Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
3.5.11 13:19

Janie nebuď smutná těhu může být i o týden mladší a bude vidět třeba později :hug: :hug: :hug: Uvidíš po testech. Možná taky nemá úplně kvalitní utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
3.5.11 13:21

jj, to uvidíme. Sám říkal, že jako jsou dvě možnosti. Nechtěl mne strašit, to ne. Jen řekl, jaké jsou varianty. A prostě teď to ještě moc nevidí na UTZ, tak počkáme. Chtěl si být jistý, než mne prohlásí ofiko za těhotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
3.5.11 13:25

Janie, nebud smutná. Podle mně ještě nebylo nic vidět. Každý to má jinak. Já jsem taky byla na kontrole 6 plus 1 a byl tam akorát žloutek. Takže nesmutni a uvidíš, že to bude OK!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
3.5.11 13:28

já bych měla být 6+6 i podle dr, dle poslední MS. A neměla jsem tam nic. Ani žloutkový váček, ani srdíčko. Jako říkal, že tam jako někde možná vidí nějakého ducha jako náznak žloutkového váčku a pak nějaké jakoby stahy srdce nebo jak bych to řekla. Ale že prostě prozatím tam nic prokazatelně nevidí. A že už by čekal, že by tam něco mohlo jít vidět. Ale každopádně ještě ve čt uděláme kontrolu a uvidíme.
Já dnes z toho všeho chytla migrénu. Za chvilku jedu pro manžela a pak jsem ho ukecala, že půjdu spát. Je mi fakt špatně. Na migrény trpím, tak to musím vyležet.
Ale každopádně prckovi věřím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
3.5.11 13:29

Záleží na tom, kdy si měla ovulaci a pokud to nevíš, tak to těhu může být i o dost mladší. Máš nevolnosti, nekrvácííš, myslím, že to bude všechno v poho, žádný strach :hug: Kdy si měla první pozitivní test,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
3.5.11 13:31

Janie treba je fakt jeste brzy, nebo ja spatne polozene. Nedelal ti nahodou jen UTZ pres bricho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
3.5.11 13:32

Pozitivní ovulační test byl 29.3., první slabě pozitivní TT byl 11.4. (OČEKÁVANÁ MS 10.4.)
Ale tak třebas se prckovi jen teď nechtělo moc růst. Teď mu dám dva dny klid a uvidím, co na to řekne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
3.5.11 13:33

Dělal mi ten vnitřní ultrazvuk. Ale říkal, že to může být jaksi právě špatně otočené nebo jsem to tak aspoň pochopila a že to prostě nejde dost dobře ultrazvukem vidět někdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
3.5.11 13:39

Pozitivní ovulační test znamená, že k ovu dojde do 48 hodin, já měřila BT a podle ní došlo k ovulaci až po 3 dnech. Koukala jsem, že ti ten den měřili folík a byl 16mm, tak tomu by odpovídaly, tak ty 3dny do ovulace. Takže si myslím, že je to fakt ještě brzy, Já měla utz 7+0 a mimi 4mm, pokud ty jsi 6+3 tak nemuselo být fakt vidět téměř nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
3.5.11 13:44

Kdy budeš znát hodnotu HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.5.11 13:55

A ty si připadáš těhotně? Myslím, že lidé moc věří různým přístrojům atd. a přestávají věřit své intuici. Prostě věř, že tam prcek je a roste (ikdyž třeba pomalu, každý máme svoje tempo) a on tam bude…psychika toho dokáže hrozně moc… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
3.5.11 14:17

Janie - Hanynka ma pravdu. Pred 20 lety by se to neresilo. Bude to OK. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.5.11 17:03

Ahoj holky tak hlásim že malé je 6cm a odpovídá 8-1tt bylo krásně vidět a probudili jsme ho tak se hýbalo i srdíčko jsem viděla.tak snad se udrží.v pátek si pujdu pro prukazku. :-) uf tak mám na chvilku od nervů pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.5.11 17:39

gratuluji!!!Já jdu zítra těsně před 17. hodinou, tak se taky nemůžeme dočkat…byly s Váma i vaše polovičky?Přítel by chtěl moc jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
3.5.11 18:39
Bibi11 píše:
Ahoj holky tak hlásim že malé je 6cm a odpovídá 8-1tt bylo krásně vidět a probudili jsme ho tak se hýbalo i srdíčko jsem viděla.tak snad se udrží.v pátek si pujdu pro prukazku. :-) uf tak mám na chvilku od nervů pokoj.

Velká gratulace :kytka: Moc jsme na tebe myslela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital