Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2882
15.5.11 12:53

Ahoj Jittu: Já jsem 12t a tyky mi nic neni :nevim: Tak taky čekam na čtvrtek jak na smilováni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
15.5.11 13:31

tak dnes ve 2:10hod.ráno premiéra :poblion: a je mi pořád nějak divně-jen polehávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
15.5.11 13:38

ahojky, u mě stále taky nic,žádné nevolnosti, kdybych neměla TP, ani bych nevěděla že jsem v tom.

U nás asi žádná dovča nebude, rekonstrujem byteček a tak prachy jdou všechny tam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.5.11 19:50

Holky tak kdo jde zítra taky na vyšetření držím palce.už jsem docela norvozní.tak dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
15.5.11 19:55

Jsem nervní jak pes. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.5.11 22:05

Ahojte holky, tak Vám všem co jdete zítra na kontrolu držím palečky a dejte hned vědět, jak jste dopadly. Já jdu na kontrolu až 1.6, tak si ještě bohužel musím počkat :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
16.5.11 07:07

:cry: Ahojky holky, tak já se s vámi loučím..v pátek jsem byla na čištění, přestalo nám tlouct srdíčko :cry: je mi hrozně..pořád jen pláču, už je to po druhý, tak přestávám doufat, že to vůbec někdy klapne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
16.5.11 07:34

Aandrejko, achjo :cry: drž se, určitě to příště vyjde, uvidíš..

NO tak já mám kontrolu dneska ve dvě, po těch zprávách tady jsem úplně hotová :-? tak pak napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
16.5.11 07:40

Já mám kontrolu dnes v 15.20 a nervozitou okusuju klávesnici!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
16.5.11 07:45

Panebože holky už neblázněte,já jsem vyklepaná jak pes.To je snad každá kontrola něco špatně.
Aandrejko,přeji brzké zotavení a určitě doufat nepřestávej,příště už to rozhodně vyjde!!
Nelo,Bibi,Jittu i vy ostatní-hodně štěstí!!Já jdu ve 12.15hod a asi umřu do té doby 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
16.5.11 07:46

jittu :hug: to je co..takové nervy :-? držím všem na dnešek pěsti, a večer se tu uvidíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
16.5.11 07:49

sky - my jsme ale plašani co? :-) jenže já jsem taky pěkně nervní a to nemám hlídání pro děti, takže půjdu vystreslá i s oběma cácorama.. mě asi klepne :lol: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
16.5.11 07:54
nela77 píše:
sky - my jsme ale plašani co? :-) jenže já jsem taky pěkně nervní a to nemám hlídání pro děti, takže půjdu vystreslá i s oběma cácorama.. mě asi klepne :lol: :-?

neli,jsme,ale když to tady tak čtu,tak se není čemu divit.Já taky nemám na dnešek hlídání,tak beru malýho s sebou.No,doufám,že do večera tu budou minimálně 4 (podle toho,kolik nás přesně jde :?: ) dobré zprávy nejlépe i s obrázky ŽIVÝCH! miminek. Pořád se utěšuju,že je mi hrozně blbě,tak že by to mělo být ok,ale člověk nikdy neví…budu na vás všecky myslet.Bibi by to myslím měla vědět nejdřív,říkala,že jde hned ráno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
16.5.11 08:45

Ahoj vsichni po vikendu!

Aandrejko - je mi to moc lito. :-(

Holky to uz neni mozne.
Vsem vam dnes drzim palce. :srdce: Ozvete se co nejdrive.

Ja jdu zitra odpoledne na screening. :think: Mam nejakej divnej pocit. Myslite, ze tam mam jit radeji sama, nebo si vzit nekoho s sebou?
Pritel dneska rano opet zmizel na cely tyden pryc. Takze bych musela rict nekomu jinemu. (V letacku, co mi muj dr. dal bylo, ze pry je dobre mit doprovod, az vam budou sdelovat vysledky. :think: Coz mi tedy moc na optimizmu nepridalo. Takze ja nevim.) Navic to zatim nikdo nevi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
16.5.11 08:51

Nairol - já tam půjdu s manželem. A pokud by on nemohl, šla bych sama. Obzvlášť když to ještě nikdo neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí