Poradna duly
Jana Čurdová
Tak koukám, že nejmladší jsem tu asi já…mě bylo před měsícem 23…a mimi bude už druhé…ale taky nejspíš poslední… ![]()
Holky, koukněte se sem, to je hezké
http://www.babycenter.com/…_10302602.bc
cunklik píše:
Já se taky těším až budu mít bříško, až budu kupovat oblečenía hlavně pro mimiska, ale to opravdu nechám až někdy po 5 - 6 měsíci ty oblečky pro mimi
Tak trošku doufám, že tím bytem se trošku zaměstnám
taky už se těším na nakupování
taky bych to ráda nechala až na 6 měsíc.no ale myslím že až ukončím uspěšně první trimestr asi se neudržím a sem tam něco koupím
jinak zítra jdu na první ultrazvuk tak snad už tahle malá fazolka bude bojovník a bude rust. ![]()
Určitě
Držím Ti palečky, já už se taky nemůžu dočkat
Mluvila jsem teď s mojí kamarádkou, ona je ve 34 tt a říkala, že je to tak celé těhu, že se těšíš na ty kontroly ![]()
cunklik píše:
Holky, koukněte se sem, to je hezké
http://www.babycenter.com/…_10302602.bc
Teda to je supr takhle to vidět.
až přijde manžel z práce přeloží mi to ![]()
Mě se to taky strašně líbilo
Dneska mi to právě ukázala ta kamarádka co je těhu ![]()
cunklik píše:
UrčitěDržím Ti palečky, já už se taky nemůžu dočkat
Mluvila jsem teď s mojí kamarádkou, ona je ve 34 tt a říkala, že je to tak celé těhu, že se těšíš na ty kontroly
A kolikáty si týden těhulka? ![]()
Dneska jsem 7+0, ale je to podle MS, tak podle UTZ nevím
Těším se na 17. na ko, že se dozvím víc, uvidím
a ráda bych si odnesla fotku, abych to mohla říct mamce ![]()
cunklik píše:
Dneska jsem 7+0, ale je to podle MS, tak podle UTZ nevímTěším se na 17. na ko, že se dozvím víc, uvidím
a ráda bych si odnesla fotku, abych to mohla říct mamce
To víš že ti dá fotečku.u nás všichni říkají to bude holka.jediná já a babička že to bude kluk.nevím člověk to tak cítí,ale je nám to jedno hlavně at je zdravé.
když jsem řekla mamce že jsem těhu at to babice neříká aby nebyla zklamaná když to zas nedopadne ale to víš ženský ukecaný
tak termín budeš mít kolem 20.12.že?třeba se narodí na vánoce ![]()
Jojo necháme si to říct!
Přítel chce kluka, tak jsem na to zvědavá ![]()
Nechám určitě chci zařídit už pokojíček,možná i kvuli věcičkám at už oblečení nebo doplnky a vědět co na nás vykoukne.prostě mi to nedá. ![]()