Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
906
13.5.11 12:57

Vítám tady Jittu :-D , já má TP 9.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
13.5.11 13:08

Sny mam podobne zivy. Dneska byl tedy taky hnusnej (muj chlap v letadle, ktere nepristalo, kdy melo, nikdo o nem nevedel a byl hrozny zmatek na letisti, strasne lidi, ja chodila mezi nimi a jen premyslela, ze je to jako blby, jestli je mrtvej, ze nikdy neuvidi mimino… :nevim: Pak jsem se jeste probudila sama v posteli, chvili mi trvalo, nez mi doslo, ze je to OK, ze je az do dneska pracovne pryc. :mrgreen: ).

Dasena - mamka pribrala s brachou jen 10 kg a se mnou potom asi 13. Tak snad se budu drzet v podobnych mezich. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
13.5.11 13:22

s tím přibíráním - moje mamča se mnou přibrala 8 kg,s bráchou 10kg a s druhým 12, tak snad to budu mít podobné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.5.11 13:25

Jarmilko,tak aspoň ty máš dobré zprávy,když máš fotečku,tak ji sem hoď,ať se máme z čeho těšit :-) .
Nicky-asi to tak bude lepší,ale doufám,že jich tam zůstane co nejvíc!
S tím přibíráním,mamka přibrala 25kg-všechno šlo dolů, podruhé 13kg a 11kg jí už zůstalo :nevim:
Já to měla jinak-první těhu 5,5kg nahoru a týden po porodu jsem měla 9kg dole :palec: ,ale teď mám tušení,že hodně přiberu a nepůjde to dolů jen tak snadno..no uvidíme.Jak se tak dívám,bude štěstí,když se nějakého přibírání vůbec dočkám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.5.11 13:28
Nairol píše:
Sny mam podobne zivy. Dneska byl tedy taky hnusnej (muj chlap v letadle, ktere nepristalo, kdy melo, nikdo o nem nevedel a byl hrozny zmatek na letisti, strasne lidi, ja chodila mezi nimi a jen premyslela, ze je to jako blby, jestli je mrtvej, ze nikdy neuvidi mimino… :nevim: Pak jsem se jeste probudila sama v posteli, chvili mi trvalo, nez mi doslo, ze je to OK, ze je az do dneska pracovne pryc. :mrgreen: ).Dasena - mamka pribrala s brachou jen 10 kg a se mnou potom asi 13. Tak snad se budu drzet v podobnych mezich. :mrgreen:

Nairol,to se mi zrovna dnes přesně stalo,probudím se a asi 5min jsem smutnila s tím,že jsem fakt potratila,v tom snu to bylo dost živé včetně té bolesti a prohlížela jsem si to mrňavé miminko,hm už radši mlčím..tfuj tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
13.5.11 13:30

No tak jak koukám, s kilama to buete mít docela v cajku.

A co jména, jaké máte vybrané, nebo na které si aspoň myslíte? My: Laua a Filip :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.5.11 13:31
dasena píše:
No tak jak koukám, s kilama to buete mít docela v cajku.A co jména, jaké máte vybrané, nebo na které si aspoň myslíte? My: Laua a Filip :potlesk:

Když bude holčička, v kterou doufáme,tak předběžně Klárka.U kluka budeme úplně nahraní,byl to problém už u prvního..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.5.11 13:54
Janie Bast píše:
Ahojik Holky. Tak já dnes u Dr. dostala fotečku nanejvýše pro nemocnici - zamlklé těhu a zítra revize. Jsem z toho špatná, ale asik to mělo tak být. Uvidíme příště… Snad to bude příště vpohodě.
Nevím, ale trochu jsem se toho bála, možná jsem to tušila. :cry:
Takže metřík můžeme smazat… :(
Jdu si lehnout, jsem K.O.
Papa. :mavam:

Janie, to je mi moc líto. Já doufala, že jsme to s Fram vybrali za všehcny. Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.5.11 13:54
kaa13 píše:
Tak u nás se zázrak na vánoce taky nestane. Loučím se s Vámi, v pondělí revize.

JE mi mi to líto. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
13.5.11 13:59
skymaggie píše:
Nairol píše:
Sny mam podobne zivy. Dneska byl tedy taky hnusnej (muj chlap v letadle, ktere nepristalo, kdy melo, nikdo o nem nevedel a byl hrozny zmatek na letisti, strasne lidi, ja chodila mezi nimi a jen premyslela, ze je to jako blby, jestli je mrtvej, ze nikdy neuvidi mimino… :nevim: Pak jsem se jeste probudila sama v posteli, chvili mi trvalo, nez mi doslo, ze je to OK, ze je az do dneska pracovne pryc. :mrgreen: ).Dasena - mamka pribrala s brachou jen 10 kg a se mnou potom asi 13. Tak snad se budu drzet v podobnych mezich. :mrgreen:
Nairol,to se mi zrovna dnes přesně stalo,probudím se a asi 5min jsem smutnila s tím,že jsem fakt potratila,v tom snu to bylo dost živé včetně té bolesti a prohlížela jsem si to mrňavé miminko,hm už radši mlčím..tfuj tfuj

Taky jsem uplne citila takovou tihu na prsou. Bylo mi to hrozne lito, ze umrel aniz by mimi aspon jedinkrat uvidel. :-( A pak ta prazdna postel… fuj. Fakt jsem chvili myslela… :oops: Boze to je hrozny. Uz aby byl doma. Ma tu byt az v 22:00, to jeste budou nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
13.5.11 14:03

Jmena - chacha to bude orisek. Nejaky me napadaji. Ale zatim jen samy holcici. Kluka fakt netusim.
Jediny, co je jisty, ze se nebude jmenovat ani po jednom nas. 8-)

Sky - jak se chlapecek jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
13.5.11 14:12

jé kila.. při prvním jsem začala na váze 56 kg.. dvě v prvním trimestru zhubla a přibrala jsem na porodní váhu 75 kg :lol: vše šlo dolů - za rok jsem vážila 58 kg.
Otěhotněla jsem znovu, ale váha šla nahoru okamžitě, od druhého měsíce. na porodní váze jsem skončila se 78 kg..

teď jsem neshodila 8 kg - začínám na šílené váze.. a bojím se, kam to dopracuji.. takže v tomhle směru si potřetí budu dávat pozor. doufám :wink: :lol: mě totiž na nevolnosti dělá docela dobře pořád něco zobat..tak uvidíme.. ale ono to půjde dolů, hlavně aby mimi bylo zdravé, tyhle věci se dají pořešit vždycky, když se zamaká :wink:
ale kamarádka třeba přibrala jen 5 kg, další jenom 9, další jenom 12 nu a já rekordman vždycky hrubě přes 20 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
13.5.11 14:24

U nás to bude Veronika nebo Patrik /nebo Radim, pokud si to prosadím/ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
13.5.11 15:25

Ahoj holky,

tak posílám fotečku z UTZ z 6.tt a ze dnešního dne, skoro konec 10.tt. No a taky, jak vypadá k dnešnímu dni mé bříško, které bylo vždycky totálně ploché :-) - sice to ještě není nic, ale už to prostě není to, co to bývalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
13.5.11 15:29

Tak další fotka, neumím to sem vložit najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí