Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, taky ještě nevím na čem jsem, jdu dneska na potvrzení, ale podle mého počítání mi to vychází jako tobě, kelm 9.12.2011
tak jsem zvědavá ![]()
Ahoj moc gratuluju
teda tolik testu a uz i fotka, trosku zavidim..
Ahojky ![]()
Brblos22 píše:
Ahoj moc gratulujuteda tolik testu a uz i fotka, trosku zavidim..
Ahojky
![]()
dasena píše:
Ahojky, taky ještě nevím na čem jsem, jdu dneska na potvrzení, ale podle mého počítání mi to vychází jako tobě, kelm 9.12.2011tak jsem zvědavá
Ahoj holky tak včera na kontrole a je to těhotenství 6+2 a máme ![]()
Ahoj holky tak včera na kontrole a je to těhotenství 6+2 a máme ![]()
Vypadá to na 18.12
těhotenství pomocí Mamma 10 potvrzeno 4 dny po sobě a čárka už je pěkně silná, ale takovou plejádu jako ty zatím nemám
(v žádné lékárně jsem nesehnala 25 jednotkové testy, prý chtějí všichni 10), ale bude, dnes jsem přikoupila dalších 6testů a chci měřit, až do kontroly lékaře,to je totiž jediné, co mě momentálně uklidňuje, že čárka pěkně sílí,příští týden v pátek tam jdu poprvé, už by mělo něco být vidět.No, jsem v tom až po uši a hlavně mám strach, abych něco nepokazila...... ![]()
proto, ze byl April jsi musela platit nebo Ti udelal tu fotku?
Ja pujdu na kontrolu az za dva tydny k moji pani doktorce v Praze. Letim domu na dovcu. Ziju v Dublinu a na kontrolu si mne pozvali az na 11.5. No az, pri prvnim tehotenstvi to bylo ve 23tydnu!! Byl babyboom tak nestihali ![]()
nazdarek holky!
tak doufam, ze se taky budu moct pripojit.. podle ms bych mela mit TP 7.12.
ale minule tehotenstvi nam skoncilo v 9tt, tak jeste moc nejasam..
Ahojky holky, taky jen nakukuju. Podle MS termín 11.12
. Taky nám to posledně nedopadlo…v 10tt ZT. Ale tentokrá nám to všem určitě vyjde ![]()
určitě všem, ať ŽIJE prosinec
na vánoce už budeme mít všechny doma svého andílka
![]()
Ahojky,já ještě nebyla u dr.,ale myslím,že se zadařilo a termín by mi vycházel na 20.12.,takže krásné vánoce
![]()