tedy myslím, že asi taky nebudu chodit každý týden.
Až 19.5. 8-o ? To je celkem za dlouho, to se divím, že ti nevzal krev. Ale když je všechno v pořádku, tak můžeš být v klidu :palec:

Luci, to asi záleží na zvyklostech doktora. A co tam s Tebou každý týden dělá?? Ten můj mi zase řekl, že na první KO stačí až toho 28. dubna, to už budu v 8 tt, ted jsem podle MS 6+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 14:13

Ahojky Jitu, udělá mi jen vnitřní ultrazvuk ( jsem tam tak cca 5 min ) řekne, že je to v pořádku, že mám přijít za týden a jdu domů :lol: . Tak teď tam jdu v pátek a sem zvědavá jestli tam zase půjdu po týdnu :-) . Ale mamka mi říkala, že to dělá tak, že až dá průkazku, tak už tam budu chodit jednou za měsíc.. tak uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
18.4.11 14:21

Holky a ve kterém jste týdnu? Já se v tom ztrácím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
18.4.11 14:22

Jittu: já asi v 8tt kartu ještě nemám tak mi to nějak uniká, ale termin mi řekl na 26.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
18.4.11 14:23

v metříku mám podle termínu vypočítáno 8+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.4.11 17:05
Lucinecka.K píše:
Ahojky holky. Bibi to je fajn, že krásně roste :potlesk: Holky jak často chodíte na kontroly? Já tam chodím každý ani né týden, příjde mi to brzy. Na jednu stranu jsem ráda, že alespoň vím, jak to semnou je :-)
Myslíte, že se dvojčátka poznají hned v 6tt? Doktorka říkala, že to vypadá na jedno ( táta je totiž z dvojčat ). Jinak je mi příšerně :poblion: už začínám být i trošku nepříjemná z toho a těším se až to přejde ( tedy pokud to přejde) :-(

Ahojky bud ráda že tě tak často kontroluje,hlavně na začátek.jsem na ultr.zamluvená 3.5.to už to bude hezky vidět moc se těším ale zároven bojim aby byl v pořádku.jinak mi je pořád špatně,keště že nechodím do práce to bych nedala. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
18.4.11 22:52
Takže přemražené maso nevadí? Mám v mrazáku hovězí a zatím ho nedostala…

Všeobecně je přemražení masa (min. 48 hodin) důležitý pro likvidaci případných zárodků parazitů a většiny bakterií. Pro naše domácí „panelákový“ stav ideál :lol: A nemli by vepřový :think:

Jinak já taky doufám, že mě od srpna nechá doktorka doma, ale uvidíme, to je ještě za dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
18.4.11 22:55

Já byla na 1. kontrole v 8tt a pak si mě pozvala, když sem byla 10tt. No a další mám až budu v 15tt (teda mimo velkej UZV a NT screening, ale to mi budou dělat jinde a budu cca 13/14tt). Takže si myslím, že je to fakt podle toho jak je doktor zvyklej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.11 16:43

Bibi: já jsem ráda za ty kontroly, protože alespoň vím na čem ten každý týden jsem, myslím, že to bude jen takhle na začátku a pak už budu chodit za dýl.
Já také do práce naštěstí nechodím, říkala jsem si, že bych to tam taky nezvládala :poblion:
Malý/malá bude určitě v pořádku Bibi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
19.4.11 21:50
Já také do práce naštěstí nechodím, říkala jsem si, že bych to tam taky nezvládala :poblion:

Jůů ty se máš :lol: … teda že si doma, ne že ti není dobře, jak já bych si třeba sedla na lavečku a koukala do okolí a užívala si vzdoušek a sluníčko venku … takhle v práci nemám ani okno :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí