Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
16.5.11 17:58
jittu píše:
Ahoj holky, tak i já jsem se vrátila z úspěšné kontroly! Mimčo má 3,65cm, :srdce: krásně ťuká, podle MS jsme 101, ale podle utz starší - 10+5. TP podle ms mám 13.12, ale jestli je o 4 dny starší, tak 9.12, což doufám, nechci být na Vánoce v porodnici. Chci mít miminko už doma pod stromečkem :dance:
Zítra se mám objednat na velký utz ve 12tt.

tak gratuluju,jsem podle MS 10+3 podle Utz 11+2 tak by byl TP 3.12 to bych si porodila dárek k nerozkám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.5.11 21:30

Ahoj holky, tak revize mě nakonec neminula, sliznice 20mm a počínající zánět. Jsem úplně K.O.

Gratuluji všem, co jim to dobře klape, snad se zase co nejdříve přidám. Doufám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19591
17.5.11 09:07

Ahoj :mavam:

Jitu - moc gratuluju :dance:

Kaa - je mi to strašně líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
17.5.11 09:10

Kaa, to je mi moc líto, ale bude líp, uvidíš!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
17.5.11 09:13

Kaa to je mi líto :(

jinak dobré ránko všem přeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
17.5.11 09:21

Kaa, Aandrejko, Janie to je mi moc lito, drzim palce at se co nejdrive zase zadari :kytka:
Jinak ja mam zitra rano kontrolu a uz slusne vysiluju. Vcera jsem si cetla vsechny ty vase prispevky o tom, jak to nevyslo , to mi moc na klidu nepridalo. :-(
Me totiz ted uz taky vubec neni spatne. Bylo mi asi do 8.meho tydne, ale ted uz 2 tydny nic a citim se docela fajn. Jen se mi obcas mota hlava a boli prsa. Ja doufam, ze to neni spatny znameni. Co bych dala za tu trosku ranich nevolnosti jako na zacatku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
17.5.11 09:32

Ahoj holky, máme za sebou úspěšnou kontrolu a máme těhu průkazku, srdíčko hezky tlouklo :-) Tak jsem si oddychla. Jsen jsme trochu menší, než bychom měli být, asi o 4 dny, ale já vím, že jsem měla ovulku až 19. DC, tak by to mělo odpovídat. Hnedka mě paní dr. objednala na 1.screening za měsíc 14. června a tam mi budou brát krev. Tak už se těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
17.5.11 09:33

Jinak termín porodu bychom měli mít 20.12. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
17.5.11 09:35

Dobré ranko, vítám nové očekávatelky 8-)

Já to špatné teď chvilku nečtu, ikdyž je mi holek líto. Ale říkám si, že ještě pár dní a třeba ty kritické 3m budou za náma. Na kontrolu jdu v pátek ,tak jsme taky jako na trní.
Já si připadám, jako by mi nebylo nic, kdyby mi nerostly prsa, tak nic necítím.

Co pupíčky, už se rýsujou??????, u některé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19591
17.5.11 09:35

Cunklik - moc gratuluju :kytka: :hug: J8 už se tak těším, až budu mít pondělní kontrolu za sebou. Doufám, že doktorka už bude zdravá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
17.5.11 09:56

Cunklik taky gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
17.5.11 10:07

Ahoj vsichni!

Cunklik - super, ze se ozyvas s takovou hezkou zpravou. :wink:

Nelo - taky dobre zpravy. :palec:

Daseno - jj pupik uz leze. V leze na zadech uz si i nahmatam delohu. Jestli to dneska odpoledne dobre dopadne, nakoupim regulerni tehotenske obleceni. 8-)

Jinak jsem uz od rana total na nervy. :roll: V 17 me ceka ten screening. Nejsem schopna se na nic soustredit. Nevim, jak to tu jeste preklepu. Nejradsi bych odsud utekla. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19591
17.5.11 10:17

Nairol - moc držím palce, určitě to bude v pořádku :hug: Ale je mi jasné, že budu taky takhle vyklepaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
17.5.11 10:57

ahoj holky
Nairol - neboj, držím pěsti !!

Já jsem byla ráno v těhu poradně, mám průkazku :lol: kolem mě samý velký pupek, já zatím nic.. spíš špek po předchozích dvou těhu 8-)
ale děloha je údajně krásně velká, roste… já mám screening za 14 dní - nejdřív krev a malý utz a pak za 14 dní velký UTZ.
Jezdíme do jiné nemocnice, než tady u nás..tak teda - budu mít opět nervy..

tak , jdu oblékat prcka, půjdeme do školky pro starší
zatím se mějte, a držím všem pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
17.5.11 12:32

Ahojky holky :mavam: :mavam:

Tak já taky přispěji dobrou zprávičkou!

Máme těhu průkazku :dance:
Srdíčko tluče

• načítám...