Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, já mám špatnou zprávu, na dnešní kontola dopadla špatně, zamklé těhotenství, zítra jdu na revizi.
tak se mějte krásně a ať všem vše dobře dopadne.
Achdarek píše:
Ahojky, já mám špatnou zprávu, na dnešní kontola dopadla špatně, zamklé těhotenství, zítra jdu na revizi.tak se mějte krásně a ať všem vše dobře dopadne.
ahoj to mi je líto
,v kolikátem bylo zamlklé ![]()
měla jsem minule v 9tt.at ti zákrok dopadne dobře drž se ![]()
Bibi11 píše:Achdarek píše:ahoj to mi je líto
Ahojky, já mám špatnou zprávu, na dnešní kontola dopadla špatně, zamklé těhotenství, zítra jdu na revizi.tak se mějte krásně a ať všem vše dobře dopadne.,v kolikátem bylo zamlklé
měla jsem minule v 9tt.at ti zákrok dopadne dobře drž se
Holky díky.
Taky 9tt.
Achdarek píše:
Ahojky, já mám špatnou zprávu, na dnešní kontola dopadla špatně, zamklé těhotenství, zítra jdu na revizi.tak se mějte krásně a ať všem vše dobře dopadne.
Drž se
kočko, Přeju brzké //
Tohle je hrozný,mě s toho běhá mráz.když si na to vzpomenu co to bylo za nervy.mě na to doktor přišel až ve 13tt.už mě bolelo i břicho a byla jsem cítit.brr.
Achdarek píše:
To je moc smutné,drž se a ať se brzy vše v dobré obrátí!!
Acdárku, je mi to moc líto, přeju Ti hodně štestíčka co nejdříve
![]()
Och
to je my taky moc líto,tak at jsi brzy v pohodě a můžeš jít do dalšího snažení ![]()
jaj achdarku co to tu ctu??
to me moc brzi.. ach jo, ja doufala, ze celou prosincovou smulu na sebe nalepim ja a uz to nikoho nepotka.. ![]()
at je brzy na dusicce lepe a zitra na tebe budu myslet..
fram píše:
jaj achdarku co to tu ctu??to me moc brzi.. ach jo, ja doufala, ze celou prosincovou smulu na sebe nalepim ja a uz to nikoho nepotka..
at je brzy na dusicce lepe a zitra na tebe budu myslet..
TAk doufám, že jsme to vybraly za všechny.
Já dnes byla na první kontrole u doktora
zatím je vše v pořádku a za 14 dnů jsem objednaná znovu a pokud bude vše OK, tak dostanu průkazku. Dnes už jsem viděla i slyšela
bylo to nádherný ![]()
cunklik: díky - taky brzo uvidíš
já jsem loni v srpnu potratila v 8tt tak jsem teď byla nesmírně šťastná … jen doufám, že to bude dobrý až do konce.