Poradna duly
Jana Čurdová
NikisKoh píše:
ahoj holky,dneska mě strašně bolí hlava…musím si vzít prášek…paralen můžu,že jo????
Určitě mužeš.
NikisKoh píše:
to jsem ráda…fakt hrozná bolest
mě někdy pomuže studený kapesník na čelo ale asi ten prášek bude učinější. ![]()
Ahojky, taky jsem si včera musela vzít prášek..bylo mi hrozně, tak divně mě bolelo břicho jako před MS a hrozně se mi motala hlava, ale to mám i dneska..když jsem si pak doma měřila tlak, tak jsem ho měla hrozně nízký..tak snad to bude brzo ok..jinak zatím nic nekupuju, ale kočárek už mám vybraný ![]()
Já už mám hrozně dlouho vyhlídlího x-lander xa nebo x3..to pořád váháme, protože jsme z hor a potřebujeme pořádný kola, my bysme nemohli mít trojkolku..v zimě bysme se nikam nedostali
ty už máš vyhlídlí?
Aandrejka píše:
Já už mám hrozně dlouho vyhlídlího x-lander xa nebo x3..to pořád váháme, protože jsme z hor a potřebujeme pořádný kola, my bysme nemohli mít trojkolku..v zimě bysme se nikam nedostality už máš vyhlídlí?
Ahoj andrejko,sousedka má taky X-landra bydlíme u lesa a drandila sním pěkně nestěžovala si.
taky už méme vyhlídlej teda jeden terénák mám od sestry do lesa na chatu a tak.máme vyhlídlej Geeslein F6 nebo Concord Fusion set páč hodně jezdíme autem a je lehkej a má velkej sporták ve kterém dítko jezdí nejdéle.tak uvidíme.
Holky já jsem asi blbá, ale mě tam nejde dát ten metřík?Já ho nevidím ![]()
Teda vidím, ale mám ho pod jménem..jak to dám jako vy?A budou se to automaticky posunovat ty dny a týdny, když jsem to jen zkopírovala?
Tak popravdě já jen vim že chci novej ne použitej a budu vybírat podle peněz, když jsem čekala první tak mi byli jedno peníze a vybírala jsem podle krásy ted už je to třetí tak už přemejšlim jinak. V Mladé Boleslavi maji pořád nějaký akce a každý měsíc maji nějaký tip za 4500. nechám to na poslední chvíli jinak už se mi tam pár kočárku líbilo, ale je ještě zbytečně brzo
CHci aby měl otáčecí rukojet a taky pevná kola mi zas bydlíme v takoví p…i kde je 5 paneláků a samej les. Takže sem ani nic drahýho nemá cenu.Na ten tvůj se juknu přes net já si ty názvy kočáru nevybavuji.
BiBi: My taky jezdíme hodně autem a mám strach, že toho x-landera nenarveme do naší felinky
na to musíme ještě mrknout..
Aandrejka píše:
Teda vidím, ale mám ho pod jménem..jak to dám jako vy?A budou se to automaticky posunovat ty dny a týdny, když jsem to jen zkopírovala?
musíš do nastavení a do podspusu zkopírovat celý odkaz, to http… a uložit. Jo a ještě tam musíš mít zašktnutou kolonku zobrazovat podpisy.
NikisKoh píše:
to jsem ráda…fakt hrozná bolest
Mě už taky druhý den pekelně bolí hlava, ale zatím jsem nic nezobla, jen se snažím hodně pít. Ale moc to nepomáhá.
Ahojik Holky.
Vítám nováčky.
Tady to jede od včerejška. Já dnes řešila naše autíčko. Bylo to nějaký pokažený.
Oprava stála jen dva tisíce bez papíru, takže aspoň že žádná pálka. No holt, už je to stařenka, ta naše felinka.
Thy jo, vy už probíráte kočárky? No já vůbec netuším, co od něj mám chtít. ALe asi nám bude stačit kočajs na „chodníky“ i když kousek máme přírodu, ale uvidíme, jak to všechno bude.
Nejvíce rozhodující asi stejně bude cena, protože holt penízek na zbyt taky moc není. … Jo kdyby to bylo všechno tak jednoduchý. Říká se, že peníze nejsou důležitý, ale holt někdy i k tomu štěstí nebo větší spokojenosti fakt bodnou.
No co už, buďme rádi aspoň za to, co je. ![]()
Kaa 13 děkuju, ale jsem neschopná a nejde mi to
prosimtě klikla jsem si třeba na tvůj metřík, otervřela se mi stránku..tam jsem něco povyplnila..teď tam mám asi 20 možností jak to uložit - html, Image Url atd atd. když dám uložit jako html..níž mi vyjede to http..to jsem zkopírovala do nastavení profilu a nic..nejde mi to, dlouho to trvá, přijde mi, že to nekopíruje..a ty podpisy ty mám zaškrlý jako ano..to myslíš?promiň jsem teď omezenější ![]()