Poradna duly
Jana Čurdová
skymaggie píše:
Dobré ráno holky, tak dnešní testík naprosto ukázkově pozitivní. Jen mám zrovna asi období, kdy bych normálně dostala MS a začal mě trochu pobolívat podbříšek,nebo spíš mi v něm občas tak dloubne.Mám velký strach,tak doufám, že se nic neděje![]()
Ahojky, vítám tě a gratuluji
![]()
Nairol píše:
Ahoj, muzu se k vam taky pridat?Termin mam take 1.12.
ahoj termin mam 25.12.2011 jsem sice na začatku tehotenstvi ale rada se k vam take pridam
goiveta píše:ahoj termin mam 25.12.2011 jsem sice na začatku tehotenstvi ale rada se k vam take pridam
Ahojky,vítám tě,jsi zatím asi jediná, které vychází termín až po mě
,ale nakonec to může být všecno jinak
..Takže už máš pozitivní testíky?
nicky88 píše:
AhojkyTak to veeeliká gratulace k ukázkovým //… já ti to říkala
![]()
![]()
A ten podbřišek,.. neboj je to normální, mě až do 6tt bolel permanentně a teď už jen občas, za to víc!!!
![]()
![]()
skymaggie píše:
Dobré ráno holky, tak dnešní testík naprosto ukázkově pozitivní. Jen mám zrovna asi období, kdy bych normálně dostala MS a začal mě trochu pobolívat podbříšek,nebo spíš mi v něm občas tak dloubne.Mám velký strach,tak doufám, že se nic neděje![]()
Ahoj Niky,děkuji za podporu,to mě trochu uklidnilo..nevím proč,ale tady u toho druhého těhotenství mám o dost větší strach..asi pro to,že je to tak neuvěřitelné:-)..Co ty,všecko v pohodě? ![]()
skimaggie no snad je všechno v pohodě.. to se dozvím v úterý u MUDr…
Ale já myslím že jo,.. ta nevolnost mluví za vše..
![]()
nicky88 píše:
skimaggie no snad je všechno v pohodě.. to se dozvím v úterý u MUDr…![]()
![]()
Ale já myslím že jo,.. ta nevolnost mluví za vše..
![]()
![]()
![]()
Určitě bude všecko ok, taky je mi docela
nebo spíš mi vůbec nic nechutná a ta úúúnava
..Jsem zvědavá,jak vydržím čekat na tu návštěvu u gyndr., to ti docela závidím,že už půjdeš podruhé,ale jsi skoro o 2 týdny napřed,takže se nedá nic dělat ![]()
Jsem skoro o 3 týdny napřed
ale to nevadí, hele tak tam zavolej a on si tě objedná tak, aby už něco bylo vidět! Já jsem byla ráda, že jsem šla v tom 5+1tt… čekala jsem, že nic vidět nebude a bylo,.. a hlavně mě ujistil, že je mimi tam kde má a že třeba nemám hematom (jako jedna moje kamarádka) a šla jsem domu spokojená
![]()
ano mam .vzali mi u lekare krev.samo ze termin muze byt jiny
No já jsem koukala na metříky víš,ty ukazují rozdíl 11 dní,tak možní proto,ale asi je to nějak blbě.Termín mi vychází na 18.12. a tobě na 1.12.,ne?no tak nějak..hlavně aby to bylo všecko ok.tak asi za týden tam brnknu a domluvím se s ním ![]()
Ty máš v metříku 4+4 a já 7+0 .. to je bez 4 dnů 3týdny.. nebo neukazuje mi to špatně? nezasekl se ten můj? Ale to je jedno! Tak se pak objednej! Budu držet palečky
Určitě bude všechno v pohodě!
jsou pod příspěvky,možná máš nastavené,aby se ti neukazovaly..
, v nastavení si musíš dát,že chceš zobrazovat podpisy
jaaaj dekuji! no to jsou mi novoty! ja tu totiz tak rok nebyla a tehdy to fungovalo automaticky.. jsem to ja truhlik ![]()