Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
690
2.5.11 15:05

já si taky nechám říct pohlaví…jsem hodně zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
2.5.11 15:08

My si to necháme určitě říct, tedy nevím, jestli to bude chtít přítel vědět, ale já určitě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
2.5.11 15:09

Ja prave nevim. Zatim spis asi ne. 8-)
Pritel taky jeste neni rozhodnuty, jestli to chce vedet, nebo ne. Uvidime. Dam tomu volny prubeh. Treba se jednoho dne probudim a budu to muset vedet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
2.5.11 15:09

no jo, holky to si ale ještě počkáme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
2.5.11 15:10
Bibi11 píše:
cunklik píše:
Dneska jsem 7+0, ale je to podle MS, tak podle UTZ nevím :-( Těším se na 17. na ko, že se dozvím víc, uvidím :srdce: a ráda bych si odnesla fotku, abych to mohla říct mamce :-)
To víš že ti dá fotečku.u nás všichni říkají to bude holka.jediná já a babička že to bude kluk.nevím člověk to tak cítí,ale je nám to jedno hlavně at je zdravé. :palec: když jsem řekla mamce že jsem těhu at to babice neříká aby nebyla zklamaná když to zas nedopadne ale to víš ženský ukecaný :roll: tak termín budeš mít kolem 20.12.že?třeba se narodí na vánoce :palec:

Já mám neteřinku, které je rok a narodila se 29.12. :lol: Tak by pak mohly děti slavit spolu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
2.5.11 15:49

Me to pohlavi zase az tolik nezajima, tedy zajima, ale asi to vydrzim do porodu.
Ale mam uchylku na kocarky. Uz vybiram. :oops: A na ulici ocumuju kazdy, ktery se mi aspon trochu libi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
2.5.11 15:57

mě je úplně jedno,jestli to bude holka nebo kluk-hlavní je zdraví…ale stejně si to nechám říct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.5.11 16:07

Já si to říct určitě nechám, rádi bysme holčičku, ale i chlapeček by byl vítaný, hlavně ať je to zdravý..taky jsem úchyl na kočárky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
2.5.11 16:09

Ahoj holky :mavam: Já bych taky chtěla holčičku, ale vsázim to spíš na kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.5.11 16:15

No tak my si to říct určitě necháme! U dcerky mi řekl poprvé doktor ve 12. týdnu že by to snad mohla být holčička…a je! A chtěla bych další…ikdyž přítel by radši kluka, ale jak píše Nikis, hlavně aby to bylo zdravé a je jedno co to bude…jinak já teda doufám, že se mimi nenarodí na Vánoce…za 1. se mi nechce na vánoce trčet v porodnici a za 2. by to asi mrzelo malou, že nemá na vánoce maminku u sebe…ale kočárky okukuju taky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
2.5.11 16:21

To už ti to řekli na 12t? Já jdu na kontrolu 19.5 a to už budu 13t tak se zkusim zeptat. jinak mě to taky uhádli při obou dětech, ale byla jsem kolem 20t.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.5.11 16:24

byla dobře otočená, ale říkal, že v tom 12 týdnu se pořád vyvíjí,takže to není vůbec jisté, ale vypadá to, že by to holčička mohla být…no ale trefil se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
2.5.11 16:55

Tak já budu mít kočárek po sestře je černo oranžový, takže neutrální :-P A pak by se mi líbil takový ten sportovní za kolo a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
2.5.11 17:07

Tak to už se tedy těším třeba mi to už řekne :-), ale u nás už je to spousta pokolení tak že když se narodí kluk tak ten kdo porodí pak má automaticky holčičku. už to tak funguje straštně dlouho a ještě se to nepřerušilo a ted je na řadě kluk, ale já bych radči holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
2.5.11 17:07

Tak to už se tedy těším třeba mi to už řekne :-), ale u nás už je to spousta pokolení tak že když se narodí kluk tak ten kdo porodí pak má automaticky holčičku. už to tak funguje straštně dlouho a ještě se to nepřerušilo a ted je na řadě kluk, ale já bych radči holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí