Poradna duly
Jana Čurdová
tak já teda nevím…u prvního těh.jsem ji taky myslím dostala později…zítra jdu pro neschopenku a dr.říkala,že mě znova prohlídne,tak třeba mi zrovna dá i tu průkazku ![]()
skymaggie píše:
Ahojky,tak už jsme zpátky a pan doktor říkal,že ukázkové těhu, vše jak má být,viděla jsem jak už miminku ťuká srdíčko a dostali jsme těhotenskou průkazku.Podle UTZ odpovídáme 6+1,ale žádný TP mi zatím nestanovil,to asi až příště..Za 3 týdny jdeme na genetiku..
Holky já jsem taaak šťastná!!Fotečku samozřejmě přikládám!
Téda, tak to je všechno super. Fotečka krásná!!!
Jsi mě teď tak nakopla, že už chci aby bylo úterý, kdy jdu k němu já. A taky chci průkazku!!! ![]()
HOlky,
když tu pořád čtu, jak všechny jdete už k dochtorovi, nebo už jste tam byly a máte fotečky, tak vám závidím a nemůžu se dočkat.
Manžel má odpolední a já jsem doma sama. Nevím, jak bych se zabavila. Ven tu moc nechodím a abych řekla pravdu, tak v tomto počasí se mi ani nechce.
Na jadnu stranu bych nejraději jen spala a na druhou stranu si říkám, že nemůžu spát pořád, tak si říkám, jak se zabavit. Ale taaaak se mi nic nechce. Jsem úplně marná. ![]()
Taky máte takové období, kdy se vám nic nechce? Nechce se mi uklízet, jít ven, být doma, spát… Nic…
Připadám si jako lemra líná. ![]()
já to tak mám taky…jsem ráda,když něco rychle uvařím a pak ležím u tv nebo si čtu…
A nenudíš se? Já koukala na telku a říkala jsem si, že mě to nebaví. Ale dělat něco se mi taky nechce.
Ke čtení tu nic nemám, na co bych měla náladu.
Opravdu nevím, co bych chtěla dělat. Moc ráda bych si s někým povídala o těhulkování, ale zaprvé to ještě skoro nikdo neví. A navíc, já taky vlastně sama ještě nic nevím. Ještě jsem nebyla u doktora, tak ani není nic moc o čem mluvit.
Jsem šťastná, ale je to ještě tak vzdálené. Od // uběhla už vcelku dlouhá doba a najednou jsem ve fázi, kdy radost ze // překonalo nervozita z čekání na nějaké další posuny. Ať už to bude ultrazvuk, nějaké info, průkazka a tak. Navíc jsem zvědavá, jestli mi tu průkazku dá už teď nebo později. Je fakt, že oni si chtějí být jistí, že to bude vpořádku. A já věřím, že to vpořádku bude a snad i doktor bude téhož názoru. Nikdy jsem neměla problémy s cystami nebo čímkoli, otěhotněla jsem defakto ihned, co jsme se začli snažit. No tak nevím…
Jsem strašlivě zvědavá.
Ahoj holky, můžu se přidat? Jmenuji se Radka a že jsem těhulka vím asi 14 dnů
Minulý pátek to mám potvrzené od paní dr., v úterý jsem byla na ko, ale srdíčko jsme zatím neviděli, na další ko jdu 17.5., tak se nemůžu dočkat ![]()
Ahojik Rady. SE máš, další, která už byla u dochtora.
Já testovala a pak volala k dochtorovi, asi tak 14.4., a objednali mě na 3.5.. Ale tak zase myslím, že aspoň už bude něco vidět. SNad prcek dobře roste.
Máte holky nějaká „pracovní jména“?
Já jsem přesvědčená, že to bude kluk, tak mu prozatím říkáme Vincenc. ![]()
I když manžel pořád má Vanesku. ![]()
no někdy se nudím,ale mám tu psa a papouška,tak si s nima hraju nebo se jdeme projít se psem chvilku ven…hodně si stahuju filmy z netu nebo seriály…
jménem říkat nebudeme,protože minule jsme říkali jménem hned jak jsme věděli,že to bude kluk a nedopadlo to,takže to tentokrát necháme tak…teď říkáme bobek
jinak pokud budeme mít holčičku,tak se bude jmenovat Barborka-po mé sestře(pro kterou to bude překvapení) a kluk bude Toníček…
Já jsem tam měla nějaké komplikace, tak jsem tam byla už dvakrát
Měla jsem tam nějakou skvrnku nad váčkem a paní dr. se obávala, aby to nebyl hematom a nekrvácel, ale bylo to mizející dvojiče. Prý se to často stává. Až uslyším
za 3 neděle, tak mi spadne kámen ze srdce
Doufám, že to rychle uteče. Naprosto ti rozumím ![]()
Já mu říkám štádlíček po přítelovi
Přítel je k tomu chladnější, on je vždy ke všemu, tak nás to mrzí
Mě se líbí Jůlinka a pro chlapečka zatím nevím ![]()
NO tak pejska mám taky, ale ona je takové potrefidlo a lítá, takže v tomto počasí jsem vždycky jako prase a teď se mi opravdu prát nechce. ![]()
No tak Vincenc je jen pracovní jméno, nechci, aby se tak prcek jmenoval. On by si s takovým jménem asi ve škole zažil. ![]()
Ono všichni chlapi jsou asi trochu chladnější.
Manžel taky, furt chtěl dítě a teď, nějak to nechce řešit. řekla bych, že to má tři důvody. Jeden je to, že mu to asi nedochází, druhý je ten, že to nechce zakřiknout… no a taky manžel je vcelku uzavřený ve vyjadřování citů. Tak to je třetí důvod. ![]()
Ale jak bude Vaneska na světě, tak bude nadšený. ![]()
ti chlapi jsou asi všichni stejní…věřím,že se na miminko moc těší,ale nedávají to tolik najevo…
NikisKoh píše:
ti chlapi jsou asi všichni stejní…věřím,že se na miminko moc těší,ale nedávají to tolik najevo…
Naprostý souhlas. ![]()