Poradna duly
Jana Čurdová
fram píše:
tak ja jsem taky po kontrole, ale zpravy teda spatne.. srdicko prestalo tenhle tyden bit. tak me jeste poslal do nemocnice pro jistotu pro kontrolu a taky ho nenasli. takze v utery revize a pak hura dalsim pokusum. tak doufam, ze jsem tu prvni a posledni neuspech a vy budete krasne tehulkovatet dal!!!
Fram,tak mi i slza ukápla,je mi to strašně moc líto,ale jsi statečná a vzala si to hrdě..Doufám,že tu s náma zůstaneš dál,všichni tě určitě rádi podpoříme v dalším snažení! ![]()
Ahoj holky
EMMA: Vítám tě mezi námi
FRAM: Je mi to moc líto soucítim stebou a přeji brzy dvě //. Jinak holky každá doktorka to má fakt jiný už jsem tu psala že mi doktor přesvědčivě vyvrátil těhu a dokonce píchnul vyvolávačku?? Za 14 dní jsem šla znovu tak na mě divně civěl a při UZ mi jen řekl a jo už je to jasný tady je. Potvrdil
A objednal mě bez jakyhokoliv vyšetření až na 19.5 a to už jsem tam byla 7.4. ![]()
manca 1 píše:
Ahoj holky![]()
EMMA: Vítám tě mezi námi
FRAM: Je mi to moc líto soucítim stebou a přeji brzy dvě //. Jinak holky každá doktorka to má fakt jiný už jsem tu psala že mi doktor přesvědčivě vyvrátil těhu a dokonce píchnul vyvolávačku?? Za 14 dní jsem šla znovu tak na mě divně civěl a při UZ mi jen řekl a jo už je to jasný tady je. Potvrdil
A objednal mě bez jakyhokoliv vyšetření až na 19.5 a to už jsem tam byla 7.4.
No teda máš to zajímavý.
To ti ani jako neřekl, jaktože se minule „sekl“?
A už jsi v 10. týdnu, to ti ani neřekl, co si příště máš vzít? (moč nebo něco?) Já teda nevím, jak postupuje můj doktor, ještě jsem tam nebyla, ale tohle mi přijde divné.
jejda - mě to taky mrzí … přeju hodně štěstíčka do dalšího snažení
JANI BEAST: Když jsem tam byla podruhé tak mi řekl že to prostě nebylo poprví ještě na UZ vidět a na otázku proč mi nevzal krev na změřeni HCG mi řekl že oni tam krev neberoua až to bude potřeba tak mě na ni bude posílat do nemocnice jen tam dělaj klasickej test z moče a ten že jsem si dělala sama doma (tehdy když jsem tam byla poprví tak tam byli zatim duchy)Strčil mi do ruky nějaký papír a tam byli nějaké informace o těhotenství a bylo tam i napsáno že mam sebou nosit i moč. Tot vše už budu mít třetí dítě a nikdy jsem mimo zvracení žádné vážné komplikace neměla dokonce i porody jsem měla rychlí tak to asi tak nehrotí. Možná kdybych čekala první že by mě hlídal víc
ani kartu ještě nema jen mi řekl termín 26.11, ale to jsem se ho první musela zeptat kdyby se miminko mělo narodit ![]()
Fram, škoda že to nevyšlo je mi to líto
to se némá dít taky jsem si tím minulé těhu prošla.držím pěsti at se mužete brzy snažit.
skymaggie píše:Kristanka píše:Ahoj Kristanko,nebuď rozmrzelá,někteří doktoři to moc neprožívají a jsou takoví všelijací,ale kdyby se ti to nějak nezdálo,tak si dr. změň,ať máš klid a pohodu..Po vyšetření se může trošičku špinit,je to prý normální i když zkušenost nemám a stěry jsem měla včera dělané..
Ahoj holky, tak jsem po dnešní návštěvě doktorky trošku rozpačitá.Miminko je v pořádku, jsem konec 7tt, ale nedala mi kartičku,prý až za dva týdny. na dotaz jestli se dělají testy toxoplazmozy mi řekla, že ne (vysvětlila jsem jí, že mám bytovou kočku, která nedávno utekla, takže riziko je), ale hlavně mě zarazilo - dělala mi stěr z děložního čípku a řekla, že budu možná krvácet, no taky že ano. Jsem z toho zaražená a bojím se o mimi, jestli mu to nemůže nějak ublížit.
![]()
Tak nevím, co si myslet, dřív jsem nikdy po stěru nekrvácela.Takže celkově nevím, tuto paní doktorku jsem vybrala na všeobecné doporučení, každý si ji chválí, protože jsem se stěhovala,ale jsem spíš rozpačitá.Tak jsem se chtěla zeptat, jestli jste taky krvácely, jestli je to normální, jak ona řekla. Už jsem tento dotaz položila i na diskuzi, ale říkám si, že je vás tady víc, co mají čerstvou zkušenost. Jo a obrázek mimi mi taky nenabídla, musím si říct? A na to, že je mi celý den zle jak psovi mi napsala čípky Torecan, tak jsem zvědavá. Díky, zdraví vás uzlíček nervů
![]()
o tu fotčku si musíš říct,něco se za to myslím platí, já první dostala sice zadarmo,ale příště už určitě budu muset zaplatit..Jo a ten Torecan máš na co?
Ale moc ti samozřejmě gratuluju,miminko je v pořádku a to je hlavní!!![]()
skymaggie, díky za podporu,přestanu se stresovat a začnu se radovat
![]()
Kristanko
Buď naprosto v klidu, já když jsem byla na první kontrole, tak mě taky paní dr. neskutečně vystrašila, bulela jsem jak malá, tak jsem jí na další kontrole říkala, že jsem se dneska bála, tak mi říkala, že to je prostě tím vším možným vyšetřením a zbytečně pak lidi stresují
Všechno je tak já má ![]()
holky dekuju ![]()
no uprimne, vic z toho byl hotovy muj mudr. nez ja.. nejak po tech letech s nama prosel uz dost peripetiema a docela ho to mrzelo. ja mam nastesti tu nasi malou cacorku doma, ktera cloveku hnedle vykouzli usmev na tvari a pak je hnedle lip.. ![]()
Fram - je mi take moc lito.
Jsi statecna. Drzim palce na priste. ![]()
Ahoj holky, jaký jste měly víkend. Tady se počasí střídalo jak na kolotoči, chvilku sluníčko a chvilku pořádná bouřka.
Teď jsem četla článek o triple testech, doktorka mi řekla, že se k další kontrole mám rozhodnout, jestli je chci, mm, tak po tom článku nevím. Co myslíte vy, holky? http://www.rodina.cz/clanek7958.htm