Poradna duly
Jana Čurdová
Chtěla bych krafat taky s váma, vy jdete do jiné skupiny, nebo jsem
to pochopila blbě, můžu taky?
aha, tak super, ale jak se to jmenuje, ať vím kam jít, nebo jak se tam dostanu! Večer sem naházím fotečky ![]()
No, na fotečku se moc těším!!!! Máš skoro stejný termín, tak jsem zvědavá, jak bude pinďátko vypadat
…, já už chcííííí na ultrazvůůůůůk ![]()
dasena píše:
aha, tak super, ale jak se to jmenuje, ať vím kam jít, nebo jak se tam dostanu! Večer sem naházím fotečky
To je ta stránka „těhulky v prosinci 2011“
Je to pecka, jak to má už nožičky, prostě je tak piďi, ale je tam
Děkuji
Nádhera, tak doufám,že ten můj prcek za tím Tvým nepokulhává a je stejně veliký ![]()
dasena píše:Dáši to je krása
Tak to je náš prcek 11+2
Bibi11: Tak já zatím těh.modu neřeším, pač jsem pořád stejná. Asi je ještě brzo, ale ono t příjde.
Byla jsem i tak zvyklá nosit volnější věci, tryčka, šaty +legíny, to je snad nejlepší těh.moda
, takové ty lacláčové kalhoty fakt nemusím, viděla jsem v tom naší mamku na fotkách a vypala asi tak 2× větší než byla
, ale už asi taky začnu okukovat, stále čekám a říkám si, je to dobrý, nepřibírám,ale abychom se pak nedivili a během 2m to vše nenahromadili ![]()
Krásný slunečný těhu víkend ![]()
Ahoj holky,
tak jak trávíte víkend? Já musím jít za chvíli vařit - pangasius jen na másle s brambůrkem, mňam
.
Mimís dnes ráno zase pěkně úřadoval, dneska mi dal ráno zabrat
![]()
Mějte se!!!
Jája
čauky, u nás víkend nic moc.. včera jsme byli na výletě, zastihlo nás krupobití a mladší dítko řvalo, tak jsem ji chvíli nesla a bežela se s ní schovat.. a večer se objevilo špinění..
snad to nic nebude, dneska je to OK, jen mám pro změnu zácpu a taky jsem měla přesně dostat menstruaci ( vlastně druhou od otěhu ) tak doufám, že bude všechno Ok a bude to jenom prasklá žilka nebo nevím…
co vy ostatní? nestalo se vám to taky?
Nel bez nálady ![]()
taky se mi to stalo…já jsem zvedl psa a nesla ho do sprchy-sám a dobrovolně by nešel a večer jsem na toal.papíru zahlídla taky trošičku krve - nevím jestli to má nějakou souvislost
,ale to byylo jen jednou a potom už nic… v noci mě tak hrozně bolelo břicho,na záchodě jsem strávila asi půl hodiny a nic,ráno taky nic až teď se mi ulevilo - večer před spaním jsem snědla jogurt,ale ten by měl spíš mít opačný průběh