Poradna duly
Jana Čurdová
hihi, no ja spala pres den.. dopoledne se mala nastesti zabavila sama a ja tu pochrupovala s ni a pak jsme si spolu daly jeste poledniho slofika.. ![]()
Ty se máš, já musím v práci předstírat aktivitu
, ale dneska je mi trašná zima a spát se mi chce taky
Kolik je malý?
budou ji 2 roky..
no ja kdyz jsem byla tehotna s ni, to teda bylo.. vzdycky jsem si po obede musela dat na hodku slofika, jinak bych to taky nevydrzela.. ono bude za par tydnu lip.. ten zacatek je holt trosku zmena.. ![]()
Zívám jak žába s velkou hubou
Já už mám dcerušky veliký a tak si to moc nepamatuju ![]()
juu, to bych taky chtela, 3 deti.. no uvidime, jestli se nam to zadari ![]()
Holky už mi odrostli a tak chcem ještě něco na mazlení
Už jsi byla u mudra?
my to tak meli puvodne taky naplanovane, ale to jsme netusili, ze nam bude vzdycky par let trvat, nez otehotnim.. ![]()
nene, nebyla.. muj si zve stejne az nekdy v 8.-9. tydnu, aby bylo videt primo srdicko. takze nikam nespecham..
Taky půjdu až někdy v květnu kolem 9 týdne. Už tu usínám, dobrou noc ![]()
Tak to vypadá,že se opravdu zadařilo,testíky pěkně sílí,tak jen,aby to vydrželo.Strašně mě trápí jarní alergie,takže taky jen tak polehávám,prcek naštěstí nezlobí a už pomáhá mazat bříško,tak snad nepřijde žádné zklamání.K dr. ale půjdu až tak začátkem květka,dřív to asi nemá smysl,co?
skymaggie píše:
Tak to vypadá,že se opravdu zadařilo,testíky pěkně sílí,tak jen,aby to vydrželo.Strašně mě trápí jarní alergie,takže taky jen tak polehávám,prcek naštěstí nezlobí a už pomáhá mazat bříško,tak snad nepřijde žádné zklamání.K dr. ale půjdu až tak začátkem květka,dřív to asi nemá smysl,co?
Tak to gratuluju
a kdy máš asi termín? Myslím si, že květen úplně stačí…aspoň už budou fazolky krásně vidět ![]()
Děkuju,no dnes by to byl 13.DPO,takže termín vychází někdy okolo 20.12.,to by byly krásné vánoce..mrkněte jak vypadají testíky
Ahojky těhulky
![]()
Zdravím nové příchozí
a teda souhlasím, že s tou únavou je to teda
![]()
A jak vám je jinak??? Nějaké nevolnosti?? Mě je teda trošku blbě, ale
naštěstí ještě nic, držím a doufím, že udržím!
![]()