Poradna duly
Jana Čurdová
NikisKoh píše:
podle ms 7.týden…
jo a bylo už vidět srdíčko?
NikisKoh píše:
tak u dr. vše v pořádku,za dva týdny na kontrolu a tady je fotečka toho našeho bobečka…
NikisKoh píše:
dva dny utečou jako voda,uvidíš
Teď jsem ještě jednou koukala na ten tvůj ultrazvuk…nejsou tam ty fazolky dvě
![]()
Ahoj holky!
Jak jste se měly?
Dnes ráno jsme dorazili zpátky. Vstávali jsme brzo, z letiště jsem jela rovnou do práce a nějak mě to zmohlo, takže jsem si musela dát odpoledne (do teď
) šlofíka. ![]()
Taky jsme to dnes oznámila šéfovi. Byl trochu v šoku, ale bral to s humorem. Jsem ráda, že tohle už mám za sebou.
Nikis - pěkná fotka. ![]()
Sky - co malý? Koukám, jak jsi si dovedla poradit a vyrazila s horečkujícím dítětem na kole k dr.
Ženský prostě zvládnou všechno. ![]()
A vítám nováčka.
(Sorry zapomněla jsem jméno.
)
Nairol píše – co malý? Koukám, jak jsi si dovedla poradit a vyrazila s horečkujícím dítětem na kole k dr. Ženský prostě zvládnou všechno.
Ahooj
Nairol, ty jsi teda údernice,náhodou si toho zvládla hodně!
Malý už „jen“ kašle,byla to akce století,ale pořád menší zlo,než ho vláčet pěšky a nést bych ho už taky nemohla,ale byl to jen kousek,bydlíme téměř u nemocnice, což se bude hodit i potom k porodu ![]()
Jo jinak se přidávám do klubu kyseložroutů
, včera v noci to přišlo-šílená chuť na kiwi, hrozen a utopence-ani jedno jsme neměli,takže jsem spásla „alespoň“ švestkový kompot ![]()
Ale začíná mi být děsně špatně, ráno bylo ![]()
Zítra už konečně k Dr.
Ahoj, hlásím se k Vám do skupiny nastávajících mamin. Termín mám na prosinec. Mám za sebou více špatných konců a tak se raději moc neraduju
. Poraďte mi někdo něco na nadýmání … je to hrozné, jsem jako balón ![]()
huja píše:
Ahoj, hlásím se k Vám do skupiny nastávajících mamin. Termín mám na prosinec. Mám za sebou více špatných konců a tak se raději moc neraduju. Poraďte mi někdo něco na nadýmání … je to hrozné, jsem jako balón
Ahojky, vítám tě mamino. Taky mám za sebou zt, ale tentokrát to prostě vyjde
A s tím nadýmáním asi neporadím ![]()
huja píše:
Ahoj, hlásím se k Vám do skupiny nastávajících mamin. Termín mám na prosinec. Mám za sebou více špatných konců a tak se raději moc neraduju. Poraďte mi někdo něco na nadýmání … je to hrozné, jsem jako balón
Ahoooj a vítám tě!
![]()
Držím pěstičky, ať už vše dobře dopadne!!! ![]()
huja píše:
ahoj,tak držíme palečky,vše bude ok..
Mě na nadýmání pomáhá obyčejná soda..nebo espumisan můžeš zkusit.. ![]()
Ahoj holky, taky je vám tak špatně?
Včera jsem musela zůstat doma a vybrat si dovolenou. Teď sedím v práci a je mi všelijak
navíc jsem dostala strach z listeriozy, protože jsem si v pondělí v restauraci pochutnala na brynzových haluškách a včera si přečetla, že v brynze může být listerioza, nevím co dělat. ![]()
Děkuji za přivítání. Kromě toho nadýmání nemám žádné nepříjemné příznaky.I můj dr mi řekl espumisan, ale je to jen trošku lepší a tak zkouším se ptát Vás jestli něco nemáte vyzkoušené.
teď jsem si četla Vaši diskuzi od začátku a vidím, že jsou tady ženské taky s různými nepříjemnými zážitky a tak všem držím palce, snad to teď vyjde a smůlu jsme si už vybraly ![]()
jaaaanina píše:Četla jsem, že jsi byla v červencové diskuzi, taky jsem tam chodila, měla jsem rodit v červenci. Tak držím palec.huja píše:Ahojky, vítám tě mamino. Taky mám za sebou zt, ale tentokrát to prostě vyjde
A s tím nadýmáním asi neporadím
huja píše:
Neplaš, nemá cenu vše hned dramatizovat. Špatně je všem těhotným někdy více a někdy méně. Je třeba jíst vše s rozumem, ale nic se nemá přehánět. Určitě to přejde ![]()