Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3775
14.4.11 08:58
Ahojky :mavam: Tak to veeeliká gratulace k ukázkovým //… já ti to říkala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A ten podbřišek,.. neboj je to normální, mě až do 6tt bolel permanentně a teď už jen občas, za to víc!!! :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
skymaggie píše:
Dobré ráno holky, tak dnešní testík naprosto ukázkově pozitivní. Jen mám zrovna asi období, kdy bych normálně dostala MS a začal mě trochu pobolívat podbříšek,nebo spíš mi v něm občas tak dloubne.Mám velký strach,tak doufám, že se nic neděje :?: 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
14.4.11 09:00

Ahojky, vítám tě a gratuluji :kytka: :kytka: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak já mám termín taky 1.12. :dance: :dance: :dance: Víš kdy byla ovulka? :mrgreen:
Nairol píše:
Ahoj, muzu se k vam taky pridat?Termin mam take 1.12. 8-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.4.11 09:18

:-) ahoj termin mam 25.12.2011 jsem sice na začatku tehotenstvi ale rada se k vam take pridam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.4.11 09:22
goiveta píše: :-) ahoj termin mam 25.12.2011 jsem sice na začatku tehotenstvi ale rada se k vam take pridam

Ahojky,vítám tě,jsi zatím asi jediná, které vychází termín až po mě :wink: ,ale nakonec to může být všecno jinak :lol: ..Takže už máš pozitivní testíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.4.11 09:24
nicky88 píše:
Ahojky :mavam: Tak to veeeliká gratulace k ukázkovým //… já ti to říkala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A ten podbřišek,.. neboj je to normální, mě až do 6tt bolel permanentně a teď už jen občas, za to víc!!! :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
skymaggie píše:
Dobré ráno holky, tak dnešní testík naprosto ukázkově pozitivní. Jen mám zrovna asi období, kdy bych normálně dostala MS a začal mě trochu pobolívat podbříšek,nebo spíš mi v něm občas tak dloubne.Mám velký strach,tak doufám, že se nic neděje :?: 8-o

Ahoj Niky,děkuji za podporu,to mě trochu uklidnilo..nevím proč,ale tady u toho druhého těhotenství mám o dost větší strach..asi pro to,že je to tak neuvěřitelné:-)..Co ty,všecko v pohodě? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
14.4.11 09:27

skimaggie no snad je všechno v pohodě.. to se dozvím v úterý u MUDr… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale já myslím že jo,.. ta nevolnost mluví za vše.. :roll: :-? :-( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.4.11 09:32
nicky88 píše:
skimaggie no snad je všechno v pohodě.. to se dozvím v úterý u MUDr… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale já myslím že jo,.. ta nevolnost mluví za vše.. :roll: :-? :-( :mrgreen:

:-) Určitě bude všecko ok, taky je mi docela :poblion: nebo spíš mi vůbec nic nechutná a ta úúúnava :-? ..Jsem zvědavá,jak vydržím čekat na tu návštěvu u gyndr., to ti docela závidím,že už půjdeš podruhé,ale jsi skoro o 2 týdny napřed,takže se nedá nic dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
14.4.11 09:38

Jsem skoro o 3 týdny napřed :mrgreen: :mrgreen: ale to nevadí, hele tak tam zavolej a on si tě objedná tak, aby už něco bylo vidět! Já jsem byla ráda, že jsem šla v tom 5+1tt… čekala jsem, že nic vidět nebude a bylo,.. a hlavně mě ujistil, že je mimi tam kde má a že třeba nemám hematom (jako jedna moje kamarádka) a šla jsem domu spokojená :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.4.11 09:50

ano mam .vzali mi u lekare krev.samo ze termin muze byt jiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.4.11 09:50

No já jsem koukala na metříky víš,ty ukazují rozdíl 11 dní,tak možní proto,ale asi je to nějak blbě.Termín mi vychází na 18.12. a tobě na 1.12.,ne?no tak nějak..hlavně aby to bylo všecko ok.tak asi za týden tam brnknu a domluvím se s ním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
14.4.11 10:12

skymaggie vy mate nekde metriky? ja nikde zadne nevidim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
14.4.11 10:22

Ty máš v metříku 4+4 a já 7+0 .. to je bez 4 dnů 3týdny.. nebo neukazuje mi to špatně? nezasekl se ten můj? Ale to je jedno! Tak se pak objednej! Budu držet palečky :kytka: Určitě bude všechno v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.4.11 10:22

jsou pod příspěvky,možná máš nastavené,aby se ti neukazovaly.. :nevim:, v nastavení si musíš dát,že chceš zobrazovat podpisy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
14.4.11 10:26

fram musíš nahoře nad příspěvkama dát zobrazovat podpisy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
14.4.11 10:28

jaaaj dekuji! no to jsou mi novoty! ja tu totiz tak rok nebyla a tehdy to fungovalo automaticky.. jsem to ja truhlik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí