Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
29.4.11 09:18
Janie Bast píše:
Ještě si musím postěžovat na mou sestru.
Včera se mě ptala, jak mi je. říkala jsem, že je mi trochu blbě a že bych pořád jen spala.
Prve říkala, že jako OK a pak začla, že její kamarádka až do 8. měsíce přibrala jen 7 kilo a že chodila až do toho 8. měsíce na procházky a plavat… atd. Už ani nevím, co všechno ještě říkala.
Tak nevím, jestli jsem opravdu takový lenoch nebo ne. Ale trochu mě to na sestru zamrzelo.
Přinejmenším, že bych jí to přála si vyzkoušet. Sestře je 31 let a nikdy děti nechtěla a nechce.

Ta unava přejde jsem taky jak když mě přejede válcem,pak třeba od 4 měsíce bych začla chodit na těhu cvičení a plavat.ted bych se určitě nepřemáhala vždyt první trimestr je nejryzikovější. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
29.4.11 09:54

No já doufám, že ta únava přejde. :D
Holky, už jsem se přidala do té skupiny prosincových dětí. Holky opět apelují, ať se přidáme.
Nepřesuneme se diskutovat tam?
 https://www.emimino.cz/…incatka2011/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
29.4.11 10:02

Nemohla jsme to najít, ale teď už jsme se tam taky nahlásila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
29.4.11 10:08

Já jsem chvilku s tím odkazem od skymaggie bojovala. Ale nakonec jsem se tam dostala, protože normálně jsem to taky nemohla najít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
29.4.11 10:25

Ahojky holky :mavam: :mavam:

Skymaggie Kráááásné fotečky a gratuluju moooc :hug: :hug: … jinak ty už máš taky těhu průkazku a za 3 týdny jdeš na genetiku??? 8-o 8-o 8-o 8-o To budeš v 10tt… Já jdu k doktoru až 17.5., to budu konec 12tt a na genetiku se budem teprv domlouvat… :nevim: :nevim: Jo a průkazku taky dostanu až příště.. :-? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
29.4.11 10:59
nicky88 píše:
Ahojky holky :mavam: :mavam:Skymaggie Kráááásné fotečky a gratuluju moooc :hug: :hug: … jinak ty už máš taky těhu průkazku a za 3 týdny jdeš na genetiku??? 8-o 8-o 8-o 8-o To budeš v 10tt… Já jdu k doktoru až 17.5., to budu konec 12tt a na genetiku se budem teprv domlouvat… :nevim: :nevim: Jo a průkazku taky dostanu až příště.. :-? :mrgreen: :mrgreen:

Ahoj Nicky,děkujuuu.No,diví se tady všichni a já taky,ale že by mi ta průkazka nějak vadila,tak to zase nee..ale jak říkám-u prvního jsem na ni čekala taky mnohem dýl..Jo a ta genetika prý protože můj mudr. se nějak specializuje na raný screening už v 10.tt a tak mám první testy už tak brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
29.4.11 11:00

Ahoj holky, tak jsem po dnešní návštěvě doktorky trošku rozpačitá. :nevim: Miminko je v pořádku, jsem konec 7tt, ale nedala mi kartičku,prý až za dva týdny. na dotaz jestli se dělají testy toxoplazmozy mi řekla, že ne (vysvětlila jsem jí, že mám bytovou kočku, která nedávno utekla, takže riziko je), ale hlavně mě zarazilo - dělala mi stěr z děložního čípku a řekla, že budu možná krvácet, no taky že ano. Jsem z toho zaražená a bojím se o mimi, jestli mu to nemůže nějak ublížit. :nevim: :think: Tak nevím, co si myslet, dřív jsem nikdy po stěru nekrvácela.Takže celkově nevím, tuto paní doktorku jsem vybrala na všeobecné doporučení, každý si ji chválí, protože jsem se stěhovala,ale jsem spíš rozpačitá.Tak jsem se chtěla zeptat, jestli jste taky krvácely, jestli je to normální, jak ona řekla. Už jsem tento dotaz položila i na diskuzi, ale říkám si, že je vás tady víc, co mají čerstvou zkušenost. Jo a obrázek mimi mi taky nenabídla, musím si říct? A na to, že je mi celý den zle jak psovi mi napsala čípky Torecan, tak jsem zvědavá. Díky, zdraví vás uzlíček nervů :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
29.4.11 11:07

Ahoj, zdravím všechny. Skymaggie, krásná fotečka :kytka:
Kristy mě dr. také dělal stěr a říkal, že můžu trošku zašpinit, ale nic.
Jestli krvácíš nějak víc, tak tam možná alespoň brnkni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
29.4.11 11:11
Kristanka píše:
Ahoj holky, tak jsem po dnešní návštěvě doktorky trošku rozpačitá. :nevim: Miminko je v pořádku, jsem konec 7tt, ale nedala mi kartičku,prý až za dva týdny. na dotaz jestli se dělají testy toxoplazmozy mi řekla, že ne (vysvětlila jsem jí, že mám bytovou kočku, která nedávno utekla, takže riziko je), ale hlavně mě zarazilo - dělala mi stěr z děložního čípku a řekla, že budu možná krvácet, no taky že ano. Jsem z toho zaražená a bojím se o mimi, jestli mu to nemůže nějak ublížit. :nevim: :think: Tak nevím, co si myslet, dřív jsem nikdy po stěru nekrvácela.Takže celkově nevím, tuto paní doktorku jsem vybrala na všeobecné doporučení, každý si ji chválí, protože jsem se stěhovala,ale jsem spíš rozpačitá.Tak jsem se chtěla zeptat, jestli jste taky krvácely, jestli je to normální, jak ona řekla. Už jsem tento dotaz položila i na diskuzi, ale říkám si, že je vás tady víc, co mají čerstvou zkušenost. Jo a obrázek mimi mi taky nenabídla, musím si říct? A na to, že je mi celý den zle jak psovi mi napsala čípky Torecan, tak jsem zvědavá. Díky, zdraví vás uzlíček nervů :mavam: :pankac:

Ahoj Kristanko,nebuď rozmrzelá,někteří doktoři to moc neprožívají a jsou takoví všelijací,ale kdyby se ti to nějak nezdálo,tak si dr. změň,ať máš klid a pohodu..Po vyšetření se může trošičku špinit,je to prý normální i když zkušenost nemám a stěry jsem měla včera dělané..
o tu fotčku si musíš říct,něco se za to myslím platí, já první dostala sice zadarmo,ale příště už určitě budu muset zaplatit..Jo a ten Torecan máš na co?
Ale moc ti samozřejmě gratuluju,miminko je v pořádku a to je hlavní!! :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
29.4.11 11:29

skymaggie tak to je super, že ti to udělá takhle brzo! A kolik budeš platit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
29.4.11 11:34

já za fotečku vždycky platím 50,–Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
29.4.11 11:56
nicky88 píše:
skymaggie tak to je super, že ti to udělá takhle brzo! A kolik budeš platit??

No,nevím,jestli jsem včera dobře poslouchala,ale ten rozšířený screening stojí myslím okolo 1.300kč,ale nevím,jestli ho budu chtít..mám dělanou genetiku z loňského podzimu z jiných důvodů a výsledky byly v pořádku,takže ještě uvidím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
29.4.11 12:41

tak ja jsem taky po kontrole, ale zpravy teda spatne.. srdicko prestalo tenhle tyden bit. tak me jeste poslal do nemocnice pro jistotu pro kontrolu a taky ho nenasli. takze v utery revize a pak hura dalsim pokusum. tak doufam, ze jsem tu prvni a posledni neuspech a vy budete krasne tehulkovatet dal!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
29.4.11 12:43

Jéje, to je smutné. :cry:
Drž se a přeji, ať to příště vyjde.
Snad máš pravdu a ostatní těhulky to budou mít v klidu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
29.4.11 12:45
fram píše:
tak ja jsem taky po kontrole, ale zpravy teda spatne.. srdicko prestalo tenhle tyden bit. tak me jeste poslal do nemocnice pro jistotu pro kontrolu a taky ho nenasli. takze v utery revize a pak hura dalsim pokusum. tak doufam, ze jsem tu prvni a posledni neuspech a vy budete krasne tehulkovatet dal!!! :kytka:

Fram to je mi moc líto, taky jsem si tím minule prošla. Holka drž se a přeju brzké // na testíku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí