Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3775
13.4.11 11:23
testíky :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Mrkni na moje,.. :pankac: :pankac: jsou ve fotoalbu diskuze :mrgreen:
skymaggie píše:
Děkuju,no dnes by to byl 13.DPO,takže termín vychází někdy okolo 20.12.,to by byly krásné vánoce..mrkněte jak vypadají testíky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
13.4.11 11:34
nicky88 píše:
Ahojky těhulky :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam:

Zdravím nové příchozí :hug: :kytka: a teda souhlasím, že s tou únavou je to teda :zed: :zed:

A jak vám je jinak??? Nějaké nevolnosti?? Mě je teda trošku blbě, ale :poblion: naštěstí ještě nic, držím a doufím, že udržím! :mrgreen: :dance:

No do včera jsem jásala že se mi nevolnosti vyhnou,ale od rána mi je špatně ze všeho se mi zvedá žaludek. :poblion: Jsem četla že když maj být nevolnosti že začnou okolo 5tt.Vydržím vše hlavně at je fazolka vpořádku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.4.11 11:37
nicky88 píše:
testíky :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Mrkni na moje,.. :pankac: :pankac: jsou ve fotoalbu diskuze :mrgreen:
*

No tak ty jsou přímo ukázkové :palec: ,už se těším,že mi taky tak krásně zesílí,ale zatím je brzo,tak si musím počkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
13.4.11 11:39

Bibi :mavam: :mavam:

To mě mrzí, že je tak zle :-( ale co byme pro mimíse neudělali, že :mrgreen: :mrgreen: No to mě třeba kolem 5tt bylo skvěle ale poslední asi 3 dny mám divný žaludek, né že by mi bylo úplně zle, jen párkrát za den se mi udělá hůř a zase to hned odejde! Hlavně musím průběžně celý den něco „zobat“ :mrgreen: ale nesmím se přejíst,.. poprvé za život se fakt řídím podle hladu, sním klidně jeden a PŮL rohlíku, když v půlce už cítím že asi dobrý,.. za normálních okolností bych do snědla a za ním by putoval ještě jeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
13.4.11 11:41

skymaggie zesílí!!! Uvidíš,.. poslední test tam ani nemám, tam už byla ta testovací silnější než kontrolní :dance: :dance: :dance: To byl nádhernej pohled! ale to přijde, neboj,.. dávám tomu týden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.4.11 11:43

Já se cítím tak nějak všelijak,strašná únava hlavně.K tomu ucpané dutiny,tak když už,tak doufám,že to je opravdu ta alergie a ne žádná viróza.Zhoršená pleť,každé prso jinak velké,chvílemi návaly horka,pak zase zima..a nemám vůbec hlad,a když už,tak chuť pořád jen na maso a žádné sladkosti-což je teda hodně velká změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.4.11 11:48
nicky88 píše:
skymaggie zesílí!!! Uvidíš,.. poslední test tam ani nemám, tam už byla ta testovací silnější než kontrolní :dance: :dance: :dance: To byl nádhernej pohled! ale to přijde, neboj,.. dávám tomu týden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jojo,náhodou i u toho posledního co máš tady na fotce mi připadá,že ta „těhotenská“ čárka je mnohem silnější než ta druhá..Zatím používám jen testy s citlivostí 10 jednotek a každé ráno se můžu zbláznit při čekání,jestli tam něco vyskočí, protože to není hned,zatím to krásně stoupá,ale mám mnohem větší strach,než u prvního mimi.Už už na mě šel kvasinkový zánět,to bylo k zešílení,ale podařilo se mi to naštěstí rozehnat,uff uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
13.4.11 11:49

Ahoj holky já bych taky pořád spala dnes jsem vstala v 10 a to mě vzbudila sousedka , když přišla na kávu. Já jim jen jablka, pomeranče,rajčata a čínskou polívku.Kafe nemůžu ani vidět. Četla jsem že tu někdo bude mít už třetí?? já taky to jsem ráda do ted jsem měla pocit že tu budou mít všichni první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
13.4.11 11:53
Tak to mě taky vyskakovala ta druhá / až po chvilce a to teda byly infarktový stavy,.. a co pak teprve když jsem testovala citl.25 to byl najednou masakr,.. mám to tam popsaný,.. testovala jsem asi 4 dny obouma a pak už převážně 25… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a asi od 13DPO se to na 10 vybarvovalo hned na 25 po chvíli a asi 15DPO - 16DPO to už i na 25 vyskočilo hnedka!! Neboj se dočkáš se! A to bude pak radost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
skymaggie píše:
nicky88 píše:
skymaggie zesílí!!! Uvidíš,.. poslední test tam ani nemám, tam už byla ta testovací silnější než kontrolní :dance: :dance: :dance: To byl nádhernej pohled! ale to přijde, neboj,.. dávám tomu týden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jojo,náhodou i u toho posledního co máš tady na fotce mi připadá,že ta „těhotenská“ čárka je mnohem silnější než ta druhá..Zatím používám jen testy s citlivostí 10 jednotek a každé ráno se můžu zbláznit při čekání,jestli tam něco vyskočí, protože to není hned,zatím to krásně stoupá,ale mám mnohem větší strach,než u prvního mimi.Už už na mě šel kvasinkový zánět,to bylo k zešílení,ale podařilo se mi to naštěstí rozehnat,uff uff
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
13.4.11 11:54

Ráda si dělám polévky ted jsem si uvařila rajčatovou,taky salátky si dělám a ananas na něm ujíždím. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.4.11 12:06
nicky88 píše:
Tak to mě taky vyskakovala ta druhá / až po chvilce a to teda byly infarktový stavy,.. a co pak teprve když jsem testovala citl.25 to byl najednou masakr,.. mám to tam popsaný,.. testovala jsem asi 4 dny obouma a pak už převážně 25… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a asi od 13DPO se to na 10 vybarvovalo hned na 25 po chvíli a asi 15DPO - 16DPO to už i na 25 vyskočilo hnedka!! Neboj se dočkáš se! A to bude pak radost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No máš to krásně zdokumentováno..mám dnes cca 13DPO a na 25 si zatím netroufám,ten spodní test na fotce je 10 z dnešního rána a vyskočilo to až tak po 3 minutách,takže sice v limitu,ale nebylo to hned.Tak odhaduju,že o víkendu už by to mohlo být krásně i na 25.
Možná už si to tady psala,ale byla jsi už u dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
13.4.11 12:15

No já ještě dneska nejedla fakte to nejde :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
13.4.11 12:19

Když se nenajím, tak je mi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
13.4.11 12:22

Já jsem byla 1.4. (si mě pozval na apríla :mrgreen: ) to jsem byla 5+1tt a ta fotečka ve fotoalbu je moje :srdce: a na další jdu 19.4. už se těším, to budu 7+5tt… tak jsem moooc zvědavá, říkal, že v tom 8tt až přijdu, že se domluvíme na genetice no :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.4.11 12:29

Tak to je super,že se to takhle brzy ukázalo..Já chci počkat tak aspoň do konce dubna a jít tam až tak v 6.-7. týdnu,ale kdoví,jestli vydržím..i když jsou testíky pozitivní,přece jen slovo doktora hlavně ultrazvuk dodají tu jistotu..teď mi to zatím připadá takové neuvěřitelné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí