Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5917
2.5.11 13:08

Já myslím, že určitě není nic špatného na tom se zeptat.
Já vím, jak některé holky psaly, že si neřekly hned, že by chtěly třebas fotečku z ultrazvuku a když ji chtěly, tak jim řekli, že už je pozdě, že to měly nahlásit dřív.
No tak jsem si řekla, že hned řeknu, co chci nebo se domluvím a bude. ;)
Je to o domluvě. Ten doktor je tam od toho, aby mi radil a pomáhal mi, ne aby za mě rozhodoval. Ale taky by měl umět nabídnout možnosti. Pokud to neumí, musím to zvládnou sama se na to vyptat.;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.5.11 13:17

Jojo:))máš pravdu, ale nesmíš mít blbýho dr.jako já..teda od zítřka už ho naštěstí nemám..je to i známá televizní hvězda - v tom špatném slova smyslu :lol: ale je to prostě názor od názoru..každýmu vyhovuje někdo jiný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
2.5.11 13:25

Tak hlavně, že jsi to vzala do svých rukou a přešla jinam.
ANo, každýmu sedne něco jiného, ale člověk si to svoje musí najít.
Já jsem u mého Dr. byla taky te´d nová, protože starý Dr. byl fajn, ale skoro nemluvil a čekalo se u něj hodiny, takže jsem se poptala a přešla. Někomu zase vadí, že má tento nový v ordinaci sestřičku. Holt nemá místo. Mě je to jedno. Mě to nevadí, je to ženská jako já a když můžu ukazovat „chichinu“ cizímu chlapovi, tak proč by mi tam měla vadit cizí paní. :D
Byla jsem tam jen jednou, ale byla jsem spokojená a s přístupem Dr. Jak komunikoval, vše mi vysvětloval, co dělá a proč to dělá. A když něco neřekl, co jsem chtěla vědět, tak jsem se ho poptala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
2.5.11 13:28

SAndrejko, no vidíš, kdybys byla v 5 tt tak je jasné, že tam nic jiného než váček nebylo :huban: :dance:
Jinak holky, chci se zeptat, možná to bude hloupá otázka, ale já se stejnak zeptám. Přibrala jsem teď necelé 2 kila, jenomže všechno je znát na bříšku a na zadečku. A všechny kalhoty jsou mi v pase dost upnuté a trošku mě škrtí. Ale já měla pár takových džínů i předtím, tak mi to nevadí. Jen teď, když je v bříšku ten drobeček, tak se bojím, jestli ty kalhoty můžu nosit, jestli mu to neublíží :roll: Omlouvám se za takový dotaz, ale budu ráda za vaše názory a zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.5.11 13:32

Ten můj právě taky vůbec nemluvil a když jsem chtěla něco vysvětlit, tak mi to řekl, tak že jsem to stejně nepochopila..a stejně doktor který tě straší a říká ti, že v děloze nic neni a jiný dr.to za hodinu stejným ultrazvukem najde, tak podle mě neni dobrý..jdu k tý dr.která to našla, byla to mladá paní, která byla moc hodná a vše kontrolovala důkladně a vysvětlovala, kde co je..tak snad zítra bude stejná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.5.11 13:34

Cunkliku jestli tě škrtí, tak určo kup o něco větší, aby si se cítila dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
2.5.11 13:36

určitě to oblečení vyměň a kup něco poholdnějšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917

No tak to je super, že jsi našla tak skvělou doktorku. Snad bude tak profesionální nadále. Hodně to je i o lidskosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649

KDyž já jsem si říkala, že počkám až po tom UTZ 17. :-P a pak, že bych si koupila větší :roll: ale bojím se, abych mu neublížila, tak asi někam skáknu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
2.5.11 13:38

Holky, jinak já mám takovou radost, že Vám to musím říct. Dneska byl přítel v bance, zeptat se na hypotéku a to dopadlo dobře :potlesk: Tak snad zítra i ten makléř dopadne dobře :-P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.5.11 13:44

Určitě vám i makléř dopadne dobře..budu držet palečky :lol: prostě šťastný období..a takový bude teď pořád :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
2.5.11 13:53

cunklik - me skrti uplne vsechno. :mrgreen: Vesti kalhoty mam uz dvoje. :mrgreen: Tehotenske obleceni ale zacnu nakupovat az po tom screeningu.
Tesim, az to reknu v praci i kolegum a nebudu muset pupik schovavat. 8-)

Drzim palce na byt. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
2.5.11 14:18

Andrejko, kéž bys měla pravdu :-) Holky, ale já mám takovou malinkou drobnost, co mě drží v optimismu, je to možná trošku :roll: , ale v lednu jsem měla v kartách, že do roka budu mít miminko, tak to musí dopadnout dobře. A dopadne to nám všem! :kytka: Takže když budete mít slabou chvilku, tak nečíst ošklivé články, my to taky dáme nějak dohromady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
2.5.11 14:20

Já se taky těším až budu mít bříško, až budu kupovat oblečení :lol: a hlavně pro mimiska, ale to opravdu nechám až někdy po 5 - 6 měsíci ty oblečky pro mimi :-P
Tak trošku doufám, že tím bytem se trošku zaměstnám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.5.11 14:23

Taky jsem měla v kartách miminko :-D holčičku..tak uvidíme, jestli to bude Anežka nebo Matyášek :-D snad nám všem všechno dobře dopadne..musíme věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí