Poradna duly
Jana Čurdová
Holky na Lilypie se zadava i TP, nebo ne? Pak to sice pocita sparvne tydny a dny, ale spatne dopocitava zbyvaji dny do porodu.
Hezkýý Nicky…a vyplývá z toho hlavně to,že musíme koukat jen na ty týdny a dny,ty jsou správně.. ![]()
No nic, už mažete bříška?Já jo,protože už mám pár malých prasklinek od prvního a to jsem měla jen 5kg navíc,takže nechci,aby se nějak moc rozjely..dám sprchu a jdu na to
![]()
Nairol píše:
Ahoj vsichni!Nicky - vim presny datum poceti - 10.3.
nicky88 píše:
Ahojky, vítám tě a gratuluji![]()
![]()
![]()
Jinak já mám termín taky 1.12.
![]()
![]()
Víš kdy byla ovulka?
Nairol píše:
Ahoj, muzu se k vam taky pridat?Termin mam take 1.12.
Nairol píše:
Ahoj vsichni!Nicky - vim presny datum poceti - 10.3.
nicky88 píše:
Ahojky, vítám tě a gratuluji![]()
![]()
![]()
Jinak já mám termín taky 1.12.
![]()
![]()
Víš kdy byla ovulka?
Nairol píše:
Ahoj, muzu se k vam taky pridat?Termin mam take 1.12.
a ja 16.3.
ja teda zatim nic nemazu.. po minule zkusenosti myslim, ze to stejne nema moc vliv. strie se mi udelaly asi tyden pred porodem.. ![]()
hahááááá už
Jsem tam dala právě posl.MS i TP a úúúúž
![]()
Jinak holky já zatím nemažu, ale mám strach, že se mi udělají
![]()
Asi… ja poradne nevim.
Vysadila jsem antikoncepci po hrozitansky dlouhe dobe pred 2 mesici, takze toho moc na porovnani nemam.
A miminko je jaksi neplanovane, takze jsem to ani moc neresila. ![]()
nicky88 píše:
Já 8.3. nebo 9.3.Tak to máš asi delší cykly co? Já měla tak 27 dní!
nicky88 píše:
hahááááá už![]()
![]()
Jsem tam dala právě posl.MS i TP a úúúúž
![]()
![]()
Jinak holky já zatím nemažu, ale mám strach, že se mi udělají
![]()
![]()
jůů super a kam si zadala ten TP?
Fram, mě taky až úplně ke konci,ale ne na břiše,ale na zadku a dodnes mě nekdy svědí,takže až se budu napínat,tak nechci aby to moc bolelo
já vím den oplodnění přesně-31.3.,měli jsme tak málo času,že jsme zvládli za poslední měsíc jen jeden jediný pokus a ono to takhle vyšlo..vůbec jsem s tím nepočítala,myslela jsem,že už jsem měla dávno po ovu a ono asi nee ![]()
Jak děláš ten metřík, tak v posledním kroku jak zadáváš den posl. menstruace, tak na tím je termín porodu…
![]()
Nestraste s popraskanym brichem a kdo vi cim jeste.
Ja se teprve ted srovnala s tim, ze budeme mit miminko a vy hned vytahujete dalsi jobovky.
![]()
skymaggie hihi to je i nas pripad..
a jeste to bylo asi 3 dny po ovu, toz jsem pak koukala jako puk, ze jsem tehotna.. a m. se hnedle ptal, s kym ze to je, bo mu to taky do poctu nezapadalo.. ![]()
Nairol píše:
Nestraste s popraskanym brichem a kdo vi cim jeste.
Ja se teprve ted srovnala s tim, ze budeme mit miminko a vy hned vytahujete dalsi jobovky.![]()
![]()
Hezký den holky
Nairol: já to mám taky neplánováný, ale co už ![]()