Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2559
13.5.11 15:30

A bříško :-), neviditelné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
13.5.11 15:30

ahoj tak jsem se vrátila jsem se najedla dala si zmrzku a už zas dlabu jahody mám hlad :roll: bože to budu mít 20 nahoře.jména máme mažel chtěl Maxe to jméno se mi nelíbí asi proto že ségra má kocoura a sousedi psa.tak bude asi po tatínkovi Lukáš.A holka Elen ještě se mi líbila Elizbeth ale to neprošlo.A manžel chce Natalia to je hezký ale zas tak do 15 let pak už je divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
13.5.11 17:23

holky,co dovolená???chystáte se někam???já nevím,mám rizikový,ale jela bych někam-trošku si odpočinout a odreagovat se…ale asi to není dobrej nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.5.11 17:29
Nairol píše:
Jmena - chacha to bude orisek. Nejaky me napadaji. Ale zatim jen samy holcici. Kluka fakt netusim.
Jediny, co je jisty, ze se nebude jmenovat ani po jednom nas. 8-)Sky - jak se chlapecek jmenuje?

Tak to jsme na tom dost podobně,mně se ty klučičí prostě nějak nelíbí.Jediné,co vím je,že chceme česká jména.Chlapeček je Adámek,ale modlím se,ať se mu narodí ségra,jinak to bude fakt těžké přemýšlení :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.5.11 17:31
Jarmilik1 píše:
Ahoj holky,tak posílám fotečku z UTZ z 6.tt a ze dnešního dne, skoro konec 10.tt. No a taky, jak vypadá k dnešnímu dni mé bříško, které bylo vždycky totálně ploché :-) - sice to ještě není nic, ale už to prostě není to, co to bývalo :-)

Ježííš,to je tak roztomilé :hug: :huban:
A pupíček máš opravdu malinkatý,myslím,že velké přibírání tě nečeká :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
13.5.11 17:32
NikisKoh píše:
holky,co dovolená???chystáte se někam???já nevím,mám rizikový,ale jela bych někam-trošku si odpočinout a odreagovat se…ale asi to není dobrej nápad

Mám taky RT,ptala jsem se doktora řikal že letět určitě né,tak koncem června pojedem do chorvatska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.5.11 17:36
NikisKoh píše:
holky,co dovolená???chystáte se někam???já nevím,mám rizikový,ale jela bych někam-trošku si odpočinout a odreagovat se…ale asi to není dobrej nápad

Měli jsme rezervaci na konec srpna do Chorvatska (já odmítám cestovat letadlem,takže Chorvatsko je asi nejvzdálenější autem přístupná země),ale zrušili jsme to,od toho 20tt-30tt budu mít asi tendenci se hodně hlídat a nechci nic riskovat.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
13.5.11 17:40

taky jsem mylela na Chorvatsko-asi autobusem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
13.5.11 17:44
NikisKoh píše:
taky jsem mylela na Chorvatsko-asi autobusem

To je asi náročný ne?tim autem si zastavíš kde chceš a kde si ti líbí.nic si rezervovat nebudem.ale zas je to pak levnější tím autobusem.když mi bude blbě to už bych měla být v 16tt tak nepojedu nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
13.5.11 17:48

holky mě je zle splácala jsem jahody,pak olivy,česnekové bakerols a marshmalouny se asi :poblion: fuj to jsem prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
13.5.11 17:50

My stavíme dům, děláme tedy už vnitřky, takže penízky nejsou a nebudou, takže dovolená bude,jak se říká „na maltě“ :-), ale nevadí. Rodinu máme oba na Moravě - shodou okolností 20 km od sebe (a oba jsme z Plzně), takže o výlet bude určitě postaráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
13.5.11 17:54

loni jsme byli autem a bylo to hrozný…chceme jet přes cestovku a mít všechno bez starostí…počkáme na nějaký last moment a uvidíme…třeba ani nikam nepojedeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
13.5.11 18:04
NikisKoh píše:
loni jsme byli autem a bylo to hrozný…chceme jet přes cestovku a mít všechno bez starostí…počkáme na nějaký last moment a uvidíme…třeba ani nikam nepojedeme

taky lítáme na last je to pak za pár kaček,ale chcem si jet podle svého a asi na 2 místa.byla jsem autobusem taky tenkrát ve Španělsku a v Chorvatsku na Korčule tam se mi to líbilo moc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.5.11 18:05
Bibi11 píše:
holky mě je zle splácala jsem jahody,pak olivy,česnekové bakerols a marshmalouny se asi :poblion: fuj to jsem prase.
:lol: :lol: to je zajímavá kombinace :palec: ,jahody a olivy dobrý,ale ten zbytek tě asi dorazil,co?Ale nic si z toho nedělej,mám to stejně.Navíc jím hrozně nezdravě,protože jsem si všimla,že nejmíň zle mi dělá to, co je absolutně nezdravé,smažené jídlo,atd.Fakt divný.Mému dítěti asi chybí tuk,ten jediný mi neposílá zpátky :poblion: .
Ale je blbý,že to,co jednou sním,tak už nemůžu příště ani vidět a dá dost zabrat vymýšlet si na každý den něco jiného.Proto pořád hodujeme,tento týden ve středu svíčková,minulý čtvrtek kachna.Dneska teda zapékané palačinky :nevim: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
13.5.11 18:09

do Chorvatska jsme jezdili na stejný místo asi 5 let po sobě…teď chci jet na jiný místo,ještě nevíme kam…já jsem byla autobusem v Bulharsku-tam je to taky fajn,ale je to strašně moc daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí