Poradna duly
Jana Čurdová
NikisKoh píše:
já mám neschopenku,protože mám rizikový…ale při prvním těh.jsem taky měla neschopenku-řekla jsem,že mi je špatně a dr. mi to hned napsala a stejně tto nebylo nic platný,že jsem byla doma a šetřila se,protože to stejně nedopadlo dobře…To mě mrzí, že to nedopadlo, ale teď je nač se těšit
, no já asi budu muset zahrát herečku, doufám, že to nepřivolám a nebude mi pak blbě
a už je něco na těle vidět, se pořád pozoruji, jsme 8t+2
Ty zmrzky možná zkusím. Jen nevím, jak na mě budou koukat v kanceláři, když si jim tu budu vesele ládovat zmrzlinou. ![]()
Doteď jsem totiž mé nenálady sváděla na to, že mě zlobí břicho. A šéfka říkala, že to mám možná od páteře.
Přitakávala jsem jí. Je mě kus a mám i vcelku velký prsa, takže páteř je u mě vcelku klasický problém.
NikisKoh: Můžu se zeptat jak je to s penězi na neschopence? Zda nebudu úplně švorc? Nebo se počítá aspoň půlka platu ? ![]()
já bych pořád tvrdila to stejný,že ti prostě to studený pomáhá na ten žaludek a hotovo…však uvidíš…
dasena já jsem měla neschopenku asi 7500,– a v práci jsem měla něco přes 10.000,– a dojížděla jsem 40km do práce,takže asi 2000,–jsem projela-takže jsem na tom byla zhruba stejně…
NikisKoh:
Tak to neni zas tak hrozivé, čekala jsem že to bude úplně špatný, taky dojíždím, ale dám 4000, za bus takže bych ráda i ušetřila a 7500, by šlo. a máš vycházky?
dasena prostě řekni,že ti není dobře a žee dojíždíš tak daleko a hotovo…to jestli ti je nebo není špatně ti nikdo nedokáže…
NikisKoh: WOU
takže něco jako neomezeně! Chci taky, potřebuji klídek a né spěchat každý den na bud a užívat si to doma, chcem ted dělat rekonstrukci bytu a chci už být u toho a nééé jezdit každý den do Prahy ![]()
NikisKoh: Příští pátek jdu k Dr. tak udělám zagorku
a bude to!
být doma,chodit si kam chci a kdy chci a ještě mít za to zaplacený-ideální ![]()
NikisKoh: Přesně tak
normálně závidím a nechápu co tu ještě v práci dělám
si mi tak trochu zvedla náladu a příští pátek to tak udělám a uvidíme, ty se zblázní až jim to tady
oznámím
u mě v práci měli taky radost…v neděli jsečm měla jít do práce po 14ti týdenní mateřské a v úterý jsem jim oználila,že jim v pátek donesku neschopenku,protože jsem znovu těhotná…pěkně jim zamrzl úsměv