Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
12.5.11 10:21
manca 1 píše:
Ahoj holky :mavam: Medova :mavam:

ahoj krásně nám to tdy přibejvá paráda :potlesk: tak co manco muž?náš má pořad rýmu nedá se s ním bavit,ve středu jsem si tak na večer zalévala zahradu a prý to zalévám špatně málem jsem upadla. :mrgreen: to víšpán umí vše nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
12.5.11 11:12

Ahoj Bibi :mavam: :potlesk: To jsem ráda že tě tu mám. Včera jsem tě nejak postrádala :-( U nás se to obrátili k lepšímu včera přijel z noční a že jedem courat po městě že jsme dloho nebyli spolu ve městě bez dětí. Dřív jsme to často dělali že odešli do školy a my si v klidu prošli město koupili něco na sebe sobě i dětem a tak. No tak jsme jeli hned po noční hele jinak je třeba protivnej, ale včera mě bral krám po krámu a furt mi něco nosil at si to zkusim ( do ničeho se totiž už nevejdu trochu brzo řeklabych nebo vejdu, ale si připadam jak tučnák :roll: ) No nekoupila jsem si nic tak mi chudák nutil v Deichmannu boty ani ty jsem si nevzala nevim co se mnou je ve všem si přijdu divně tak mi koupil alespon sl brýle abych nešla s prázdnou. šel spát ve dvě večer vstal jentak tak a hned letěl do práce dojíždí 40km takže si nemůže dovolit zaspaz. Ráno přišel uvařil mi kafe a zas byl jak mílius a prej že odpoledne jede do Boleslavi se mnou jsem mu domluvila at se pořádně vyspí tak poslech a šel spát. Bibi a co ty vejdeš se do oblečení? co nosíš? Koukala jsem na fotky máš moc hezkej baráček. já se nemám s čím pochlubit. mám byt 2+1 lokalita P…l :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.5.11 11:39
manca 1 píše:
Ahoj Bibi :mavam: :potlesk: To jsem ráda že tě tu mám. Včera jsem tě nejak postrádala :-( U nás se to obrátili k lepšímu včera přijel z noční a že jedem courat po městě že jsme dloho nebyli spolu ve městě bez dětí. Dřív jsme to často dělali že odešli do školy a my si v klidu prošli město koupili něco na sebe sobě i dětem a tak. No tak jsme jeli hned po noční hele jinak je třeba protivnej, ale včera mě bral krám po krámu a furt mi něco nosil at si to zkusim ( do ničeho se totiž už nevejdu trochu brzo řeklabych nebo vejdu, ale si připadam jak tučnák :roll: ) No nekoupila jsem si nic tak mi chudák nutil v Deichmannu boty ani ty jsem si nevzala nevim co se mnou je ve všem si přijdu divně tak mi koupil alespon sl brýle abych nešla s prázdnou. šel spát ve dvě večer vstal jentak tak a hned letěl do práce dojíždí 40km takže si nemůže dovolit zaspaz. Ráno přišel uvařil mi kafe a zas byl jak mílius a prej že odpoledne jede do Boleslavi se mnou jsem mu domluvila at se pořádně vyspí tak poslech a šel spát. Bibi a co ty vejdeš se do oblečení? co nosíš? Koukala jsem na fotky máš moc hezkej baráček. já se nemám s čím pochlubit. mám byt 2+1 lokalita P…l :roll: :mrgreen:

Strašně jsem se nasmála jak jsme ty naše mužský probrali :mrgreen: tak to je fajn že spolu takhle chodíte Luky taky rád chodí nakupovat teda hlavně co se týká zahrady ale i pro hadříky semnou jde.jinak mi taky uvří a dost pomuže ale někdy to je na vraždu.Oblečení no tak nosím jen šaty nekdy s elastákama nebo bez sukně triko na zimu elastáky delší svatříky.a konec to je mi pohodlný a je to hezký a samo že tepláky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
12.5.11 12:00

Nicky, děkuju!!!!

A ahoj Lenko :-)

Jo a s tím spaním, teď jsem na dvě hodiny usnula!! To byla nádhera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
12.5.11 12:04

Tak můj se do vaření a takových věcí nezapojuje naopak když někam jedu a on je třeba v práci napíšu mu smsku ohřej si to a to myslíš že se nažere? Jasně že ne a když se ho zeptam jedl si? Ne jsem čekal na tebe. je zvyklej že mu to dam já. Minule jsme se nějak poštěkali a já si šla lehnout k dětem do pokoje oni si většinou pustěj pohádku tak si knom zalezu a když usnou jdu do sví tomu mímu řikam jestli máš hlad v lednici jsou párky. ON ohřej mi je. Já trucuju po hádce máš ruce. On pokrčil rameny a prej tak nebudu no a nejedl, ale jak jsem přiznala minule on je 7 dní v práci takže to že nepomahá doma mi nevadi :nevim: si taky asi koupim šatičky a elastáky. Byla jsem zvyklá všechno nosit upnutý na sebe a ted mě všechno škrtí a vylejzaji mi špeky a ve všem je to najednou vidět :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
12.5.11 12:05

ahoj holky,tak včera jsem si „půjčila“ děti od kamarádky a šli jsme na dětský hřiště-ona s něma totiž není schopná někm jít(je líná),děti se vyřádili a já si spálila záda-fakt super…je mi těch děcek strašně líto-kdyby to šlo,tak si je hned vezmu k sobě,od malička jsem je hlídávala,takže jsou skoro jako moje vlastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
12.5.11 12:47

Ahojda,tak já jdu taky příští úterý na gyndu :mrgreen: to už jsem asi 3 co? :-) Tak už se zase těším a modlím aby bylo vše ok.Sestra my o moči nic neříkala,takže tu ponesu asi jindy :think:
Holky a co tu máte za seznam nebo co?Dáte mě tam taky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
12.5.11 12:51
NikisKoh píše:
ahoj holky,tak včera jsem si „půjčila“ děti od kamarádky a šli jsme na dětský hřiště-ona s něma totiž není schopná někm jít(je líná),děti se vyřádili a já si spálila záda-fakt super…je mi těch děcek strašně líto-kdyby to šlo,tak si je hned vezmu k sobě,od malička jsem je hlídávala,takže jsou skoro jako moje vlastní
:mavam: ježíš co to máš za kamárdu že nechodí s dětmi ven :zed: to nechápu teda,to jsou jako furt doma zavřený?chudinky,no aspon že maj tebe a občas je vyvedeš :-) já jsem teda s naší malou venku denně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
12.5.11 12:56
hanulka78 píše:
NikisKoh píše:
:mavam: ježíš co to máš za kamárdu že nechodí s dětmi ven :zed: to nechápu teda,to jsou jako furt doma zavřený?chudinky,no aspon že maj tebe a občas je vyvedeš :-) já jsem teda s naší malou venku denně

já už nevím co mám dělat…do školky taky jdou jen když se jí chce-včera třebas zrovna nebyli,protože se jí nechtělo vstávat…už to došlo tak daleko,že jsem na ni anomymě poslala sociálku,protože děcka jsou hlady a nechodí ven,nechává je samotný doma atd.je toho moc…a sociálka s tím stejně nic neudělala…takže když mám děcka,tak dostanou jídlo,v létě mají u nás na dvorku malej bazének,tak se koupou nebo jim čtu pohádky,zpíváme atd. když du pro ně do školky,tak se zeptají-je tady i mamka-já řeknu ne a oni HURÁÁÁÁÁ…chce si mi vžycky brečet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
12.5.11 12:59

Ty brdo,tak to je hustý fakt :pocitac: a kolik je dětem?proč si někdo takový pořizuje děti,když se pak o ně neumí starat,bych jí asi s prominutím propleskla :nevim: Já jsem taky někdy líná jít ven,hlavně v zimě třeba,ale prostě musím,to se nedá nic dělat.no a co ta sociálka na to?a má manžela?a co on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.5.11 13:01
NikisKoh píše:
hanulka78 píše:
NikisKoh píše:
:mavam: ježíš co to máš za kamárdu že nechodí s dětmi ven :zed: to nechápu teda,to jsou jako furt doma zavřený?chudinky,no aspon že maj tebe a občas je vyvedeš :-) já jsem teda s naší malou venku denně
já už nevím co mám dělat…do školky taky jdou jen když se jí chce-včera třebas zrovna nebyli,protože se jí nechtělo vstávat…už to došlo tak daleko,že jsem na ni anomymě poslala sociálku,protože děcka jsou hlady a nechodí ven,nechává je samotný doma atd.je toho moc…a sociálka s tím stejně nic neudělala…takže když mám děcka,tak dostanou jídlo,v létě mají u nás na dvorku malej bazének,tak se koupou nebo jim čtu pohádky,zpíváme atd. když du pro ně do školky,tak se zeptají-je tady i mamka-já řeknu ne a oni HURÁÁÁÁÁ…chce si mi vžycky brečet.

Prosim tě co je to zač?má menžela nebo někoho z rodiny aby jí vyřval.co to je za krávu 8-o jsi hodná že mají tebe chudinky ale donekonečna snima nebudeš a je šílený že ze socky to neřešejí achjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.5.11 13:04
manca 1 píše:
Tak můj se do vaření a takových věcí nezapojuje naopak když někam jedu a on je třeba v práci napíšu mu smsku ohřej si to a to myslíš že se nažere? Jasně že ne a když se ho zeptam jedl si? Ne jsem čekal na tebe. je zvyklej že mu to dam já. Minule jsme se nějak poštěkali a já si šla lehnout k dětem do pokoje oni si většinou pustěj pohádku tak si knom zalezu a když usnou jdu do sví tomu mímu řikam jestli máš hlad v lednici jsou párky. ON ohřej mi je. Já trucuju po hádce máš ruce. On pokrčil rameny a prej tak nebudu no a nejedl, ale jak jsem přiznala minule on je 7 dní v práci takže to že nepomahá doma mi nevadi :nevim: si taky asi koupim šatičky a elastáky. Byla jsem zvyklá všechno nosit upnutý na sebe a ted mě všechno škrtí a vylejzaji mi špeky a ve všem je to najednou vidět :oops: :oops: :oops:

To je sranda,mi spíme ted každej jinde hrozně chrápe.tak mu třeba zacpu nos a to je pak naštvanej :cert: tak jsem ho poslala dolu at si tam se psem chrápou že je nebudu poslouchat.to má hodnou ženu vid. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
12.5.11 13:06
hanulka78 píše:
Ty brdo,tak to je hustý fakt :pocitac: a kolik je dětem?proč si někdo takový pořizuje děti,když se pak o ně neumí starat,bych jí asi s prominutím propleskla :nevim: Já jsem taky někdy líná jít ven,hlavně v zimě třeba,ale prostě musím,to se nedá nic dělat.no a co ta sociálka na to?a má manžela?a co on?

malé je 6 a malýmu je 5-ale je ttošičku opožděnej,taakže je na úrovni tak 3let-ale to je tím,že se mu nevěnují,kdyby si s ním hráli a učili se,tak je na tom o dost líp…sociálka jenom přišla a řekla,že na ni bylo udání a že tomu stejně bevěří a jeli pryč…bydlí v jednom pokoji-je tam bordel a smrad-malá jde letos do školy a já si vůbec nedokážu představit,kde nebo jak bude psát úkoly a kdo se s ní bude učit…manžela nemá-jen přítele(je to otec obou dětí) ale je to takový nefachčenko-nechce se mu dělat a jí už vůbec ne…klidně už mohla jít dávno do práce,ale ona prostě dělat nebude…na děcksa nebere přídavky,žádná sociálka-je líná si to vyřídit…prostě na zabití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
12.5.11 13:12

ty jo,tak by mě zajímalo kdo by jako s tím měl něco dělat když né sociálka :nevim: to jsou teda rodiče :pocitac: :pocitac: a ty se s ní kamarádíš jo?s takovýmhle člověkem bych se teda nebavila,ale nejspíš to děláš jen kůli dětem co?no ráda bych ti poradila ale nevím co s tím,jen mě napadá a co ve školce,určitě si toho učielky všímají že jsou děti zanedbaný nebo tak,tak domluvit se s nima a znovu uhánět sociálku,to by nešlo?Musím končit,malá mě tu otravuje,takže musím jít s ní neco dělat.tak pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.5.11 13:14
NikisKoh píše:
hanulka78 píše:
Ty brdo,tak to je hustý fakt :pocitac: a kolik je dětem?proč si někdo takový pořizuje děti,když se pak o ně neumí starat,bych jí asi s prominutím propleskla :nevim: Já jsem taky někdy líná jít ven,hlavně v zimě třeba,ale prostě musím,to se nedá nic dělat.no a co ta sociálka na to?a má manžela?a co on?
malé je 6 a malýmu je 5-ale je ttošičku opožděnej,taakže je na úrovni tak 3let-ale to je tím,že se mu nevěnují,kdyby si s ním hráli a učili se,tak je na tom o dost líp…sociálka jenom přišla a řekla,že na ni bylo udání a že tomu stejně bevěří a jeli pryč…bydlí v jednom pokoji-je tam bordel a smrad-malá jde letos do školy a já si vůbec nedokážu představit,kde nebo jak bude psát úkoly a kdo se s ní bude učit…manžela nemá-jen přítele(je to otec obou dětí) ale je to takový nefachčenko-nechce se mu dělat a jí už vůbec ne…klidně už mohla jít dávno do práce,ale ona prostě dělat nebude…na děcksa nebere přídavky,žádná sociálka-je líná si to vyřídit…prostě na zabití…

tak asi nad nima pořád přemýšlíš vid?teda holky to je hrozný a co dětí takhle žije je to hruza že s tim uřad nic nedělá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí