Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2505
18.5.11 10:10

ahoj holky, Nairol - super zprávy :dance:
taky jsem trošku zvědavá, kolik vám je holky :wink:
mě bude v srpnu 34 :-)

Ještě mi vrtá hlavou, jak probíhají u vás ty screeningy?
já jdu 31.5. na krev a malý UTZ, za 14dní potom na ten velký UTZ a potom se hned dozvím výsledek…
Máte to taky tak?

Jinak z Krkonoš tu asi nikdo nebude co? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
18.5.11 10:12

včera mě hrozně rozesmála tahle diskuze
https://www.emimino.cz/…ankovani/12/

kdo jste rodily, jak jste to měli s křikem ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
18.5.11 10:12

Mně bude tento pátek 33 let :-), takže už jsem taky starší páčka a to budu mít teprve první mimi :-) No a jsem z Kaznějova, to je 18 km od Plzně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.5.11 10:16

Tak to asi zaručeně vedu :-) mně bylo nedávno 38. Čekám druhé dítko a mám už doma plnoletou dceru. Na kontrolu jdu 24.5. jak to bude se screeningem zatím nevím - chci se na tom s doktorem domluvit. Bude mě asi víc sledovat, protože jsem loni potratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19591
18.5.11 10:34

Nairol - moc gratuluju :kytka:

Mně je 30 let, už je čas na první dítko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
18.5.11 10:45

Ahoj vsichni!

Holky diky moc. :kytka:

Mne je „jenom“ 31. Ale i tak uz jsem pro dr. a jejich tabulky stara prvorodicka. :mrgreen:

Nelo - ja byla minuly patek na krvi, tu muj dr. poslal do prenatalniho centra. Tam uz jsem vcera prisla jen na UTZ. Ten trval cca 15 min. Do PC nahazela vysledky krve a asi i to, co namerila na UTZ. To se ji tam nejak vyhodnotilo a vylezly ji nejaky pravdepodobnosti postizeni.

Jarmilik - zdravim do Plzne - meho rodneho mesta. :mavam:

Jee ammo - ty uz jsi tedy zaslouzila matka. Super, ze do toho jdes. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.5.11 10:49

Dík za podporu :) přála bych si aby to tentokrát dopadlo vše dobře. Mám mladšího přítele a ten ještě děti nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
18.5.11 10:50

mě je 28 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
18.5.11 11:01

taky jsem stará prvorodička - je mi 32 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
18.5.11 11:11

mě můj otec řekl,že jsem klidně mohla do 35 počkat,ale mamce v 35 letech vzali dělohu,kvůli rakovině a já mám to riziko taky,takže čekt nemůžu…já děti chci nerozdíl od mého otce,ten děti nechtěl-mě si mamka vymodlila a pak se stejně rozvedli když mi byli tři roky…otec se znovu neoženil…mamka se vdala znovu a mám sestru… (nevlastního taťku jsem si prý našla sama :-) ) a tati mu říkám dodnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
18.5.11 11:17

Ahoj holky, ja se vam musim pochlubit. Prave jsem se vratila z prohlidky a bylo to moc krasny. Poprve uz vypadal jako clovicek, otacel se a maval rucickama a nozickama. Jsem zamilovana
Taky uz mame za sebou prvni cast prvotrimestialniho testu (NB a NT) a jsme ve skupine s nejmensim rizikem vvv. Ja jsem tak stastna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
18.5.11 11:25

Martu - gratulka :palec: :srdce:

já taky když koukám na ty obrázky tak se umím zamilovat :wink: ale nejkrásnější to je těsně po porodu, ten první pohled z očí do očí :srdce: :srdce: to je prostě úžasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.5.11 11:38

Martu - připojuji se ke gratulantům :kytka:
super zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
18.5.11 11:46

Holky mě je 27, snad tu nejsem nejmladší :lol: , taky čekáme první.
Píšete že už ty prckové vypadají jako mimi, takže až půjdu v pátek na UTZ, tak uvidím už mini človíčka, to je neuvěřitelné, nemůžu tomu uvěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
18.5.11 11:48
Martu píše:
Ahoj holky, ja se vam musim pochlubit. Prave jsem se vratila z prohlidky a bylo to moc krasny. Poprve uz vypadal jako clovicek, otacel se a maval rucickama a nozickama. Jsem zamilovana
Taky uz mame za sebou prvni cast prvotrimestialniho testu (NB a NT) a jsme ve skupine s nejmensim rizikem vvv. Ja jsem tak stastna

blahopřeju… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital