Poradna duly
Jana Čurdová
Barmarka: Ahoj já byla zatim na kontrole jednou 7.4 dal mi papír at si jdu do nemocnice na krev bylo to jen na štítnou žlázu je prý důležité aby v těhotenství dobře fungovala no a objednal mě až na 19.5 30kč jsem platila
![]()
Barmarka: Ahoj já byla zatim na kontrole jednou 7.4 dal mi papír at si jdu do nemocnice na krev bylo to jen na štítnou žlázu je prý důležité aby v těhotenství dobře fungovala no a objednal mě až na 19.5 30kč jsem platila
![]()
Wau, koukám jako zjara! Vůbec si nepamatuju, že by mi u malé někdo nějáké testy dělal, jen vím, že jsem byla někdy okolo 20. týdne na srdíčko. Jinak mě prozatím ani neměřili HCG, tak nevím…přišla jsem , doktor uděal UTZ a řekl, že tam těhu je, jen neodpovídá, ale že vzhledem k nepravidelnosti MS může být a že mě chce vidět za týden. Tím jsme skončili…tak nevím…není to divné? ![]()
Barmanka:Mně krev zatím taky nebrali,teď mě čeká druhá kontrola a čekám,že odběry určo budou.A mám si taky přinést ranní moč.Budu teďka chodit nejspíš vždycky nějaké pondělí,protože to bývají poradny a jak dr. sám řekl, od 30-ti korunového poplatku jsem jako těhotná osvobozená po celou dobu těhotenství,tak nevím.Myslela jsem,že je to všude stejně..Ani u prvního jsem neplatívala a to jsem chodila k jinému dr.
Ahoj holky, Barmarko, zatím jsem tam byla 3× díky těm počátečním komplikacím a platím 30 Kč jen, když mi dělá UTZ. Na kontrolu jdu 17. poprvé do poradny a to si mám vzít moč a budou brát krev.
Přeji Vám hezký víkend holky!
Teda holky, tady se toho deje porad tolik, ja nejak nestiham
Nicky to je zajimavy o tom prvotrimestrailnim screeningu. Ja jsem na nej obehnana v 10.tydnu, ale vsude pisou ze se chodit az ve 12. Stejne jak jsi psala ty. Tak nechapu proc to ta doktorka udelala takhle. Ja navic neziju v Cechach a tady u nas plati pojistovna jen 3 ultrazvuky v tehotenstvi. Ja uz ted mela dva, takze jestli to tentokrat bude moc brzo a budu muset prijit za dva tydny zvova, tak me to trochu nastve. Mam pocit, ze nas chce pani doktorka trosku „podojit“. ![]()
Jinak ja mam taky po kazdem jidle desne velky bricho. Nechapu proc, kdyz toho do sebe vzdycky dostanu jen malicko ![]()
ahojky taky neplatím,těhulky nemusí je to v té vyhlášce.a na krev jsem šla myslím 2×.
Ahojky holky, taky vůbec neplatím 30,– a krev mi brala sestra hnedka při první návštěvě.
Ale Dr. říkal, že mám hrazené od VZP jen tři UTZ a co ty ostatní, kolik to jako stojí, nebo jak to funguje? To si jako budu platit sama, když budu chtít vidět mimi
?? ![]()
Tak to nevim
Mě zatim doktor nic takového neřekl jak už jsem tu psala mě vůbec přijde že on to nějak nehrotí. Byla jsem u něj 7.4 a mám přijít až 19.5 ![]()
Ahojky, tak já už u doktorky platila 2× a byla jsem tam 3× z toho na krvi 2×. Pořád si nebyla jistá, jestli jsem nebo nejsem těhotná…Potvrdili mi to, až v nemocnici na ultrazvuku. Tak jsem teď taky zvědavá, jestli na prvni poradně budu platit? ![]()
ahojte, můžu mezi vád, jsem 7+5tt, dnes jsem byla u lékaře a máme srdíčko, tak jsem strašně ráda. na další kontrolu jdu 1.6, jsem ze Zlína a doma už mám jednu dceru