Poradna duly
Jana Čurdová
jittu píše:
ahoj holky!
Bibi a Luci, doufám, že už je vám lépe! Já od pátku už taky lehce zažívám nevolnosti a je mi na, ale po jídle to vždycky nějak přejde.
Chci se zeptat, myslíte, že nevadí jedno rozpustné kafe denně? Asi se ho nedokážu vzdát…
Ahoj Jitu určitě nevadí.
dnes jsem volala jak dopadle krev tak před 14 dny 1500 a dnes 14000 jednotek HCG tak to prý hezky roste.
Ahojky holky. Bibi to je fajn, že krásně roste
Holky jak často chodíte na kontroly? Já tam chodím každý ani né týden, příjde mi to brzy. Na jednu stranu jsem ráda, že alespoň vím, jak to semnou je
…
Myslíte, že se dvojčátka poznají hned v 6tt? Doktorka říkala, že to vypadá na jedno ( táta je totiž z dvojčat ). Jinak je mi příšerně
už začínám být i trošku nepříjemná z toho a těším se až to přejde ( tedy pokud to přejde) ![]()
Ahoj holky. lucinka: tak já to mám obráceně mě před 14 dni potvrdil těhu UZ řekl mi že plod je živý a má
tot vše
ani krev nic a přijít mám až 19.5. Kartu taky ještě nemám ![]()
Náš mimísek už má také
a doktorka mi řekla, že v pátek by měl být mimís větší a když to bude vše v pohodě, tak mi dá už kartu a pak už si tedy myslím, že asi taky nebudu chodit každý týden.
Až 19.5.
? To je celkem za dlouho, to se divím, že ti nevzal krev. Ale když je všechno v pořádku, tak můžeš být v klidu ![]()
hm tak záleží asi na doktorovi ten můj mi přijde že to nějak nehrotí
Lucinecka.K píše:
Náš mimísek už má takéa doktorka mi řekla, že v pátek by měl být mimís větší a když to bude vše v pohodě, tak mi dá už kartu a pak už si tedy myslím, že asi taky nebudu chodit každý týden.
Až 19.5.? To je celkem za dlouho, to se divím, že ti nevzal krev. Ale když je všechno v pořádku, tak můžeš být v klidu
Luci, to asi záleží na zvyklostech doktora. A co tam s Tebou každý týden dělá?? Ten můj mi zase řekl, že na první KO stačí až toho 28. dubna, to už budu v 8 tt, ted jsem podle MS 6+1.
Ahojky Jitu, udělá mi jen vnitřní ultrazvuk ( jsem tam tak cca 5 min ) řekne, že je to v pořádku, že mám přijít za týden a jdu domů
. Tak teď tam jdu v pátek a sem zvědavá jestli tam zase půjdu po týdnu
. Ale mamka mi říkala, že to dělá tak, že až dá průkazku, tak už tam budu chodit jednou za měsíc.. tak uvidím ![]()
Jittu: já asi v 8tt kartu ještě nemám tak mi to nějak uniká, ale termin mi řekl na 26.11
Lucinecka.K píše:
Ahojky holky. Bibi to je fajn, že krásně rosteHolky jak často chodíte na kontroly? Já tam chodím každý ani né týden, příjde mi to brzy. Na jednu stranu jsem ráda, že alespoň vím, jak to semnou je
…
Myslíte, že se dvojčátka poznají hned v 6tt? Doktorka říkala, že to vypadá na jedno ( táta je totiž z dvojčat ). Jinak je mi příšerněuž začínám být i trošku nepříjemná z toho a těším se až to přejde ( tedy pokud to přejde)
Ahojky bud ráda že tě tak často kontroluje,hlavně na začátek.jsem na ultr.zamluvená 3.5.to už to bude hezky vidět moc se těším ale zároven bojim aby byl v pořádku.jinak mi je pořád špatně,keště že nechodím do práce to bych nedala. ![]()
Takže přemražené maso nevadí? Mám v mrazáku hovězí a zatím ho nedostala…
Všeobecně je přemražení masa (min. 48 hodin) důležitý pro likvidaci případných zárodků parazitů a většiny bakterií. Pro naše domácí „panelákový“ stav ideál
A nemli by vepřový ![]()
Jinak já taky doufám, že mě od srpna nechá doktorka doma, ale uvidíme, to je ještě za dlouho ![]()
Já byla na 1. kontrole v 8tt a pak si mě pozvala, když sem byla 10tt. No a další mám až budu v 15tt (teda mimo velkej UZV a NT screening, ale to mi budou dělat jinde a budu cca 13/14tt). Takže si myslím, že je to fakt podle toho jak je doktor zvyklej ![]()
Bibi: já jsem ráda za ty kontroly, protože alespoň vím na čem ten každý týden jsem, myslím, že to bude jen takhle na začátku a pak už budu chodit za dýl.
Já také do práce naštěstí nechodím, říkala jsem si, že bych to tam taky nezvládala ![]()
Malý/malá bude určitě v pořádku Bibi ![]()
Já také do práce naštěstí nechodím, říkala jsem si, že bych to tam taky nezvládala
Jůů ty se máš
… teda že si doma, ne že ti není dobře, jak já bych si třeba sedla na lavečku a koukala do okolí a užívala si vzdoušek a sluníčko venku … takhle v práci nemám ani okno ![]()