Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj taky nás Velikonoce neberou,byli jsme v pátek na Kabátech
a jinak ve směs doma je mi pořád zle. ![]()
Jittu určitě držíme palce!
Jinak v sobotu jsme byli grilovat na chatě, zrovna kuřecí, které jsem nejedla. V neděli jsme byli taky grilovat u babičky a to už mi bylo dost zle, v pondělí na obědě u babičky, zase mi bylo zle
,takže jsem si ty Velikonoce moc neužila.Vajíčka jsem barvila a dostala jsem plnou tašku dobrůtek, které stejně teď nemůžu, takže už se těším až mi bude lépe
. Teď půjdu akorád k doktorce pro průkazku ![]()
Ahoj holčiny,byla jsem také grilovat a trošku jsem nastydla.Velikonoce taky moc nedržíme,ani jsem letos nedostala.
Keisi píše:
jůůůůůůůůůůů…
závist - to muselo být suuupr
Jo byl to mazec
,když žačli hrát myslela jsem že uteču ale uši si zvykly.
Viktorie20 píše:
Ahoj holčiny,byla jsem také grilovat a trošku jsem nastydla.Velikonoce taky moc nedržíme,ani jsem letos nedostala.
Taky jsem nedostala tak snad neuschnem. ![]()
Mě taky šetřili. Bylo to fajn, setkání s rodinou a relax od práce ![]()
Ahojky holky,tak 18.května jedu na genetickou konzultaci. Dneska zase na krev. Už jsem z toho maličko nervozní.
Ahoj holky tak já byla v pátek na krvi a 19.5 na kontrolu jinak se nic neděje ani výsledky nevim ![]()
Ahoj holky tak já byla v pátek na krvi a 19.5 na kontrolu jinak se nic neděje ani výsledky nevim ![]()
Je to nervozita, taky se už nemužu dočkat na velkej ultrazvuk, ještě 14 dnů … chjooo ![]()
o nervozitě mi něco povídejte, já jdu zítra prvně k Dr, snad už tam bude srdíčko ![]()