Poradna duly
Jana Čurdová
skymaggie píše:
Děkuju,no dnes by to byl 13.DPO,takže termín vychází někdy okolo 20.12.,to by byly krásné vánoce..mrkněte jak vypadají testíky
nicky88 píše:
Ahojky těhulky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdravím nové příchozí
A jak vám je jinak??? Nějaké nevolnosti?? Mě je teda trošku blbě, ale![]()
a teda souhlasím, že s tou únavou je to teda
![]()
naštěstí ještě nic, držím a doufím, že udržím!
![]()
No do včera jsem jásala že se mi nevolnosti vyhnou,ale od rána mi je špatně ze všeho se mi zvedá žaludek.
Jsem četla že když maj být nevolnosti že začnou okolo 5tt.Vydržím vše hlavně at je fazolka vpořádku. ![]()
nicky88 píše:
testíky![]()
![]()
![]()
Mrkni na moje,..
![]()
jsou ve fotoalbu diskuze
*No tak ty jsou přímo ukázkové
,už se těším,že mi taky tak krásně zesílí,ale zatím je brzo,tak si musím počkat
Bibi
![]()
To mě mrzí, že je tak zle
ale co byme pro mimíse neudělali, že
No to mě třeba kolem 5tt bylo skvěle ale poslední asi 3 dny mám divný žaludek, né že by mi bylo úplně zle, jen párkrát za den se mi udělá hůř a zase to hned odejde! Hlavně musím průběžně celý den něco „zobat“
ale nesmím se přejíst,.. poprvé za život se fakt řídím podle hladu, sním klidně jeden a PŮL rohlíku, když v půlce už cítím že asi dobrý,.. za normálních okolností bych do snědla a za ním by putoval ještě jeden
![]()
skymaggie zesílí!!! Uvidíš,.. poslední test tam ani nemám, tam už byla ta testovací silnější než kontrolní
To byl nádhernej pohled! ale to přijde, neboj,.. dávám tomu týden
![]()
Já se cítím tak nějak všelijak,strašná únava hlavně.K tomu ucpané dutiny,tak když už,tak doufám,že to je opravdu ta alergie a ne žádná viróza.Zhoršená pleť,každé prso jinak velké,chvílemi návaly horka,pak zase zima..a nemám vůbec hlad,a když už,tak chuť pořád jen na maso a žádné sladkosti-což je teda hodně velká změna.
nicky88 píše:
skymaggie zesílí!!! Uvidíš,.. poslední test tam ani nemám, tam už byla ta testovací silnější než kontrolní![]()
![]()
![]()
![]()
Jojo,náhodou i u toho posledního co máš tady na fotce mi připadá,že ta „těhotenská“ čárka je mnohem silnější než ta druhá..Zatím používám jen testy s citlivostí 10 jednotek a každé ráno se můžu zbláznit při čekání,jestli tam něco vyskočí, protože to není hned,zatím to krásně stoupá,ale mám mnohem větší strach,než u prvního mimi.Už už na mě šel kvasinkový zánět,to bylo k zešílení,ale podařilo se mi to naštěstí rozehnat,uff uff
Ahoj holky já bych taky pořád spala dnes jsem vstala v 10 a to mě vzbudila sousedka , když přišla na kávu. Já jim jen jablka, pomeranče,rajčata a čínskou polívku.Kafe nemůžu ani vidět. Četla jsem že tu někdo bude mít už třetí?? já taky to jsem ráda do ted jsem měla pocit že tu budou mít všichni první
skymaggie píše:nicky88 píše:Jojo,náhodou i u toho posledního co máš tady na fotce mi připadá,že ta „těhotenská“ čárka je mnohem silnější než ta druhá..Zatím používám jen testy s citlivostí 10 jednotek a každé ráno se můžu zbláznit při čekání,jestli tam něco vyskočí, protože to není hned,zatím to krásně stoupá,ale mám mnohem větší strach,než u prvního mimi.Už už na mě šel kvasinkový zánět,to bylo k zešílení,ale podařilo se mi to naštěstí rozehnat,uff uff
skymaggie zesílí!!! Uvidíš,.. poslední test tam ani nemám, tam už byla ta testovací silnější než kontrolní![]()
![]()
![]()
![]()
Ráda si dělám polévky ted jsem si uvařila rajčatovou,taky salátky si dělám a ananas na něm ujíždím. ![]()
nicky88 píše:
Tak to mě taky vyskakovala ta druhá / až po chvilce a to teda byly infarktový stavy,.. a co pak teprve když jsem testovala citl.25 to byl najednou masakr,.. mám to tam popsaný,.. testovala jsem asi 4 dny obouma a pak už převážně 25…![]()
![]()
a asi od 13DPO se to na 10 vybarvovalo hned na 25 po chvíli a asi 15DPO - 16DPO to už i na 25 vyskočilo hnedka!! Neboj se dočkáš se! A to bude pak radost
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No máš to krásně zdokumentováno..mám dnes cca 13DPO a na 25 si zatím netroufám,ten spodní test na fotce je 10 z dnešního rána a vyskočilo to až tak po 3 minutách,takže sice v limitu,ale nebylo to hned.Tak odhaduju,že o víkendu už by to mohlo být krásně i na 25.
Možná už si to tady psala,ale byla jsi už u dr?
Já jsem byla 1.4. (si mě pozval na apríla
) to jsem byla 5+1tt a ta fotečka ve fotoalbu je moje
a na další jdu 19.4. už se těším, to budu 7+5tt… tak jsem moooc zvědavá, říkal, že v tom 8tt až přijdu, že se domluvíme na genetice no
![]()
Tak to je super,že se to takhle brzy ukázalo..Já chci počkat tak aspoň do konce dubna a jít tam až tak v 6.-7. týdnu,ale kdoví,jestli vydržím..i když jsou testíky pozitivní,přece jen slovo doktora hlavně ultrazvuk dodají tu jistotu..teď mi to zatím připadá takové neuvěřitelné ![]()