Poradna duly
Jana Čurdová
My si to necháme určitě říct, tedy nevím, jestli to bude chtít přítel vědět, ale já určitě ![]()
Ja prave nevim. Zatim spis asi ne. ![]()
Pritel taky jeste neni rozhodnuty, jestli to chce vedet, nebo ne. Uvidime. Dam tomu volny prubeh. Treba se jednoho dne probudim a budu to muset vedet. ![]()
Bibi11 píše:cunklik píše:To víš že ti dá fotečku.u nás všichni říkají to bude holka.jediná já a babička že to bude kluk.nevím člověk to tak cítí,ale je nám to jedno hlavně at je zdravé.
Dneska jsem 7+0, ale je to podle MS, tak podle UTZ nevímTěším se na 17. na ko, že se dozvím víc, uvidím
a ráda bych si odnesla fotku, abych to mohla říct mamce
když jsem řekla mamce že jsem těhu at to babice neříká aby nebyla zklamaná když to zas nedopadne ale to víš ženský ukecaný
tak termín budeš mít kolem 20.12.že?třeba se narodí na vánoce
Já mám neteřinku, které je rok a narodila se 29.12.
Tak by pak mohly děti slavit spolu ![]()
Me to pohlavi zase az tolik nezajima, tedy zajima, ale asi to vydrzim do porodu.
Ale mam uchylku na kocarky. Uz vybiram.
A na ulici ocumuju kazdy, ktery se mi aspon trochu libi. ![]()
mě je úplně jedno,jestli to bude holka nebo kluk-hlavní je zdraví…ale stejně si to nechám říct ![]()
Já si to říct určitě nechám, rádi bysme holčičku, ale i chlapeček by byl vítaný, hlavně ať je to zdravý..taky jsem úchyl na kočárky..
Ahoj holky
Já bych taky chtěla holčičku, ale vsázim to spíš na kluka.
No tak my si to říct určitě necháme! U dcerky mi řekl poprvé doktor ve 12. týdnu že by to snad mohla být holčička…a je! A chtěla bych další…ikdyž přítel by radši kluka, ale jak píše Nikis, hlavně aby to bylo zdravé a je jedno co to bude…jinak já teda doufám, že se mimi nenarodí na Vánoce…za 1. se mi nechce na vánoce trčet v porodnici a za 2. by to asi mrzelo malou, že nemá na vánoce maminku u sebe…ale kočárky okukuju taky… ![]()
To už ti to řekli na 12t? Já jdu na kontrolu 19.5 a to už budu 13t tak se zkusim zeptat. jinak mě to taky uhádli při obou dětech, ale byla jsem kolem 20t.
byla dobře otočená, ale říkal, že v tom 12 týdnu se pořád vyvíjí,takže to není vůbec jisté, ale vypadá to, že by to holčička mohla být…no ale trefil se…
Tak já budu mít kočárek po sestře je černo oranžový, takže neutrální
A pak by se mi líbil takový ten sportovní za kolo a tak ![]()
Tak to už se tedy těším třeba mi to už řekne
, ale u nás už je to spousta pokolení tak že když se narodí kluk tak ten kdo porodí pak má automaticky holčičku. už to tak funguje straštně dlouho a ještě se to nepřerušilo a ted je na řadě kluk, ale já bych radči holčičku
Tak to už se tedy těším třeba mi to už řekne
, ale u nás už je to spousta pokolení tak že když se narodí kluk tak ten kdo porodí pak má automaticky holčičku. už to tak funguje straštně dlouho a ještě se to nepřerušilo a ted je na řadě kluk, ale já bych radči holčičku