Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5917
6.5.11 12:45

Tak to já neznám, že bych žárlila na břicho. :D
Manžel moc chtěl dítě, ale on moc neumí ukazovat city a projevy jako mluvení na břicho, to asi není nic na něj. Kor, když ještě žádný těhotenský pupík nemám.:)
Ne, že bych nevypadala dost tlustě. Raději se nevážím, ale řekla bych, že mám tak 95 kilo (170 cm). Vždycky jsem byla kus baby, velký prsa, boky, stehna, prdel, ale rovnoměrná.
No ale teď, co jsem celá taková nafouklá a je mi špatně všechno, tak se mi „vyvalilo“ břicho a řekla bych, že vypadám na krásný sedmý měsíc. :D
Ale věřím, že až bude to pravý bříško, tak budu krásná těhulka. Teď jsem jen soudek sádla, ale momentálně to neřeším, protože nejdůležitější je zdraví miminka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
6.5.11 12:52

Janie - ale prosim te. Neprehanej. 8-)

Mluveni na bricho se asi taky konnat nebude. TO si ho neumim predstavit. :mrgreen: Ale rikal, ze jestli pry chlapi taky muzou mit neco jako biologicky hodiny, tak se mu pry prave rozbusily. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.5.11 13:02
Nairol píše:
Janie - ale prosim te. Neprehanej. 8-)Mluveni na bricho se asi taky konnat nebude. TO si ho neumim predstavit. :mrgreen: Ale rikal, ze jestli pry chlapi taky muzou mit neco jako biologicky hodiny, tak se mu pry prave rozbusily. :mrgreen:

Kdybych se nestyděla, tak se vyfotím. :D :oops:
Jé, tak to je hezké, že se mu rozbušily biologické hodiny. :D TO manžel je ještě takový odměřený. Stále, když o malém chci mluvit a o tom, kdy to řeknem jeho rodičům a tak, tak mi pořád říká, že to nebylo potvrzené a tak. A teď jsme se o tom nebavili. Tak nevím. jsem trochu zklamaná, že to neprožívá, ale asik mu to ještě ani nedochází a navíc se ještě bojí, že to 3. měsíce o to můžeme přijít. Ale aby řekl, ať nic nedělám, to ho nenapadne. Teď jsme přes týden rozdělávali palety :roll: Ale já se chytla jen lehčí práce jako vyklepávání hřebíků a přenášení desek. Máme dovezený náklaďák palet zdarma, tak to bdueme mít nějaké desky na boky pergolky a zbytek na roztopení v krbu. Ono se při stavbě každá kačka šine, ale co je s tím práce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
6.5.11 13:41

Ahojky :-D
Tak jsem si dneska holky byla pro kartu u svého původního dr.a sestřička byla hrozně, ale hrozně nepříjemná..úplně mě sjela, proč od dr.odcházím, že pro mě udělal první poslední atd.Nechtěla jsem jí říkat, že odcházím z osobních důvodů (ty důvody jsem sem myslím psala),tak mě napadlo jí říct, že se stěhuju, ale to jsem netušila, že bude potřebovat mojí novou adresu..něco jsem si vymyslela říkala mi kvůli pojišťovně, kdyby něco potřebovala a já teď mám strach jestli jsem neudělala nějakou blbost..abych neměla s pojišťovnou nějaké problémy co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.5.11 13:42

Tak to já musím toho mého pochválit…tak jak normálně má nejradši, když ho obskakuju, tak musím říct, že teď mi dělá skoro každý den večeře do postele! :lol: Vyloženě si to užívám, vůbec jsem nečekala,že to tak bude prožívat,ale vyloženě si to užívá - ví že to je naposled! :lol:
Takže si to prostě užíváme oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.5.11 13:49

Andrejko, tak v tom ti vůbec neporadím, každopádně nechápu co si to ta sestra k tobě dovolila. Vůbec bych se s ní nebavila. Řekla bych ji prostě, že za 1. k tomu mám osobní důvody, za 2. mám na to právo, za 3. jaké právo má ona se mnou mluvit takovým tónem - přichází o kšeft, tak jde slušnost stranou! a že tedy žádám svou kartu a víc bych se s ní nebavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
6.5.11 14:48

Janie - taky se cítím hrozně nafouklá. Dokonce jsem vytáhla těhotenské leginy a je mi v nich hrozně fajn. Ve všem ostatním mně se cítím hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
6.5.11 15:35

Ahoj holky :kytka:
Přítel taky nějak extra neumí projevovat své city, ale asi týden po tom, co se to dozvěděl je na mě hrozně hodný, pořád se stará abych nenastydla, jestli mi není špatně…
Jinak já už tak nafouklá nejsem, ale vždycky, když se najím tak mám taky veliké břicho, to dřív nebylo…
Dneska je mi opravdu ouvej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
6.5.11 16:26

