Poradna duly
Jana Čurdová
Janie nebuď smutná těhu může být i o týden mladší a bude vidět třeba později
Uvidíš po testech. Možná taky nemá úplně kvalitní utz
jj, to uvidíme. Sám říkal, že jako jsou dvě možnosti. Nechtěl mne strašit, to ne. Jen řekl, jaké jsou varianty. A prostě teď to ještě moc nevidí na UTZ, tak počkáme. Chtěl si být jistý, než mne prohlásí ofiko za těhotnou.
Janie, nebud smutná. Podle mně ještě nebylo nic vidět. Každý to má jinak. Já jsem taky byla na kontrole 6 plus 1 a byl tam akorát žloutek. Takže nesmutni a uvidíš, že to bude OK!
já bych měla být 6+6 i podle dr, dle poslední MS. A neměla jsem tam nic. Ani žloutkový váček, ani srdíčko. Jako říkal, že tam jako někde možná vidí nějakého ducha jako náznak žloutkového váčku a pak nějaké jakoby stahy srdce nebo jak bych to řekla. Ale že prostě prozatím tam nic prokazatelně nevidí. A že už by čekal, že by tam něco mohlo jít vidět. Ale každopádně ještě ve čt uděláme kontrolu a uvidíme.
Já dnes z toho všeho chytla migrénu. Za chvilku jedu pro manžela a pak jsem ho ukecala, že půjdu spát. Je mi fakt špatně. Na migrény trpím, tak to musím vyležet.
Ale každopádně prckovi věřím. ![]()
Záleží na tom, kdy si měla ovulaci a pokud to nevíš, tak to těhu může být i o dost mladší. Máš nevolnosti, nekrvácííš, myslím, že to bude všechno v poho, žádný strach
Kdy si měla první pozitivní test,
Janie treba je fakt jeste brzy, nebo ja spatne polozene. Nedelal ti nahodou jen UTZ pres bricho?
Pozitivní ovulační test byl 29.3., první slabě pozitivní TT byl 11.4. (OČEKÁVANÁ MS 10.4.)
Ale tak třebas se prckovi jen teď nechtělo moc růst. Teď mu dám dva dny klid a uvidím, co na to řekne. ![]()
Dělal mi ten vnitřní ultrazvuk. Ale říkal, že to může být jaksi právě špatně otočené nebo jsem to tak aspoň pochopila a že to prostě nejde dost dobře ultrazvukem vidět někdy.
Pozitivní ovulační test znamená, že k ovu dojde do 48 hodin, já měřila BT a podle ní došlo k ovulaci až po 3 dnech. Koukala jsem, že ti ten den měřili folík a byl 16mm, tak tomu by odpovídaly, tak ty 3dny do ovulace. Takže si myslím, že je to fakt ještě brzy, Já měla utz 7+0 a mimi 4mm, pokud ty jsi 6+3 tak nemuselo být fakt vidět téměř nic.
A ty si připadáš těhotně? Myslím, že lidé moc věří různým přístrojům atd. a přestávají věřit své intuici. Prostě věř, že tam prcek je a roste (ikdyž třeba pomalu, každý máme svoje tempo) a on tam bude…psychika toho dokáže hrozně moc… ![]()
Janie - Hanynka ma pravdu. Pred 20 lety by se to neresilo. Bude to OK. ![]()
Ahoj holky tak hlásim že malé je 6cm a odpovídá 8-1tt bylo krásně vidět a probudili jsme ho tak se hýbalo i srdíčko jsem viděla.tak snad se udrží.v pátek si pujdu pro prukazku.
uf tak mám na chvilku od nervů pokoj.
gratuluji!!!Já jdu zítra těsně před 17. hodinou, tak se taky nemůžeme dočkat…byly s Váma i vaše polovičky?Přítel by chtěl moc jít.
Bibi11 píše:
Ahoj holky tak hlásim že malé je 6cm a odpovídá 8-1tt bylo krásně vidět a probudili jsme ho tak se hýbalo i srdíčko jsem viděla.tak snad se udrží.v pátek si pujdu pro prukazku.uf tak mám na chvilku od nervů pokoj.
Velká gratulace
Moc jsme na tebe myslela ![]()