Poradna duly
Jana Čurdová
Píšou od 10tt, takže je ještě brzy… ale od 12tt je to nejspolehlivější… slibujou 100% úspěšnost… tak jsem si to naplánovala k oslavě ukončeného 12tt ![]()
To bude párty!
A co nevolnosti? Postihuje tě něco takovýho? Mě bývalo celé dopoledne, někdy i večer, tak nějak divně od žaludku (ale nezvracela jsem), ale už pár dní mám klid, tak snad to není klid před bouří… Jinak chutě mám na všechno (to ale není žádná novinka), ale moc toho nesním, hned se cítím plná..
Mě začíná být čím dál hůř. Poprvé mám nevolnosti fakt ráno a dopoledne. Odpol je mi nejlíp a večer taky nic moc, ale neni to tak hrozný.
Dneska mi zrovna je dost strašně. Na žádné jídlo nemám chuť. Jím to a je to utrpení… a že jinak jídlo miluju
Takže chutě bohužel nemám, jen nechutě tak nějak ke všemu ![]()
Doufám, že zvracet nezačnu… to si s těma dvěma nedovedu nějak představit ![]()
Holky vy jste toho nakecaly
.Já myla okna na balkoně a vytírala.ještě nedávno tam bylo skladiště
.stěhovali jsme se totiž,tak už to konečně nějak vypadá.ted se ješrě bude dělat Matýskovi pokoj.Já už čekám taky třetí.mám už jednoho kloučka školou poviného
.A jsem taky z Prahy
.Jinak já doufám,že to bude konečně holka,jinak to se zblázním z tolika chlapů
.mě je teda dnes docela fajn,ale tentokrát to začalo hoodně brzo,dřív než s těma dvouma,tak snad to bude ta vymodlená holčička
.Dr.taky říkal,že už by to chtělo holčičku,tak snad jo.co budete dnes dělat?já ještě uklidím kuchyn,když jsem v tom,dám malýmu oběd(prospal sváču)
a vyrážíme ven.
Jéééé, to je prima, že jsi taky z Prahy a třetimamča ![]()
Koukám, že teď je nějaké stěhovací období
Na mojí diskuze se s tím taky roztrhl pytel ![]()
Sam má neštovice, takže ani ven nemůžeme
A na jednu stranu jsem ráda… dneska mi je dost blbě ![]()
Plánovala jsem už včera udělat jarní úklid balkonu, ale myslím, že to dneska moc nehrozí.
A moc držím palce na tu holčičku ![]()
Jak se vám vůbec povedlo, že jsi otěhotněla?
No jo, stěhování… My jsme dva týdny v novém bytečku.. Nemůžu si nějak zvyknout, ale to je asi normální. Úklidu už mám plný zuby, je to nekonečný boj!
No to právě nechápu
.O Matyho jsme se snažili 2 roky a tohle bylo hned.nějak jsem nechtěla brát antikoncepci,chybně jsem se domnívala,že to nehrozí a ejhle
.A už mě zase popadá ten strach z porodu.všude čtu,jak ten třetí je skoro nejhorší
.Já myslela,že to vyprdnu raz dva
,tak doufám,že to tak nakonec bude.A kde budeš jahůdko rodit?já chtěla v Podolí,ale oni v tu dobu malujou,tak vůbec nevím.
JancaJ píše:
No jo, stěhování… My jsme dva týdny v novém bytečku.. Nemůžu si nějak zvyknout, ale to je asi normální. Úklidu už mám plný zuby, je to nekonečný boj!
Nestraš, já se utěšuju tím, že to půjde jako po másle, když už jsem tak pěkně prošťouchlá ![]()
Já jsem obě děti rodila v Neratovicích, tak určitě půjdu zase tam ![]()
jojo jsme ve vlastním.no já v to taky doufám,že to půjde rychle
.musím se na to zeptat dr. doufám,že mě aspon trošku utěší
.Takové to,že každej porod je jinej nechci slyšet ![]()
Jj teď už ve vlastním, doteď jsme byli u našich, ale kupodivu to bylo v poho.
Prošťouchnutá, to je teda pěkný, co mám říkat já?
Jahudka84 píše:
KAMI a odkud z Prahy 8? Taky jsem tam vyrůstalaV Libni…
Tak to máte dobrý… snad se taky jednou dočkáme vlastního ![]()
KAMI tak už jsi taky dva zažila, tak víš, že je každej jinej, ne?
Jaký jsi měla porody?
JANI hele, zase máš výhodu, že nevíš moc do čeho jdeš
I když jak to tak sleduju, tak pravidlo, že prvorodičky mají dlouhé porody už vůbec neplatí… spíš naopak…