Ahoj holčičky :mavam: tak dnes jsem byla u doktora,dosala jsem těhu prukazku a plán na srining pujdu v 10tt a pak sedělá ještě jeden v 13tt.taky to u Vás stojí 1000?Už se těším až zas prtouska uvidím. :-) a pak normální ultrz.u vého doktora v 16tt.tak to máme hezky naplánované mám se na co těšit.jinak jsem byla včera naposledy kouknout v práci na holky.a už si budu krásně doma. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
6.5.11 16:46

Ahojky těhulky :mavam: :mavam:

Teda vy jedete, to bylo něco než jsem Vás po tak dlouhé době dočetla! :mrgreen: :mrgreen:

Zdravím nově příchozí těhulky a držím pěstičky ať je vše tak jak má :kytka: :kytka:

Jinak abych Vám nastínila moje novinky! Jak jste se tu bavili o tom screeningu a tak,..
Já byla u svého gyndr. naposledy 7+5tt pouze na potvrzení srdeční akce, pak mě objednal až na 11+5tt a že pak dostanu průkajdu a tak… No ale protože jsem vím, že ten NT+ prvotrimestrální screening je daleko spolehlivější než ty tripply, tak jsem se šla poradit s jedním příbuzným gynekologem (je hodně dobrej, ale je to rodina :oops: 8-) ) a ten mi hned vypsal žádanku na genetické vyšetření ( sem: http://www.genetika-plzen.cz/ ) a že tam mám jet rovnou za panem docentem, že je to jeden z nejlepších genetiků! Tak jsem tam jela dnes v 10+1tt … přístup úplně super, hned mi vypsali kartu s panem docentem Lošanem jsem potom dala dohromady rodinnou anamnesu (to bylo teda něco :roll: :mrgreen: ), pak mi udělali UTZ … mimís tam sebou mrskal, byly vidět ručičky i nožičky :mrgreen: , pustil mi srdíčko - to byl teda rachot - no a velikost skoro 4cm, což odpovídá 10+3tt takže super!!! Ale aby mohli provézt ten test, tak musí mít min. 4,6cm,.. což vychází na 12tt a tak mě objednali na 23.5. a že krev už budou mít (tu mi dnes braly a sestřička tak šikovná, že to bylo za pár vteřina a ani jsem o tom nevěděla - a bez modřiny) , takže pak budu hned vědět výsledky!!! :dance: :dance: Jo a na kontrolní UTZ na rozštěpové vady mě k sobě taky rovnou objednal na konec července a rovnou i vypsal žádanku na vyšetření srdíčka plodu, kam se mám objednat taky na konec července!!!

Takže jen shrnutí holky, mě můj gyndař nic neřekne a kdybych si to neoběhala sama, tak vím prd a on by mě poslal akorát na ty tripply protože ty platí pojišťovna, ale že vychází veeeelmi často falešně pozitivní, stresují tím maminku a ohrožují mimíska následující amniocentézou nikoho nezajímá! Já jsem rozhodnutá, že na ně nejdu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
6.5.11 19:03

Tak teda můj doktor rovnou dělá prvotrimestrální screening. Takže je super, že se nikam nemusím objednávat. Jen teda musím zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
6.5.11 19:05

Ahoj holky od středy mi nešel net :cert: ted jsem tu měla mechanika. Někdo se napojil na mou IP adresu tak jsem dostala novou a snad už to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
6.5.11 19:05

Ahoj holky od středy mi nešel net :cert: ted jsem tu měla mechanika. Někdo se napojil na mou IP adresu tak jsem dostala novou a snad už to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
6.5.11 19:34

Ahoj Nickyyy,no to je dost,už tu byla po tobě sháňka :lol: .
Hele,tak to je dobře,že sis našla lepší ošetření.Můj dr. má tuhle ranou genetiku přímo v nabídce a minule o tom hned mluvil.Stojí to nějak přes tisícovku.Já ještě nevím, jestli to budu chtít, no možná pro jistotu :roll:.
Ale je to super,že už byly vidět nožičky a ručičky,prostě už to byl malinkatý človíček :srdce: :srdce: ..Já jdu na další kontrolu taky v 10.tt,tak už se moc těším na UTZ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
6.5.11 20:56

Ahoj vsichni!

Nicky - :mavam:
Ty jsi z Plzne nebo okoli? Mam tam babicku s dedou a jednu hodne dobrou kamaradku. Ja jsem se tam narodila. 8-)

Screening - asi jsem to tu nepsala. Ja jdu pristi patek na krev a pak v utery na UTZ.
O tripplech se se mnou jeste nikdo nebavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí