Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
906
20.5.11 12:00

Chtěla bych krafat taky s váma, vy jdete do jiné skupiny, nebo jsem :lol: to pochopila blbě, můžu taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
20.5.11 12:06

Proč bys nemohla? Však jsi v tý uzavřený skupině už taky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
20.5.11 12:08

aha, tak super, ale jak se to jmenuje, ať vím kam jít, nebo jak se tam dostanu! Večer sem naházím fotečky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
20.5.11 12:13

No, na fotečku se moc těším!!!! Máš skoro stejný termín, tak jsem zvědavá, jak bude pinďátko vypadat :-)…, já už chcííííí na ultrazvůůůůůk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
20.5.11 12:22
dasena píše:
aha, tak super, ale jak se to jmenuje, ať vím kam jít, nebo jak se tam dostanu! Večer sem naházím fotečky :mrgreen:

To je ta stránka „těhulky v prosinci 2011“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
20.5.11 12:34

Tak to je náš prcek 11+2 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
20.5.11 12:35

To je krááásnýýýýý… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
20.5.11 12:36

krásnýýý…já jdu v pondšlí,taky vezmu fotečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
20.5.11 12:37

Je to pecka, jak to má už nožičky, prostě je tak piďi, ale je tam :-) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
20.5.11 12:42

Nádhera, tak doufám,že ten můj prcek za tím Tvým nepokulhává a je stejně veliký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
20.5.11 13:36
dasena píše:
Tak to je náš prcek 11+2 :srdce:
Dáši to je krása :potlesk: ve středu si taky řeknu o další fotečku to už zas bude o 10 dní větší.už se těším :srdce: Byla jsem ted ve městě kupovat větší oblečení tak vše jsem koupila v FaF je to v Tescu maj slevy,tak jedny plavky,šaty a plátěný kratáky teda jsou mi krapet větší ale maj páseček do té doby než do nich dorostu.jinak ta těhu moda nic moc,budu nosit normální věci akorád větší v létě šaty a pak elastáky s delšíma svetříkama a tak.jsem nák hotová s toho vedra pujdu se natáhnout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
20.5.11 14:35

Bibi11: Tak já zatím těh.modu neřeším, pač jsem pořád stejná. Asi je ještě brzo, ale ono t příjde.
Byla jsem i tak zvyklá nosit volnější věci, tryčka, šaty +legíny, to je snad nejlepší těh.moda :mrgreen: , takové ty lacláčové kalhoty fakt nemusím, viděla jsem v tom naší mamku na fotkách a vypala asi tak 2× větší než byla 8-o :lol: , ale už asi taky začnu okukovat, stále čekám a říkám si, je to dobrý, nepřibírám,ale abychom se pak nedivili a během 2m to vše nenahromadili :roll:
Krásný slunečný těhu víkend :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
22.5.11 09:46

Ahoj holky,

tak jak trávíte víkend? Já musím jít za chvíli vařit - pangasius jen na másle s brambůrkem, mňam :-).

Mimís dnes ráno zase pěkně úřadoval, dneska mi dal ráno zabrat :poblion: :-)

Mějte se!!!

Jája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
22.5.11 10:48

čauky, u nás víkend nic moc.. včera jsme byli na výletě, zastihlo nás krupobití a mladší dítko řvalo, tak jsem ji chvíli nesla a bežela se s ní schovat.. a večer se objevilo špinění..
snad to nic nebude, dneska je to OK, jen mám pro změnu zácpu a taky jsem měla přesně dostat menstruaci ( vlastně druhou od otěhu ) tak doufám, že bude všechno Ok a bude to jenom prasklá žilka nebo nevím…

co vy ostatní? nestalo se vám to taky?
Nel bez nálady :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
22.5.11 11:01

taky se mi to stalo…já jsem zvedl psa a nesla ho do sprchy-sám a dobrovolně by nešel a večer jsem na toal.papíru zahlídla taky trošičku krve - nevím jestli to má nějakou souvislost :nevim: ,ale to byylo jen jednou a potom už nic… v noci mě tak hrozně bolelo břicho,na záchodě jsem strávila asi půl hodiny a nic,ráno taky nic až teď se mi ulevilo - večer před spaním jsem snědla jogurt,ale ten by měl spíš mít opačný průběh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí