Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj vsichni,
jak jste si uzily vikend?
My byli na oba dny na lyzich. Jsem utahana jako kote, ale bylo tam nadherne. ![]()
sex - ja bych se ani nebala, ale nemam absolutne chut. Chlap chut ma, ale zase mu to pry prijde divny (u nej je to, myslim, jen otazka casu, kdy ho to prejde - ten divny pocit, chut tezko
). ![]()
Ahoj,
Nairol tak lyže závidím. To bych si taky dala. Ani nevím, kdy jsem na lyžích naposledy stála.
Taky jste tak unavené?
já naposedy lyžovala v sedmé třídě na lyžáku
unavená jsem dost,hodně musím odpočívat…a začíná mě bolet v zádech-i když nevím,jestli to už může být těhotenstvím!?
tak unavena jsem znacne, jen me mlade nejak nenecha spat..
nastesti ji m. rano jeste tak hodku zabavi, ze muzu chvili dospat..
jaj, lyze.. ja umim jen na bezkach, ale posledni leta jsme nikde moc nebyli..
fram píše:
tak unavena jsem znacne, jen me mlade nejak nenecha spat..nastesti ji m. rano jeste tak hodku zabavi, ze muzu chvili dospat..
jaj, lyze.. ja umim jen na bezkach, ale posledni leta jsme nikde moc nebyli..
Tak to je výhoda, že ti moji se zabaví vzájemně a já mám chvilku klidu.
Ahoj holky,
ja jsem total KO. V praci to vzdy nejak preklepu, ale kolem seste hodiny, je ze me zombie.
Dneska me dodelal chlap, kdyz mi v tech sest hodin vecer (po tom, kdy jsem byla rada, ze jsem vubec dolezla domu), navrhl, ze bychom si mohli jit zabehat.
![]()
Jinak my lyzujeme hodne, uz jsem premyslela, jak to udelame pristi sezonu. Znamy taky tahaji deti vsude s sebou uz od mala, ale to nase hade bude preci jen v lednu a v unoru docela maly. ![]()
Ahojky,teda závidím vám tu sportovní energii, já mám problém dojít přes ulici pro rohlíky..A asi poprvé mě napadá, že na únavu by se dalo i umřít,jaká je to někdy síla
.Ještě že vlastní nenadálé pocity hladu a věčně hladové škvrně mě donutí alespoň připravovat jídlo, jinak by to byla úplná anarchie ![]()
Hele,ale zvládla jsem dnes aspoň při procházce vlézt do butiku a koupit kalhoty na gumu
-ty se budou brzo hodit ![]()
jaj pripravovat jidlo..
uz mi zacinaji vadit puchy.. nevim nevim, co budu za chvili varit..
a teda zacla mi kysela faze, to jsem s malou nemela.. kazdy vecer do sebe valim rajcata s mozarelou a balsamikem..
nairol my byli s malou prvne na tyden pryc na konci sestinedeli. ona je to vicemene pohoda, mimco skoro porad spi a pribehnes jen na kojeni.. spis jestli ty uz budes v poradku po porodu.
Souhlas s fram - čím menší dítě, tím pohodovější cestování.
Pachy - vadí mi, když manžel vaří kafe. A o víkendu jsem dělala kuře na paprice. Nejedla jsem ho, zvedal se mi žaludek. Ted jím jen samou zeleninu. Mám vyložeňe chut na zdravá jídla. S Poli jsem od začátku měla chut na majonézové saláty.
Diky za rady zkusenym matkam.
Ono se to pak nejak vyvrbi s tim cestovanim a sportovanim. ![]()
Jojo jidlo je fakt nekdy sila.
Achdarku - taky nemuzu ani citit kafe.
Ja starej kafar.
Co takhle pijete? Ovocny caje nesnasim, cerny mam rada, ale asi neni moc vhodny, zeleny vypiju, jen kdyz to musi byt…
Do ted mi spatne skoro nebylo, ale dneska tedy…
Ani ne tak rano, spis kveceru. Malem jsem vrhla v aute. ![]()
Ahoj holky já to mám stejný. Pořád bych spala kafe nemůžu ani cejtit a k vařeni se donutim jen kvůli dětem, ale tvářim se u toho jak na popravě. Co se týče kalhot na gumě už do budu muset taky řešit jsem necelích 9t a už mě ty moje pěkně škrtěj zrovna jsem tady chlapovi řikala že jedu odpoledne do města a je mi špatně jen při pomyšlení jak mě zas budou škrtit kalhoty ![]()
manca 1 píše:
Ahoj holky já to mám stejný. Pořád bych spala kafe nemůžu ani cejtit a k vařeni se donutim jen kvůli dětem, ale tvářim se u toho jak na popravě. Co se týče kalhot na gumě už do budu muset taky řešit jsem necelích 9t a už mě ty moje pěkně škrtěj zrovna jsem tady chlapovi řikala že jedu odpoledne do města a je mi špatně jen při pomyšlení jak mě zas budou škrtit kalhoty
Ahojky mě je taky zle ráno jsem si zapila vitamíny a šla si udělat čaj a chleba odevřu ledničku a uoha letěla na záchod a
bože vše mě tak dráždí všechny pachy.i vuně mi vaděj fuj.nechodím ani nakupovat jídlo. ![]()
Bibi
Mě taky vadí všechno připadam si líná ničemná tlustá odpuzující no hrůza.
manca 1 píše:
Bibi![]()
Mě taky vadí všechno připadam si líná ničemná tlustá odpuzující no hrůza.
Uff tak pachy téměř necítím díky té mojí alergické rýmě, ale třeba smrad v obchoďáku mi hodně vadí
..Já mám pro změnu masové období,mám pořád chuť jen na maso, třeba jen se zeleninou, párky, šunky, salámky-a to jsem tyhle věci nikdy nemusela..A na druhou stranu moje oblíbené sladkosti a pečivo mi teď absolutně nechybí..No a kyselé okurčičky, slané olivy,atd.,tak to je taky velké lákadlo
.
Vychází nám to všem na zimu,takže tentokrát se to bez těhotenského oblečení asi neobejde ![]()