Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
4.5.11 12:14

Hani, tak týden :-) Já měla PM 15.3. vychází nám to skoro stejně :palec: Držim palečky, ať ti to dobře dopadne! Já jdu na další kontrolu až 17.5. taky už se nemůžu dočkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
4.5.11 12:16

Jani, tak já jsem měla poslední MS 15.3. také a na kontrolu jdu také až 17.5. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.5.11 12:21

Ahoj holky :mavam: Nějak vás nestíham číst k těm kontrolám já byla 7.4 a jdu až 19.5 se divim že mi udělal takovej odstup, ale snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.5.11 12:24

Jani já měla PM sice 9.3., ale pokuď to bude stejně jako u malé, tak počítám, že jsem měla ovulaci tak o týden později než by bylo běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
4.5.11 12:33

já jdu na kontrolu 9.5. snad už dostanu i průkazku dnes jame 8+1tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.5.11 12:33

Cunklik, to je ale náhodička :lol: Jestli vše dobře dopadne, tak budeme mít mrňouska pod stromeček :palec: Hani, takže taky stejný termín? :lol: Pak písni, co ti řekli na kontrole. Chtěla jsem se zeptat máte nějaký příznaky? Mě až na bolestivá prsa nic není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
4.5.11 12:35

to ti závidím…mě je špatně a pořád se mi navaluje,jsem šíleně unavená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.5.11 12:37

Mě taky nic ze začátku jsem měla nechutě a ted naopak sežeru všechno nepoznám kdy mám dost a pak brečim že je mi špatně z jídla :mrgreen: Jinak prsa mě bolej hodně a hlavně když je mi zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.5.11 12:40

Třeba to ještě přijde :lol: Ale zatim v pohodě…Říkám si, jestli to není divný, ale každý to má jinak :wink: Tak snad ty nevolnosti brzo přejdou a bude líp! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.5.11 12:44

Manca, to je něco :lol: když to tak čtu, tak jsem i ráda, že mě bolý jen ty prsa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
4.5.11 12:48

Tak jsem přila z nákupu,a ze všeho jsem si uvařila krupicovou kaši nemužu vidět maso,ani zeleninu a to jsem měla oblíbený.ale co nemužu cejtit je myčka ble to mě tak vždy natááhne.tak nevolnosti už jsou zpátky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.5.11 12:50

Bibi: :mrgreen: K myčce sesnažim taky nepřibližovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.5.11 13:23

no mě bývá poslední dobou teplo (což u mě není normální, protože mě je pořád zima), mám dost bolestivá prsa a sem tam mě pobolívá v podbříšku, jinak naprostá pohodička. Za 3 hodiny mám kontrolu…začínám být silně nervózní…doufám ,že bude vše OK… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.5.11 13:37

Určitě bude, musíš tomu věřit a hlavně být v pohodě :wink: Já měla taky strach a dopadlo to dobře, nejhorší jsou ty první 3 měsíce, pak už je člověk trošku jistější :-) A to já jsem tam šla s tim, že slabě krvácím…Už jsem si říkala, že je to asi konec a nakonec dobrý…Hlavně být v klidu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.5.11 13:40

no já jsem hrozný stresař, takže jsem fakt dost nervózní, ale věřím, že bude vše OK - aspoň nemám žádné příznaky, že by být nemělo. Už ať tam jsem a koukám na toho pidi človíčka… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí