Poradna duly
Jana Čurdová
jittu píše:
Ahoj holky, tak i já jsem se vrátila z úspěšné kontroly! Mimčo má 3,65cm,krásně ťuká, podle MS jsme 101, ale podle utz starší - 10+5. TP podle ms mám 13.12, ale jestli je o 4 dny starší, tak 9.12, což doufám, nechci být na Vánoce v porodnici. Chci mít miminko už doma pod stromečkem
Zítra se mám objednat na velký utz ve 12tt.
tak gratuluju,jsem podle MS 10+3 podle Utz 11+2 tak by byl TP 3.12 to bych si porodila dárek k nerozkám. ![]()
Ahoj holky, tak revize mě nakonec neminula, sliznice 20mm a počínající zánět. Jsem úplně K.O.
Gratuluji všem, co jim to dobře klape, snad se zase co nejdříve přidám. Doufám ![]()
Kaa, Aandrejko, Janie to je mi moc lito, drzim palce at se co nejdrive zase zadari ![]()
Jinak ja mam zitra rano kontrolu a uz slusne vysiluju. Vcera jsem si cetla vsechny ty vase prispevky o tom, jak to nevyslo , to mi moc na klidu nepridalo. ![]()
Me totiz ted uz taky vubec neni spatne. Bylo mi asi do 8.meho tydne, ale ted uz 2 tydny nic a citim se docela fajn. Jen se mi obcas mota hlava a boli prsa. Ja doufam, ze to neni spatny znameni. Co bych dala za tu trosku ranich nevolnosti jako na zacatku ![]()
Ahoj holky, máme za sebou úspěšnou kontrolu a máme těhu průkazku, srdíčko hezky tlouklo
Tak jsem si oddychla. Jsen jsme trochu menší, než bychom měli být, asi o 4 dny, ale já vím, že jsem měla ovulku až 19. DC, tak by to mělo odpovídat. Hnedka mě paní dr. objednala na 1.screening za měsíc 14. června a tam mi budou brát krev. Tak už se těším ![]()
Dobré ranko, vítám nové očekávatelky ![]()
Já to špatné teď chvilku nečtu, ikdyž je mi holek líto. Ale říkám si, že ještě pár dní a třeba ty kritické 3m budou za náma. Na kontrolu jdu v pátek ,tak jsme taky jako na trní.
Já si připadám, jako by mi nebylo nic, kdyby mi nerostly prsa, tak nic necítím.
Co pupíčky, už se rýsujou??????, u některé?
Cunklik - moc gratuluju
J8 už se tak těším, až budu mít pondělní kontrolu za sebou. Doufám, že doktorka už bude zdravá ![]()
Ahoj vsichni!
Cunklik - super, ze se ozyvas s takovou hezkou zpravou. ![]()
Nelo - taky dobre zpravy. ![]()
Daseno - jj pupik uz leze. V leze na zadech uz si i nahmatam delohu. Jestli to dneska odpoledne dobre dopadne, nakoupim regulerni tehotenske obleceni. ![]()
Jinak jsem uz od rana total na nervy.
V 17 me ceka ten screening. Nejsem schopna se na nic soustredit. Nevim, jak to tu jeste preklepu. Nejradsi bych odsud utekla. ![]()
Nairol - moc držím palce, určitě to bude v pořádku
Ale je mi jasné, že budu taky takhle vyklepaná.
ahoj holky
Nairol - neboj, držím pěsti !!
Já jsem byla ráno v těhu poradně, mám průkazku
kolem mě samý velký pupek, já zatím nic.. spíš špek po předchozích dvou těhu ![]()
ale děloha je údajně krásně velká, roste… já mám screening za 14 dní - nejdřív krev a malý utz a pak za 14 dní velký UTZ.
Jezdíme do jiné nemocnice, než tady u nás..tak teda - budu mít opět nervy..
tak , jdu oblékat prcka, půjdeme do školky pro starší
zatím se mějte, a držím všem pěsti ![]()
Ahojky holky
![]()
Tak já taky přispěji dobrou zprávičkou!
Máme těhu průkazku ![]()
Srdíčko tluče