Poradna duly
Jana Čurdová
Hani, tak týden
Já měla PM 15.3. vychází nám to skoro stejně
Držim palečky, ať ti to dobře dopadne! Já jdu na další kontrolu až 17.5. taky už se nemůžu dočkat ![]()
Jani, tak já jsem měla poslední MS 15.3. také a na kontrolu jdu také až 17.5.
![]()
Ahoj holky
Nějak vás nestíham číst k těm kontrolám já byla 7.4 a jdu až 19.5 se divim že mi udělal takovej odstup, ale snad to bude ok.
Jani já měla PM sice 9.3., ale pokuď to bude stejně jako u malé, tak počítám, že jsem měla ovulaci tak o týden později než by bylo běžné.
já jdu na kontrolu 9.5. snad už dostanu i průkazku dnes jame 8+1tt
Cunklik, to je ale náhodička
Jestli vše dobře dopadne, tak budeme mít mrňouska pod stromeček
Hani, takže taky stejný termín?
Pak písni, co ti řekli na kontrole. Chtěla jsem se zeptat máte nějaký příznaky? Mě až na bolestivá prsa nic není ![]()
to ti závidím…mě je špatně a pořád se mi navaluje,jsem šíleně unavená…
Mě taky nic ze začátku jsem měla nechutě a ted naopak sežeru všechno nepoznám kdy mám dost a pak brečim že je mi špatně z jídla
Jinak prsa mě bolej hodně a hlavně když je mi zima.
Třeba to ještě přijde
Ale zatim v pohodě…Říkám si, jestli to není divný, ale každý to má jinak
Tak snad ty nevolnosti brzo přejdou a bude líp! ![]()
Manca, to je něco
když to tak čtu, tak jsem i ráda, že mě bolý jen ty prsa ![]()
Tak jsem přila z nákupu,a ze všeho jsem si uvařila krupicovou kaši nemužu vidět maso,ani zeleninu a to jsem měla oblíbený.ale co nemužu cejtit je myčka ble to mě tak vždy natááhne.tak nevolnosti už jsou zpátky. ![]()
no mě bývá poslední dobou teplo (což u mě není normální, protože mě je pořád zima), mám dost bolestivá prsa a sem tam mě pobolívá v podbříšku, jinak naprostá pohodička. Za 3 hodiny mám kontrolu…začínám být silně nervózní…doufám ,že bude vše OK… ![]()
Určitě bude, musíš tomu věřit a hlavně být v pohodě
Já měla taky strach a dopadlo to dobře, nejhorší jsou ty první 3 měsíce, pak už je člověk trošku jistější
A to já jsem tam šla s tim, že slabě krvácím…Už jsem si říkala, že je to asi konec a nakonec dobrý…Hlavně být v klidu!
no já jsem hrozný stresař, takže jsem fakt dost nervózní, ale věřím, že bude vše OK - aspoň nemám žádné příznaky, že by být nemělo. Už ať tam jsem a koukám na toho pidi človíčka… ![]()