Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky
![]()
Tak jak???
![]()
Já byla u gyndr. a máme 1,2cm… odpovídáme 7+3tt…
A taky máme
a to bije o sto šest…
nicky88 píše:
Ahojky holky![]()
![]()
![]()
![]()
Tak jak???
![]()
Já byla u gyndr. a máme 1,2cm… odpovídáme 7+3tt…
A taky mámea to bije o sto šest…
Supeer!!Tak to jsou skvělé zprávy!
![]()
Takže radost veliká,co?
skymaggie jj, docela radost,.. akorát se netěším na toho 17.5..... To už mám nervy teď..
A co ty?? Ještě jsi nevolala k MUDr.???
nicky88 píše:
skymaggie jj, docela radost,.. akorát se netěším na toho 17.5..... To už mám nervy teď..![]()
A co ty?? Ještě jsi nevolala k MUDr.???
Neboj, přece není důvod, aby to dopadalo špatně, hlavní je,že se miminko ti krásně uchytilo a teď už krásně poroste.Takže ti posunuli i TP?
Já k dr. budu volat asi zítra nebo pozítří a objednám se na příští týden ![]()
Tak jsem tam brnkla radši hned a jdu příští čtvrtek v 11:15,uf uf už teď mám nervy na pochodu ![]()
nee, TP mi neposunul, jen říkal, že je velikost odpovídá nejméně tomu 7+3.. takže je to super a takhle na začátku se to mění hodně,… proto říkal, že ta velikost je zhruba 1,2cm a to odpovídá tomuto týdnu a že TP podle UTZ stanoví až toho 17.5..... To budu podle MS 11+5tt…tak jsem zvědavá, jak to dopadne!
No hlavně jak dopadne ta genetika no..
![]()
mě naštěstí zatím špatně není (a doufám,že ani moc nebude,ale na druhou stranu pro miminko vytrpím všechno-jen aby bylo vše v pořádku a nedopadlo to zase špaatně)…dneska jsem si naordinovala odpočinkový den a jen se válím u televize,navařený máme ze včerejška…s tím oblečeením máte pravdu-na zimu bude něco potřeba,já mám těh.rifle a bundu-nějakej volnej svetr se vždycky najde…
Ahoj holky,
Nicky – super!
![]()
Promin, nejak jsem nepostrehla, co te 17.05. ceka. Jeslti nechces, neodpovidej.
Sky – bezva, ze ses objednala. ![]()
Ja si asi na pristi tyden domluvim najakou schuzku s hebamme (porod. asistentka/dula – nevim, jak je to v cestine spravne). Neziju v cechach a tady je to zvykem ji mit uz behem tehotenstvi. Tak jsem zvedava. Mam 2 doporuceni, uvidim, se kterou si vic padnu do oka.
Nairol píše:
Ahoj holky,Nicky – super!
![]()
Promin, nejak jsem nepostrehla, co te 17.05. ceka. Jeslti nechces, neodpovidej.Sky – bezva, ze ses objednala.
Ja si asi na pristi tyden domluvim najakou schuzku s hebamme (porod. asistentka/dula – nevim, jak je to v cestine spravne). Neziju v cechach a tady je to zvykem ji mit uz behem tehotenstvi. Tak jsem zvedava. Mam 2 doporuceni, uvidim, se kterou si vic padnu do oka.
Proč bych neměla odpovědět
17.5. jdu na UTZ, KO, a domluvit se na genetiku
![]()
Tak jsme dnes byla u doktora. Těhotenství potvzeno, vše je jak má být.
Další kontrola za 3 týdny.
achdarku, nicky parada!
ja bych se uz taky pomalu mela objednat na ko, ale nejak nemam na nic cas
![]()
nairol jee no ted koukam, kde ze to bydlis! m. tam dlouha leta pracoval, ja tam delala rok au-pair.. ale to uz je let..
tehotenske obleceni nastesti zatim resit nemusim, mam jeste zasoby z minula.. a tocime si ty hadry mezi kamaradkama, tak od nich urco taky neco jeste dostanu.. nemam uz v umyslu do toho neco investovat..
fram píše:
nairol jee no ted koukam, kde ze to bydlis! m. tam dlouha leta pracoval, ja tam delala rok au-pair.. ale to uz je let..
Fakt?
Primo v M.?
Koukam, ze uz i ta EU je mala. ![]()
Nikis - pekny! ![]()
Achdarek - ![]()
Nairol píše:
fram píše:
nairol jee no ted koukam, kde ze to bydlis! m. tam dlouha leta pracoval, ja tam delala rok au-pair.. ale to uz je let..Fakt?
Nikis - pekny!Primo v M.?
Koukam, ze uz i ta EU je mala.
Achdarek -
jojo, primo v m.
ja se tam akorat odmitla stehovat, kdyz jsem cekala malou a donutila jsem m., aby sel natrvalo do prahy
![]()
niki nadherne tlustice!