Poradna duly
Jana Čurdová
Hola hej,jak to tak čtu ,tak nejmladší jsem asi já-23,ale já to mám v životě trošku jinak.U mě byla touha po usazení se a po mateřství už tak od 18-ti,takže pro mě je to normální, i když se někteří diví.Ale fakt mi to vyhovuje a zpět bych to nevzala i když to bylo na úkor studia,atd…Nějak bude,neumím se moc rozhodovat rozumem,spíš srdcem a občas je to cesta trnitá,ale asi je to můj úděl,nevím.. ![]()
jittu-jo holky tady asi z téhle skupiny maj uzavřenou ale moc tam nechodí asi
ale taky myslím že by to bylo lepší kdyby se tam všichni přestěhovali,a nemusí o nás číst kde kdo co?najdi si stranu 28,tam je odkaz na tu uzamknutou skupinu,tak to zkus ![]()
Romík81-krásná fotečka ![]()
https://www.emimino.cz/…ankovani/10/
Ahojky holky, tohle by měla být ta uzavřená skupina, doufám, že jsem tam ten odkaz dala správně apůjde vám to. Tam si můžem psát všechno a nikdocizí to nebude číst. Asi ba to bylo lepší ![]()
hezké ráno ,konečně svítí slunko.
já jsem asi tupouš,jsem nevěděla o uzavřené skupině, už jste se přesunuly? já klidně ráda ![]()
dneska čekáme babču, tak zase nevím, co uvařit..
jak se daří bříškům? mě je nějak špatně - celodenní nevolnosti hrůza.
v úterý jsem měla migrénu
tak to bylo vůbec na nic.
Jaaaani - taky budeme mít ( doufám
) tři..jen ty moje první dvě jsou poněkud menší - 5 a 3 roky ![]()
jsem na sebe zvědavá
![]()
Amm koukám na metříky, že jsme na tom stejně ![]()
no co, aspoň máte doma pomocníky
když jsou ty první děti starší - já docela závidím.
Tak to já čekám prvního prcka a taky jsem na sebe zvědavá, člověk si 33 let dělá, co chce a najednou tady bude tvoreček, kterému budu muset být pořád k dispozici, pořád si to neumím představit, ale těším se
, snad to s přítelem zvládneme, ale co by ne ![]()
Holky já se zatím loučím a čekám Vás všechny v uzavřené diskusi
papa ![]()
Ahoj holky
tak jak se vám daří?Mě je fajn až na ten nízkej tlak.
mužem být va skupině bude to lepší nebude nás nikdo číst.
Jarmilik1 píše:
Tak to já čekám prvního prcka a taky jsem na sebe zvědavá, člověk si 33 let dělá, co chce a najednou tady bude tvoreček, kterému budu muset být pořád k dispozici, pořád si to neumím představit, ale těším se, snad to s přítelem zvládneme, ale co by ne
Taky si říkám jak to budu zvládat hlavně v tom šestinedělí to bude záhul ale zvládnout to musíme nic jiného nezbude. ![]()
Ahojík holky můžu se přidat?Uzavírala bych vaši skupinu jak věkově…jsem nejstarší,tak i termínem který mám zatím na 31.12.2011
Janettka14 píše:
Ahojík holky můžu se přidat?Uzavírala bych vaši skupinu jak věkově…jsem nejstarší,tak i termínem který mám zatím na 31.12.2011
Ahoj
jasně že mužeš. krásné datum porodu. ![]()