Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, Nairol - super zprávy ![]()
taky jsem trošku zvědavá, kolik vám je holky ![]()
mě bude v srpnu 34 ![]()
Ještě mi vrtá hlavou, jak probíhají u vás ty screeningy?
já jdu 31.5. na krev a malý UTZ, za 14dní potom na ten velký UTZ a potom se hned dozvím výsledek…
Máte to taky tak?
Jinak z Krkonoš tu asi nikdo nebude co? ![]()
včera mě hrozně rozesmála tahle diskuze
https://www.emimino.cz/…ankovani/12/
kdo jste rodily, jak jste to měli s křikem ? ![]()
Mně bude tento pátek 33 let
, takže už jsem taky starší páčka a to budu mít teprve první mimi
No a jsem z Kaznějova, to je 18 km od Plzně.
Tak to asi zaručeně vedu
mně bylo nedávno 38. Čekám druhé dítko a mám už doma plnoletou dceru. Na kontrolu jdu 24.5. jak to bude se screeningem zatím nevím - chci se na tom s doktorem domluvit. Bude mě asi víc sledovat, protože jsem loni potratila.
Nairol - moc gratuluju ![]()
Mně je 30 let, už je čas na první dítko ![]()
Ahoj vsichni!
Holky diky moc. ![]()
Mne je „jenom“ 31. Ale i tak uz jsem pro dr. a jejich tabulky stara prvorodicka. ![]()
Nelo - ja byla minuly patek na krvi, tu muj dr. poslal do prenatalniho centra. Tam uz jsem vcera prisla jen na UTZ. Ten trval cca 15 min. Do PC nahazela vysledky krve a asi i to, co namerila na UTZ. To se ji tam nejak vyhodnotilo a vylezly ji nejaky pravdepodobnosti postizeni.
Jarmilik - zdravim do Plzne - meho rodneho mesta. ![]()
Jee ammo - ty uz jsi tedy zaslouzila matka. Super, ze do toho jdes. ![]()
Dík za podporu
přála bych si aby to tentokrát dopadlo vše dobře. Mám mladšího přítele a ten ještě děti nemá…
mě můj otec řekl,že jsem klidně mohla do 35 počkat,ale mamce v 35 letech vzali dělohu,kvůli rakovině a já mám to riziko taky,takže čekt nemůžu…já děti chci nerozdíl od mého otce,ten děti nechtěl-mě si mamka vymodlila a pak se stejně rozvedli když mi byli tři roky…otec se znovu neoženil…mamka se vdala znovu a mám sestru… (nevlastního taťku jsem si prý našla sama
) a tati mu říkám dodnes
Ahoj holky, ja se vam musim pochlubit. Prave jsem se vratila z prohlidky a bylo to moc krasny. Poprve uz vypadal jako clovicek, otacel se a maval rucickama a nozickama. Jsem zamilovana
Taky uz mame za sebou prvni cast prvotrimestialniho testu (NB a NT) a jsme ve skupine s nejmensim rizikem vvv. Ja jsem tak stastna
Martu - gratulka
![]()
já taky když koukám na ty obrázky tak se umím zamilovat
ale nejkrásnější to je těsně po porodu, ten první pohled z očí do očí
to je prostě úžasný
Holky mě je 27, snad tu nejsem nejmladší
, taky čekáme první.
Píšete že už ty prckové vypadají jako mimi, takže až půjdu v pátek na UTZ, tak uvidím už mini človíčka, to je neuvěřitelné, nemůžu tomu uvěřit.
Martu píše:
Ahoj holky, ja se vam musim pochlubit. Prave jsem se vratila z prohlidky a bylo to moc krasny. Poprve uz vypadal jako clovicek, otacel se a maval rucickama a nozickama. Jsem zamilovana
Taky uz mame za sebou prvni cast prvotrimestialniho testu (NB a NT) a jsme ve skupine s nejmensim rizikem vvv. Ja jsem tak stastna
blahopřeju… ![]()