Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2882
19.4.11 09:54

:cry: Jenže já ještě nechci bejt tlustá :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
19.4.11 10:11

Ahojky holky :mavam: :mavam: :kytka: :kytka:

Tak jak??? :mrgreen: :mrgreen:

Já byla u gyndr. a máme 1,2cm… odpovídáme 7+3tt…

A taky máme :srdce: a to bije o sto šest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
19.4.11 10:33
nicky88 píše:
Ahojky holky :mavam: :mavam: :kytka: :kytka:

Tak jak??? :mrgreen: :mrgreen:

Já byla u gyndr. a máme 1,2cm… odpovídáme 7+3tt…

A taky máme :srdce: a to bije o sto šest…

Supeer!!Tak to jsou skvělé zprávy! :potlesk: :srdce: :palec:
Takže radost veliká,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
19.4.11 10:39

skymaggie jj, docela radost,.. akorát se netěším na toho 17.5..... To už mám nervy teď.. :zed: :zed: A co ty?? Ještě jsi nevolala k MUDr.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
19.4.11 10:49
nicky88 píše:
skymaggie jj, docela radost,.. akorát se netěším na toho 17.5..... To už mám nervy teď.. :zed: :zed: A co ty?? Ještě jsi nevolala k MUDr.???

Neboj, přece není důvod, aby to dopadalo špatně, hlavní je,že se miminko ti krásně uchytilo a teď už krásně poroste.Takže ti posunuli i TP?
Já k dr. budu volat asi zítra nebo pozítří a objednám se na příští týden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
19.4.11 10:54

Tak jsem tam brnkla radši hned a jdu příští čtvrtek v 11:15,uf uf už teď mám nervy na pochodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
19.4.11 10:56

nee, TP mi neposunul, jen říkal, že je velikost odpovídá nejméně tomu 7+3.. takže je to super a takhle na začátku se to mění hodně,… proto říkal, že ta velikost je zhruba 1,2cm a to odpovídá tomuto týdnu a že TP podle UTZ stanoví až toho 17.5..... To budu podle MS 11+5tt…tak jsem zvědavá, jak to dopadne!

No hlavně jak dopadne ta genetika no.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
19.4.11 11:05

mě naštěstí zatím špatně není (a doufám,že ani moc nebude,ale na druhou stranu pro miminko vytrpím všechno-jen aby bylo vše v pořádku a nedopadlo to zase špaatně)…dneska jsem si naordinovala odpočinkový den a jen se válím u televize,navařený máme ze včerejška…s tím oblečeením máte pravdu-na zimu bude něco potřeba,já mám těh.rifle a bundu-nějakej volnej svetr se vždycky najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
19.4.11 11:08

Ahoj holky,

Nicky – super! :srdce: :-D
Promin, nejak jsem nepostrehla, co te 17.05. ceka. Jeslti nechces, neodpovidej.

Sky – bezva, ze ses objednala. 8-)

Ja si asi na pristi tyden domluvim najakou schuzku s hebamme (porod. asistentka/dula – nevim, jak je to v cestine spravne). Neziju v cechach a tady je to zvykem ji mit uz behem tehotenstvi. Tak jsem zvedava. Mam 2 doporuceni, uvidim, se kterou si vic padnu do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
19.4.11 11:16
Nairol píše:
Ahoj holky,

Nicky – super! :srdce: :-D
Promin, nejak jsem nepostrehla, co te 17.05. ceka. Jeslti nechces, neodpovidej.

Sky – bezva, ze ses objednala. 8-)

Ja si asi na pristi tyden domluvim najakou schuzku s hebamme (porod. asistentka/dula – nevim, jak je to v cestine spravne). Neziju v cechach a tady je to zvykem ji mit uz behem tehotenstvi. Tak jsem zvedava. Mam 2 doporuceni, uvidim, se kterou si vic padnu do oka.

Proč bych neměla odpovědět :mrgreen: :mrgreen: 17.5. jdu na UTZ, KO, a domluvit se na genetiku :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
19.4.11 19:07

Tak jsme dnes byla u doktora. Těhotenství potvzeno, vše je jak má být. :dance: Další kontrola za 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
19.4.11 19:16

achdarku, nicky parada! :srdce: ja bych se uz taky pomalu mela objednat na ko, ale nejak nemam na nic cas :lol: :lol: :lol:
nairol jee no ted koukam, kde ze to bydlis! m. tam dlouha leta pracoval, ja tam delala rok au-pair.. ale to uz je let..

tehotenske obleceni nastesti zatim resit nemusim, mam jeste zasoby z minula.. a tocime si ty hadry mezi kamaradkama, tak od nich urco taky neco jeste dostanu.. nemam uz v umyslu do toho neco investovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
20.4.11 11:37

fotečka dnešního testíku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
20.4.11 12:30
:andel:
fram píše:
nairol jee no ted koukam, kde ze to bydlis! m. tam dlouha leta pracoval, ja tam delala rok au-pair.. ale to uz je let..

Fakt? 8-o Primo v M.?
Koukam, ze uz i ta EU je mala. :mrgreen:

Nikis - pekny! 8-)
Achdarek - 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
20.4.11 17:20
Nairol píše: :andel:
fram píše:
nairol jee no ted koukam, kde ze to bydlis! m. tam dlouha leta pracoval, ja tam delala rok au-pair.. ale to uz je let..

Fakt? 8-o Primo v M.?
Koukam, ze uz i ta EU je mala. :mrgreen:

Nikis - pekny! 8-)
Achdarek - 8-)

jojo, primo v m. :lol: ja se tam akorat odmitla stehovat, kdyz jsem cekala malou a donutila jsem m., aby sel natrvalo do prahy :lol: :lol: :lol:
niki nadherne tlustice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital