Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
14.5.11 09:46
skymaggie píše:
Dobré ránko děvčata.Dnes můžu napsat jediné: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Ahoj teda to ti dává zabrat :mrgreen: já se :poblion: ráno zas mám do zítra pokoj. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
14.5.11 10:22

Ahojik Holky.
Kaa, to je mi líto. Tak to si můžeme podat ruce.
K tomu, jak holky stresujete. Vím, že to moc nejde, ale nedělejte to. Já to sice netušila, bylo to jako rána z čistého nebe - bylo mi nevolnno, což mělo znamenat, že hormon tam je a že je asi vše OK. A nebolelo mě břicho, nic. Prostě se to stalo jen tak. Ale to neznamená, že to potká vás všechny. Nepřivolávejte to. Užíívejte si prcka. :)
Já se trochu uklidňuju tím, že ZT se většinou neopakuje. Stane se 1 - 2×, ale jinak pak už ne. Pokud je vícekrát, tak to není náhoda.
Měla bych otázky k těm, které už tím prošly.
V nemocnici mi dali takový ty papíry, co budou dělat a co pak já mám dělat a nedělat. Min. 14 dní bez sexu. Na netu jsem četla, že mám dodržet šestinedělí. Tak nevím. Cítím se výborně, jako by mi nic nedělali. Ždáné bolesti, dokonce ani skoro žádné špinení. Včera krvácení, ale pak už nic. Mám jen hojnější výtok. Bolesti v podbřišku jsem měla jen první dvě hodiny po operaci, ale to jsem neměla ani chodit, tak jsem se prospala a pak už vpohodě.
Tak a teď další otázky. Když beru Acidofolan (1000 microgramů kys. listové, 14 mg železa, 0,5 microgramů vetamínu b12), tak k tomu ještě můžu i ten kontryhel? Nechtěla bych se předávkovat. Ale chtěla bych se co nejvíce a nedříve dát dohromady.
Samo, že občas brečím, mrzí mě to, ale holt už to nevrátím. A chci, aby příště už to vyšlo. Můj manžel je úžsaný a moc ho miluju, protože mě opravdu tak moooc drží nad vodou. :huban:
Jestli jsem něco zapomněla, tak mi prosím popište co nejvíce info, jak se dát zase dohromady. Ještě jsem nebyla u gyndr a jsem zvědavá, co řekli vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
14.5.11 10:33

Ahoj kočko,tak už to más za sebou :hug: s manželem jsme sexovali po 4 týdnech chráněný nebo přerušovany.byla jsem na kyretáži 26.10.a myslím 6.1.mi mudr na ultrazvuku řek že už se mužem snažit sliznice byla zahojená a vše jak má být.jinak ten čajík jsem si koupila ale nepila :oops: před těhu jsem brala Elasti g a pak myslím že jsem Elasti brala dál.i ted to beru.jinak jsem byla po zákroku jak ty v pohodě po psychyce jsem byla v pr…a menses přišla po 4 týdnech cyklus se mi okamžitě srovnal na 28 dní jak před otěhotněním.taky doktor říkal 1 max 2 že pak je to problém něčeho jiného.budu ti držet palečky at v létě otěhotníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
14.5.11 10:44
Bibi11 píše:
Ahoj kočko,tak už to más za sebou :hug: s manželem jsme sexovali po 4 týdnech chráněný nebo přerušovany.byla jsem na kyretáži 26.10.a myslím 6.1.mi mudr na ultrazvuku řek že už se mužem snažit sliznice byla zahojená a vše jak má být.jinak ten čajík jsem si koupila ale nepila :oops: před těhu jsem brala Elasti g a pak myslím že jsem Elasti brala dál.i ted to beru.jinak jsem byla po zákroku jak ty v pohodě po psychyce jsem byla v pr…a menses přišla po 4 týdnech cyklus se mi okamžitě srovnal na 28 dní jak před otěhotněním.taky doktor říkal 1 max 2 že pak je to problém něčeho jiného.budu ti držet palečky at v létě otěhotníš.

Děkuji, tak to jsi mě vcelku potěšila. :) Ono totiž na netu se píše, že názory se liší a že se má čekat tak 3 - 6 měsíců. No tak uvidíme, jak to všechno dopadne.
Teď se hlavně musím dát dohromady.
Přesmýšlím, že bych se vyprdla na všechny čaje a rúzné doplňky a zašla si raději za mým homeopatem. Ten mi namíchá mix přímo pro mě. ;) ON je výborný a vyhlášený, tak přemýšlím, že bych to zkusila. Na druhou stranu si říkám, že k němu se chodí spíše s pravidělnými a dlouhodobými problémy. TOhle u mě ale spíše podle mě bylo trochu náhoda. Jinak jsem vcelku vpořádku. I sliznici jsem měla dost vysokou a všechno. Tak zkusím ještě „zdravý životní styl“, díky kterému jsem před dvěma lety zhubla 30 kilo. Měla jsem spoustu energie a krásnou pleť, tak bylo vidět, že strava byla opravdu výborná a vyvážená.
Tak zkusím a uvidím. A navíc potřbuju zhubnout, abych nebyla 130ti kilová maminka. Už teď mě trochu zlobí kyčlíky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
14.5.11 10:49
Janie Bast píše:
Bibi11 píše:
Děkuji, tak to jsi mě vcelku potěšila. :) Ono totiž na netu se píše, že názory se liší a že se má čekat tak 3 - 6 měsíců. No tak uvidíme, jak to všechno dopadne.
Teď se hlavně musím dát dohromady.
Přesmýšlím, že bych se vyprdla na všechny čaje a rúzné doplňky a zašla si raději za mým homeopatem. Ten mi namíchá mix přímo pro mě. ;) ON je výborný a vyhlášený, tak přemýšlím, že bych to zkusila. Na druhou stranu si říkám, že k němu se chodí spíše s pravidělnými a dlouhodobými problémy. TOhle u mě ale spíše podle mě bylo trochu náhoda. Jinak jsem vcelku vpořádku. I sliznici jsem měla dost vysokou a všechno. Tak zkusím ještě „zdravý životní styl“, díky kterému jsem před dvěma lety zhubla 30 kilo. Měla jsem spoustu energie a krásnou pleť, tak bylo vidět, že strava byla opravdu výborná a vyvážená.
Tak zkusím a uvidím. A navíc potřbuju zhubnout, abych nebyla 130ti kilová maminka. Už teď mě trochu zlobí kyčlíky…

Nej co mužeš udělat pro sebe je být v pohodě chodit na procházky a podpora mažela uvidíš že tělo se s tím srovná samo opravdu asi bych do sebe nic nervala nechala bych to v klídku být.jen bud opatrná žádné cvičení namáhání se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
14.5.11 10:52
Janie Bast píše:
Ahojik Holky.
K tomu, jak holky stresujete. Vím, že to moc nejde, ale nedělejte to. Já to sice netušila, bylo to jako rána z čistého nebe - bylo mi nevolnno, což mělo znamenat, že hormon tam je a že je asi vše OK. A nebolelo mě břicho, nic. Prostě se to stalo jen tak. Ale to neznamená, že to potká vás všechny. Nepřivolávejte to. Užíívejte si prcka. :)
Já se trochu uklidňuju tím, že ZT se většinou neopakuje. Stane se 1 - 2×, ale jinak pak už ne. Pokud je vícekrát, tak to není náhoda.
V nemocnici mi dali takový ty papíry, co budou dělat a co pak já mám dělat a nedělat. Min. 14 dní bez sexu. Na netu jsem četla, že mám dodržet šestinedělí. Tak nevím. Cítím se výborně, jako by mi nic nedělali. Ždáné bolesti, dokonce ani skoro žádné špinení. Včera krvácení, ale pak už nic. Mám jen hojnější výtok. Bolesti v podbřišku jsem měla jen první dvě hodiny po operaci, ale to jsem neměla ani chodit, tak jsem se prospala a pak už vpohodě.
Tak a teď další otázky. Když beru Acidofolan (1000 microgramů kys. listové, 14 mg železa, 0,5 microgramů vetamínu b12), tak k tomu ještě můžu i ten kontryhel? Nechtěla bych se předávkovat. Ale chtěla bych se co nejvíce a nedříve dát dohromady.
Samo, že občas brečím, mrzí mě to, ale holt už to nevrátím. A chci, aby příště už to vyšlo. Můj manžel je úžsaný a moc ho miluju, protože mě opravdu tak moooc drží nad vodou. :huban:
Jestli jsem něco zapomněla, tak mi prosím popište co nejvíce info, jak se dát zase dohromady. Ještě jsem nebyla u gyndr a jsem zvědavá, co řekli vám.

Ahoj Janie,
já nakonec potratila během noci spontálně, bylo to teda docela drsný :poblion: Doufám, že už na tu evizi muset nebudu.
Na tu kyselinu listovou bacha měla by se max 200 a v těhu 400mg. Ten acidoflan jsem taky brala a lékárnice mě upozornila, že je to strašně moc a to taky není dobré, k tomu můžeš klidně ten kontryhel, pije se ale jen do ovulace, pokud se budeš snažit hned otěhotnět, jinak prodlužuje cykly, a tím že prokrvuje sliznici může způsobit i raný potrat. Můžeš ještě zkusit aloe na pročištění organizmu a mně po té první revizi strašně pomohl sarapis, na posílení organizmu. Držím palce, ať máš zase co nejdříve mimi v bříšku, třeba se nakonec potkáme v další těhulí diskusi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
14.5.11 10:55

Děkuji, jsi moc hodná. Ještě včera bych ani nevěřila, že se na emimino podívám tak brzy. Měla jsem pocit, že se musím prve srovnat a až pak se sem juknout a číst.
nechtěla jsem hlavně číst ty špatné články. Protože já opravdu věřím, že to prostě opravdu byla jen náhoda.
Homeopatie mi nepřijde jako cpaní léků do sebe. Naopak je to právě podpora přírodní cestou, ale prozatím nechám tělíčko, ať si poradí samo. Ta příroda si poradí sama.
A jak pravíš, procházky. Takže já jdu vzít tu mou výmarskou prcinu a jdeme se projít někam ven. :)
Manžel přijede až v 19 hodin, takže na vaření večeře mám čas. :)
Mějte se krásně. Jdu se trochu „zkulturnit“ a do přírody. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
14.5.11 10:58

Uvidíš bude dobře :hug: taky manžel přijede až v 19 jsme s čubinkou samotné klido napiš.jedu něco pokoupit chcem zítra vařit svíčkovou.tak papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
14.5.11 10:58
kaa13 píše:
Janie Bast píše:
Ahojik Holky.
Jestli jsem něco zapomněla, tak mi prosím popište co nejvíce info, jak se dát zase dohromady. Ještě jsem nebyla u gyndr a jsem zvědavá, co řekli vám.
Ahoj Janie,
já nakonec potratila během noci spontálně, bylo to teda docela drsný :poblion: Doufám, že už na tu evizi muset nebudu.
Na tu kyselinu listovou bacha měla by se max 200 a v těhu 400mg. Ten acidoflan jsem taky brala a lékárnice mě upozornila, že je to strašně moc a to taky není dobré, k tomu můžeš klidně ten kontryhel, pije se ale jen do ovulace, pokud se budeš snažit hned otěhotnět, jinak prodlužuje cykly, a tím že prokrvuje sliznici může způsobit i raný potrat. Můžeš ještě zkusit aloe na pročištění organizmu a mně po té první revizi strašně pomohl sarapis, na posílení organizmu. Držím palce, ať máš zase co nejdříve mimi v bříšku, třeba se nakonec potkáme v další těhulí diskusi :wink:

Jéje, no tak to asik na tu revizi opravdu nepůjdeš, to by ti tam muselo asik něco zůstat.
Já bych řekla, že ty lékárnice, že to je člověk od člověka. Tadle mi to zase doporučovala. Říkala jsem jí, že jsem těhotná a že chci kys. listovou pro těhulky.
Chjo, tak já nevím, jakou si teda koupit.
O tom kontryhelu jsem četla, že je hlavně nějak na sliznici. Ale tu já jsem měla vpohodě, tak nevím, jestli opravdu nenechám tělíčko a přírodu, ať si pomůže samo. Nebudu se přepínat a budu hodně chodit do přírody na čerstvý vzduch… na procházky. Odreagovat se… a uvidím. POradím se s gynekologem a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
14.5.11 11:37
Bibi11 píše:
NikisKoh píše:
mě se líbilo v Egyptě-to byl můj sen se tam podívat…fakt moc hezký
A kde jste byli?Taky tam jezdíme teda jezdili každý rok.Mě se tam taky líbí hlavně ten podmořskej život :palec: hodně se nám líbilo Marsa alam taky v Sharmu a jasně že památky :palec: moje sestřenice se tam pomalu odstěhuje uplně, je praštěná zas až tak to tam nemusím.má tam asi nákýho egyptana :mrgreen:

byli jsme v Hurghadě -Panorama El Gouna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.5.11 13:00

já jsem taky pro přehled :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.5.11 14:59

Holky,já vás tak obdivuju,jste statečné a silné, i když vám to nedopadlo.Já nevím,co bych dělala,ale s tím se prostě nedá dělat nic.
Janie,nech tělíčko hlavně v klidu,bez stresu a námahy a určitě budeš brzy fit :wink: :hug:

Achjo,já jsem dneska v sobě neudržela ještě žádné jídlo :roll: ,tak doufám,že v pondělí aspoň budou dobré zprávy.Chytla jsem pro jistotu kvasinky,takže úplně K.O. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
14.5.11 15:37

jsou to holky statečný :huban: mě je taky na :poblion: už nevim co když to zajím je mi zle a bez jídla taky,snad budou dobré zprávy.věřme tomu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.5.11 15:51
Bibi11 píše:
jsou to holky statečný :huban: mě je taky na :poblion: už nevim co když to zajím je mi zle a bez jídla taky,snad budou dobré zprávy.věřme tomu. :-)

Jojo Bibi,musíme se držet,kontrolu už máme za pár a nevolnosti snad taky brzo pominou.
Jen tak pro uklidnění,čtu teď takovou knížku,kde jsou různá fakta o těhotenství a lidském těle obecně a tam se třeba píše: „Těhotné ženy,které netrpí nevolnostmi, potratí nebo porodí předčasně častěji,než ženy,které jimi trpí.“
Ale zase nechci nikoho strašit,vždyť u prvního mi vůbec nic nebylo a vydržel u mě 38 týdnů,takže to jen tak mimochodem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.5.11 16:24

ahojte holky a co si myslíte o tom, jak se říká, že když žena čeká holčičku, tak zvrací často a když kluka, tak nezvrací??? My bysme rádi chlapečka, ale teda zvracím skoro pořád :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí