Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4649
11.5.11 13:03

Apropo já jsem taky ráda, když máme ten svůj klid, i když všechny moc miluju, ale svoje je svoje. Tak už se určitě těšíš do domečku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
11.5.11 13:07
cunklik píše:
To je pravda Janie, na těch vesnicích je to pěkná drbárna, u nás na chalupě taky. Tam se zase řeší, kdo má co nového, kde kdo byl a tak …

Já na to nejsem zvyklá. Moc ven nechodím, tak nikdo na mě nic nevěděl. Sem tam jsem byla těhotná nebo mě vyhodili ze školy, když jsem byla nemocná a tak… nebo jsem bydlela u jedné sociální rodiny a tak… Ale jinak nic moc. :D
No ale fakt jsem toho prožila dost a dost a už nikdy. Snad… bylo to dlouhé trápení, ale je tomu konec… Ale i tak, švagrovou nemusím protože je to podrazačka a doufám, že se můj miláček nenarodí ve stejný den jako její dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
11.5.11 13:09
cunklik píše:
Apropo já jsem taky ráda, když máme ten svůj klid, i když všechny moc miluju, ale svoje je svoje. Tak už se určitě těšíš do domečku :-P

Jediní, na koho vím, že se mohu spolehnout je moje rodina , kterou taky moc miluju.
Manžel je moje rodina a moji rodiče se sourozenci, to mi stačí.
Ale jak pšeš, i když je miluju, tak do domečku se určo moc moc těším. :) Udělat si tu SVOU útulnou a krásnou domácnost. Tu pohodu rodinného krbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
11.5.11 13:13

Jarmilik1: Vítej mezi náma čekatelkama :mrgreen: , je to tady rychlé a holky píšou jako o život a nestíháme nové bud.maminy. Jaký máš TP? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
11.5.11 13:21
Jarmilik1 píše:
Ahoj děvčata,

ani jsem se nestihla zeptat, zda se můžu přidat do Vaší skupiny prosinčátek…, koukám, že ty diskuze tady letí tak rychle :-)

Mějte se. Jája

ahoj Jáji, taky tě Vítám, úplně jsme tě zazdily našimi (nebo našemi - nedovedu to správně vyskloňovat) příspěvky, omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
11.5.11 14:29

cunklik - jak to vubec dopadlo s tim vasim bytem?

Holky ty rodinny problemy vam nezavidim. :-?
Ja mam budouci tchyni i zbytek pritelovi rodiny uplne v pohode. Jsou bezva, v podstate mi tady supluji moji rodinu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
11.5.11 15:50

9.12.2011

Ahoj holky,

já si myslela, že jsem něco špatně nastavila a že moje příspěvky nevidíte :-)

Já mám TP 9.12.2011, takže stejně, jako Dáša - dneska jsem celé dopoledne četla všechny Vaše příspěvky v této diskuzi.

Loni jsem měla zamlklý potrat v 7tt, takže letos už jsem dál, ale stejně to není bez problémů - špiním od začátku, dvakrát už jsem byla na pohotovosti se sbalenou taštičkou, nejhorší to bylo minulý pátek - hned po hokeji, to jsem krvácela opravdu hodně a krásně červeně, ale mimís se pořád drží a našli mi hematom, takže hned zůstat ležet - mohla jsem si vybrat hospitalizaci nebo doma, takže jsem doma.

Sice jsem nečekala, že vypadnu z práce takhle ze dne na den (dělám na fotbale, takže jsem v sobotu měla jít do práce, protože jsme měli zápas), ale bohužel, musela jsem to tedy předčasně říct i v práci, ale jelikož jsem do telefonu bulela, tak mi šéf ani nevynadal (je trošku cholerik)…, ale to se nedá nic dělat. Miminko je přednější.

Teď už zase dva dny nešpiním, ale kdykoli tohle vyslovím, tak přijde nějaká pecka…, tak musím být potichu a snad to bude dobré.

V pátek jdu na kontrolu a ultrazvuk, tak snad bude malé v pořádku, jo a srdíčko nám bilo už od 6+Ott, byla to nádhera.

Jo a o tom, že je tam tohle malé zakousnuté víc jsem přesvědčená už od té doby, co jsem si udělala těhu test - loni se druhá čárka objevila až na konci limitu 3 minut - a letos? Okamžitě po těch 10 vteřinách, co to mělo být namočené!!! Takže si myslím, že tohle je větší držák. A i když špiním a občas lehce krvácím, tak mimi roste přesně tak, jak má. Tak doufám, že pozítří mi p. doktor řekne jen samé dobré zprávy!!!

Je mi totiž ještě pár dní 32 let a ráda bych už to první mimi měla…, ale musím být pozitivní, i kdybych měla ležet celý zbytek těhotenství!!

Jája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
11.5.11 16:03

Prosinec

Ahoj Nicky,

prosím Tě, přidala bys mě do „metříků“? TP mám 9.12.2011.

Děkuji Ti moc, Jája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
11.5.11 16:53

Ahoj holky :mavam: nicky děkuji za prezentaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
11.5.11 17:38

Nairolko, výborně :-P hypotéku máme přiřknutou, předběžnou smlouvu podepsanou, tak teď už budeme jen čekat na penízky, katastr a tak. Tak doufám, že do léta budeme bydlet. Moc se těším :-P I když máme tolik věcí, že nevím, kdo je bude stěhovat :-) Bydlíme ve 4 patře bez výtahu :lol:

Nairol píše:
cunklik - jak to vubec dopadlo s tim vasim bytem?Holky ty rodinny problemy vam nezavidim. :-?
Ja mam budouci tchyni i zbytek pritelovi rodiny uplne v pohode. Jsou bezva, v podstate mi tady supluji moji rodinu. :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
11.5.11 17:43

My taky máme obě strany bez problémů, od našich máme velkou finanční podporu a od přítelovo maminky hodně jídla :-P
Jinak janie, to je hrozné ta drbárna, ale lepší už to asi nebude :lol: I když u těch starších lidí to chápu, ale ti mladí mě pak pijí krev. Tací burani :lol: Úplně nesnáším falešné lidi a pomluvy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.5.11 18:47

Ahoj holky, dneska jsem byla na kontrole…podle doktora je mimčo zase o týden větší a už viděl i bušit srdíčko, ale zaboha nemohl zaostřit miminko, prostě se nám nechce ukázat! Příští týden jdu opět na kontrolu, tak už snad půjde vidět i mimi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
11.5.11 19:50

ahoj holčiny :mavam: tak dnes jsem jezdila s babičkou po doktorech a nějaký ten nákup byl,jsem hotová.ráno jsem se zas po :poblion: ale přes den mi je lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
11.5.11 20:28
cunklik píše:
Nairolko, výborně :-P hypotéku máme přiřknutou, předběžnou smlouvu podepsanou, tak teď už budeme jen čekat na penízky, katastr a tak. Tak doufám, že do léta budeme bydlet. Moc se těším :-P I když máme tolik věcí, že nevím, kdo je bude stěhovat :-) Bydlíme ve 4 patře bez výtahu :lol:

Tak to je super! :palec: To si to krasne stihnete zabydlet, nez bude mimi, a to uz pujde do noveho, ale uz hotoveho. :-D
Drzim palce, at to s urady jde rychle. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
11.5.11 20:29

Jarmilik - sorry ja te asi taky uplne zazdila. Vitej mezi nami! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...