Otěhotnění v únoru 2011

20
30.3.11 08:58

Otěhotnění v únoru 2011

Ahojky, najde se tu někdo kdo zjistil tu radostnou zprávu v únoru 2011 stejně jako já? Nechcete se podělit o radosti i strasti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
30.3.11 09:39

Ahoj,tak já :mavam: .Ale radost jsem z toho teda neměla,mám totiž doma 7 měsíčního chlapečka,ale už jsem to vstřebala.Byla jsem u dr. zatím jen na potvrzení,ted jdu 7.4.tak už se dozvím víc.Jinak srdíčko už jsme měli,tak ted počítám,že jsem +- 9.týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
30.3.11 09:59

Ahojky, taky se přidávám :-)

KAMIKAA teda nedivím se ti, že jsi z toho neměla moc radost :D Asi by mě kleplo… ale tak určitě to zvládnete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
30.3.11 10:07
Ale jo,nic jiného nám nezbude :lol: :lol: .mám štěstí,že Matýsek je fakt hrozně hodný miminko,už od dvou měsíců spinká celou noc,není ani uknouranej,tak ten další prcek mi to předvede asi :mrgreen:
Jahudka84 píše:
Ahojky, taky se přidávám :-)KAMIKAA teda nedivím se ti, že jsi z toho neměla moc radost :D Asi by mě kleplo… ale tak určitě to zvládnete :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.3.11 10:19

Ahoj, jsem moc ráda, že jste napsaly!

No takhle rychle druhé miminko… ale určitě to bude všechno v pohodě a nakonec budeš ráda že si spolu budou hrát…

Jinak, já jsem taky byla u dr. na potvrzení, ale na další prohlídku jdu až 27.4. Tak snad bude všechno v pořádku..

Právě jsem v 8 týdnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
30.3.11 10:24

Tak doufej, že to tak bude :D Natálka byla do roka anděl, spinkala celou noc, byla usměvavá, hodňoučká, spala pořád… od roka rovnou nástup období vzdoru, to sice po 3/4 roce polevilo z nejhoršího, ale potvora vzteklá je to pořád :D

Koukám, že já jsem tu s mimískem nejmladší… jsme teprve v 7tt :-) Na potvrzení jsem taky byla, ale bylo ještě brzy, takže ani :srdce: ještě nebylo… a na další KO jdu 11.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.3.11 10:31

Jak tak koukám, tak jsem tady zatím sama poprvé těhotná… to je fajn, myslim, že budu potřebovat rady zkušenějších. :-D
Já už jsem :srdce: viděla a bylo to super, úžasný pocit.. dokonce jsem neodolala a nechala si vytisknout fotku pro manžela i když na ní není skoro nic vidět… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
30.3.11 10:36

to doufám no :lol: :lol: .Ale nějak to budeme muset zmáknout.Tchyně taky měla kluky takhle od sebe a zvládla to.spíš mě děsí celé to těhotenství,než potom.ted je mi zle,že to moc teda nezvládám.chodit s ním ven je peklo.Ale tatka chodí dřív domu,co to jde a bere si ho ven,tak aspon něco :lol: .A s tím velkým pupkem to bude teda nejhorší.už jsme i koukali na sourozenecký kočárky :lol: .ale ještě tak nějak neplánuju až budu mít po všech testech a budu vědět,že je vše v pořádku.a už se těšíte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.3.11 10:40

Já teda strašně moc! No jo, moje první.. I když těhu budu mít taky asi trochu hektický, v červnu mě totiž čekají státnice… ale nějak to určitě zvládnu! Nějak jsme s manželem nečekali, že to půjde tak rychle, ale jsem za to ráda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
30.3.11 10:46

JANCA já taky sbírám fotky i fleků :D Bohužel tentokrát jsem to nestihla, dr byl hrozně fofrující, tak než jsem se naděla, bylo po všem :D Ale při dalším UTZ se už nenechám a bez fotky neodejdu :D
A z čehopak budeš dělat státnice? ;-)

KAMIKAA to víš, že to zvládneš. A jednou budeš ráda, že jsou tak málo od sebe ;-) Stačí až si za pár týdnů po porodu zajedeš svůj režim :-)
Sourozenecký kočárek se bude dost hodit, to je fakt… já ho teda taky měla a jsem ráda, že jsem ho nemusela moc používat, protože mi z něj tekly nervy :D

Já už čekám třetí, tak ráda poradím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.3.11 10:52

Dělám krizový management v Brně. Ale abych řekla pravdu tak už mě to moc neba, už se moc těším až to budu mít za sebou a budu se moct věnovat příjemnějším věcem jako je třeba těhu… :-D
Odkuk vůbec jsi? Já z Třebíče a tam i pracuju, v Brně dělám školu ale už tam jezdím jen hodně málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
30.3.11 11:00

Tak to je jasný, těhu je těhu :D Ale zase je fajn, že to stihneš mít za sebou, než se mimi narodí :-)
Já jsem z Prahy :-)

Holky, máte pocit, co čekáte? Já u prvního nemůžu soudit, asi jsem tušila holku, ale bála jsem se tomu věřit. U druhýho jsem od // si byla 100% jistá, že je to kluk… to mi prostě nikdo nemohl vymluvit :D A teď mám pocit, že je to holčička. Nedovedu si představit, že by to měl být kluk. A to mi fakt bylo jedno, co to bude, protože už mám obě pohlaví. Ale i tak se tomu bojím věřit. Jenže si na to víc a víc zvykám a budu asi v šoku, až mi řeknou, že moje holčička má něco navíc :D Toho se trochu bojím… no, tak uvidíme, jestli se zase nepletu nebo jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.3.11 11:05

Hmmm tak to já teda vůbec netuším, ale je mi uplně jedno co to bude! Ale určitě si to nechám říct až to půjde poznat… Některé moje kamarádky si nechaly (nechávají) pohlaví jako překvapení až k porodu. Já to ale asi nevydržím a taky mi to přijde nepraktický..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
30.3.11 11:10

To já bych to taky nevydržela a obdivuju je.
Já jsem dokonce tak zvědavá, že jsem si koupila ten test pohlaví :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.3.11 11:14

To se nestyď, já se ti nedivím! A co ti vyšlo? A od kolikátého týdne se to může použít, aby byl test aspoň trochu prokazatelný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí