Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2038
26.4.11 13:36
NikisKoh píše:
podle ms 7.týden…

jo a bylo už vidět srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
26.4.11 13:36

dva dny utečou jako voda,uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
26.4.11 14:58
NikisKoh píše:
tak u dr. vše v pořádku,za dva týdny na kontrolu a tady je fotečka toho našeho bobečka…
:palec: Nás čeká ultrazv.příští utery už se taky těším i bojim.Dnes jsem 7,4tt :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
26.4.11 19:14
NikisKoh píše:
dva dny utečou jako voda,uvidíš

Teď jsem ještě jednou koukala na ten tvůj ultrazvuk…nejsou tam ty fazolky dvě :lol: :?: :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
26.4.11 21:37

Ahoj holky!

Jak jste se měly?

Dnes ráno jsme dorazili zpátky. Vstávali jsme brzo, z letiště jsem jela rovnou do práce a nějak mě to zmohlo, takže jsem si musela dát odpoledne (do teď :oops: ) šlofíka. :-)

Taky jsme to dnes oznámila šéfovi. Byl trochu v šoku, ale bral to s humorem. Jsem ráda, že tohle už mám za sebou.

Nikis - pěkná fotka. 8-)

Sky - co malý? Koukám, jak jsi si dovedla poradit a vyrazila s horečkujícím dítětem na kole k dr. :potlesk: Ženský prostě zvládnou všechno. :palec:

A vítám nováčka. 8-) (Sorry zapomněla jsem jméno. :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
27.4.11 07:23

Nairol píše – co malý? Koukám, jak jsi si dovedla poradit a vyrazila s horečkujícím dítětem na kole k dr. Ženský prostě zvládnou všechno.

Ahooj
Nairol, ty jsi teda údernice,náhodou si toho zvládla hodně!
Malý už „jen“ kašle,byla to akce století,ale pořád menší zlo,než ho vláčet pěšky a nést bych ho už taky nemohla,ale byl to jen kousek,bydlíme téměř u nemocnice, což se bude hodit i potom k porodu :palec:

Jo jinak se přidávám do klubu kyseložroutů :oops: , včera v noci to přišlo-šílená chuť na kiwi, hrozen a utopence-ani jedno jsme neměli,takže jsem spásla „alespoň“ švestkový kompot :andel:
Ale začíná mi být děsně špatně, ráno bylo :poblion:
Zítra už konečně k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.4.11 10:11

Ahoj, hlásím se k Vám do skupiny nastávajících mamin. Termín mám na prosinec. Mám za sebou více špatných konců a tak se raději moc neraduju :-(. Poraďte mi někdo něco na nadýmání … je to hrozné, jsem jako balón :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
27.4.11 10:18
huja píše:
Ahoj, hlásím se k Vám do skupiny nastávajících mamin. Termín mám na prosinec. Mám za sebou více špatných konců a tak se raději moc neraduju :-(. Poraďte mi někdo něco na nadýmání … je to hrozné, jsem jako balón :-)

Ahojky, vítám tě mamino. Taky mám za sebou zt, ale tentokrát to prostě vyjde :hug: A s tím nadýmáním asi neporadím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
27.4.11 10:23
huja píše:
Ahoj, hlásím se k Vám do skupiny nastávajících mamin. Termín mám na prosinec. Mám za sebou více špatných konců a tak se raději moc neraduju :-(. Poraďte mi někdo něco na nadýmání … je to hrozné, jsem jako balón :-)

Ahoooj a vítám tě! :mavam: :kytka:

Držím pěstičky, ať už vše dobře dopadne!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
27.4.11 10:27
huja píše:

ahoj,tak držíme palečky,vše bude ok..
Mě na nadýmání pomáhá obyčejná soda..nebo espumisan můžeš zkusit.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
27.4.11 10:56

Ahoj holky, taky je vám tak špatně? 8-o :jazyk: Včera jsem musela zůstat doma a vybrat si dovolenou. Teď sedím v práci a je mi všelijak :oops: navíc jsem dostala strach z listeriozy, protože jsem si v pondělí v restauraci pochutnala na brynzových haluškách a včera si přečetla, že v brynze může být listerioza, nevím co dělat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.4.11 10:59

Děkuji za přivítání. Kromě toho nadýmání nemám žádné nepříjemné příznaky.I můj dr mi řekl espumisan, ale je to jen trošku lepší a tak zkouším se ptát Vás jestli něco nemáte vyzkoušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.4.11 11:00

teď jsem si četla Vaši diskuzi od začátku a vidím, že jsou tady ženské taky s různými nepříjemnými zážitky a tak všem držím palce, snad to teď vyjde a smůlu jsme si už vybraly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.4.11 11:03
jaaaanina píše:
huja píše:
Ahojky, vítám tě mamino. Taky mám za sebou zt, ale tentokrát to prostě vyjde :hug: A s tím nadýmáním asi neporadím :think:
Četla jsem, že jsi byla v červencové diskuzi, taky jsem tam chodila, měla jsem rodit v červenci. Tak držím palec.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.4.11 11:06
huja píše:

Neplaš, nemá cenu vše hned dramatizovat. Špatně je všem těhotným někdy více a někdy méně. Je třeba jíst vše s rozumem, ale nic se nemá přehánět. Určitě to přejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí