Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
690
21.4.11 17:56

Kristanka
dvojčátka????hmmm tak to mě nenapadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
21.4.11 19:01

kristanko tak to ja trpim prvidelne, kdyz se mala vykaka.. zatim jsem horsi puch nenasla.. :lol: :lol:
nairol uzijte si doma krasne svatky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
23.4.11 08:55

Ahoj holky,jak se vám daří? Malej včera ráno zčistajasna dostal vysoké horečky,takže jeden velký stres.Přítel byl zrovna pryč s autem,tak jsem musela vzít kolo a valili jsme k doktorce,pak ještě rychle do školky pro přihlášku k zápisu a na nákup a měla jsem dost.Malej celý den prospal a mě od odpoledne až do noci tak děsně bolelo břicho napravo,že už jsem měla strach,ale teďka už je klid naštěstí.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
26.4.11 08:31

tak dnes konečně k doktorce-už se těším… a pak to oznámit do práce-to už se tak moc netěším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
26.4.11 09:34
NikisKoh píše:
tak dnes konečně k doktorce-už se těším… a pak to oznámit do práce-to už se tak moc netěším…

Držím palce na kontrolu i do práce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
26.4.11 09:41

děkuju…snad to bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
26.4.11 10:18
NikisKoh píše:

Tak držím palce.

My jsme byli na Velikonoce pryč. MOc jsem si to neužila. Byla jsme hrozně unavená a hrozně mně vadilo to vedro. Ted už je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
26.4.11 10:26

my jsme byli doma…to vedro nebylo příjemný ani mě a to nás to horší vedro terpve čeká-se máme na co těšit…včera jsem si dala zelný salát s jogurtem a udělalo se mi po něm špatně miminku asi chutnat nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
26.4.11 10:33

Tak holky o velikonocích jsem vypozorovala, že tý mojí rejži moc moc chotná salátek z okurky a rajčátek a hoooodně kyselej. Mohla bych to jíst pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
26.4.11 12:01

hihi jojo, kysele.. to jsem s malou nemela, ale ted na tom taky ujizdim.. :lol: a uz jsem mela jednou abstak, nic kyseleho doma nebylo, toz jsem se napila balsamica.. :jazyk: :lol: jsem prase :pankac:

nikis drzime palce na kontrolu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
26.4.11 13:19

ahojky holky :) u mě to vypadá na konec prosince
v pondělí jdu k dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
26.4.11 13:22

tak u dr. vše v pořádku,za dva týdny na kontrolu a tady je fotečka toho našeho bobečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
26.4.11 13:25

jejda vy jste krásný… v kolikátým jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
26.4.11 13:31

podle ms 7.týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
26.4.11 13:32

Ahoj, Nikis moc gratuluji, to je krása, a tiše ti to závidím,já musím ještě dva dny vydržet.
Fram, balsamico je prima,co se dá dělat, chutě jsou chutě, u mě teda pořád masové a kyselé hned na 2.místě.
I když po včerejší velikonoční přejídanici mám dneska nejvíc nevolnostní den,nemůžu jídlo ani cítit a jím jen z povinnosti, právě se mi podařilo do sebe nasoukat oběd,ale myslím,že dlouho se ve mně neohřeje :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí