Poradna duly
Jana Čurdová
.................
Příspěvek upraven 13.05.11 v 11:27
Ahoj Nicky ![]()
já tedy nejsem prosinec, ale tuším, že jsem to vypočítala dle MS na 10. 11., ale zatím tady taky moc „kecárniček“ na listopad natož prosinec nevidím ![]()
A na kolikátého prosince jsi to vypočítala? Gratuluji!!! A už máš první KO ju?
Já měla v 7+3 tt (i když jsem čekala že mě pozve dřív - kvůli špatným zkušenostem z předchozích těhu, ale prý by tam neviděl srdíčko). Srdíčka jsem se dopátrali když jsem si dala ruce pod zadek a i vel. odpovídala o dva dny (což není nic - neví se kdy přesně je ovu)…
Ahoj Nicky
Já to mám asi taky tak i když popravdě ještě nevim na čem sem. MS jsem měla 19.2 další do ted nepřišla hned po vynechání jsem si dělala testy dva byli negativní a na dalších dvou byla druhá čárka slabší. Před týdnem v pátek jsem šla na gyndu nebral mi krev nic jen mi udělal vnitřní uz a těhotenství přesvědčivě vyvrátil a dal mi injekci na vyvolání. MS nepřišla sice mi řekl že může přijít do 10dnů, ale v pondělí mi to nedalo a běžěla jsem pro test. Jen jsem to ponořila oběvili se dvě v úterý běžím na gyndu a sestra mi řekla že podle testu jsem , alekdyž tam doktor nic neviděl tak mě obědná až za tyden. Podle MS bych měla termín 26.11 ale budu mít třetí a obě děti jsem tři týdny přenášela takže to tipuju kolem 10.12.
![]()
Ahoj a minule to bylo kdy? já tambyla minulí pátek a ještě nic neviděl, ale jsem to nedostala ani po vyvolávačce a testy jsou pozitivní tak uvidim no.
Čauky,podle PMS bych měla mít termín 11.12.
,jsem 4tt tak na ultrazvuk bych chtěla jít co nejdéle,uvidím jak Mudr.měla jsem ZT v 13tt asi mě bude chtít vidět dřív.
a kdo ti potvrdil to těhotenství?? Mě je divný že to ještě minulí týden na ultrazvuku neviděl to bych měla byt už 5tt. Tak se trochu bojim.
Holky,moc gratuluju.Ja svoje vytouzene // nasla 8.4. a TP jsem mela 15.12. nakonec se malej narodil 25.12.
Preji hezke tehulkovani
Moc rada na to vse vzpominam.
Ahojky holky
![]()
Teda, mě se vůbec neukazovali příspěvky!!!
Já mám termín podle MS 1.12. tak snad už na Vánoce budeme doma všichni tři …
![]()
Ahojky
![]()
Jankaxx píše:
Ahoj Nicky![]()
já tedy nejsem prosinec, ale tuším, že jsem to vypočítala dle MS na 10. 11., ale zatím tady taky moc „kecárniček“ na listopad natož prosinec nevidím
A na kolikátého prosince jsi to vypočítala? Gratuluji!!! A už máš první KO ju?
Já měla v 7+3 tt (i když jsem čekala že mě pozve dřív - kvůli špatným zkušenostem z předchozích těhu, ale prý by tam neviděl srdíčko). Srdíčka jsem se dopátrali když jsem si dala ruce pod zadek a i vel. odpovídala o dva dny (což není nic - neví se kdy přesně je ovu)…
Ahojky Bibi ![]()
Bibi11 píše: Čauky,podle PMS bych měla mít termín 11.12.,jsem 4tt tak na ultrazvuk bych chtěla jít co nejdéle,uvidím jak Mudr.měla jsem ZT v 13tt asi mě bude chtít vidět dřív.
Ahooojky
![]()
Brblos22 píše:
Taky se hlasimpodle MS termin 1. prosince