Poradna duly
Jana Čurdová
Nikísku
děkuju za podporu.. já to měla taky jenom večer..dneska nic ťuk ťuk ťuk…
ale koupím si ascorutin a zítra si tam radši zavolám, co mám dělat..
no hold jsem plašan no..
snad to bude oK.
já jsem se taky strašně lekla…zítra jdu k doktroce,tak jsem zvědavá co mi řekne…určitě to bude v pořádku ![]()
nela77 píše: čauky, u nás víkend nic moc.. včera jsme byli na výletě, zastihlo nás krupobití a mladší dítko řvalo, tak jsem ji chvíli nesla a bežela se s ní schovat.. a večer se objevilo špinění..
snad to nic nebude, dneska je to OK, jen mám pro změnu zácpu a taky jsem měla přesně dostat menstruaci ( vlastně druhou od otěhu ) tak doufám, že bude všechno Ok a bude to jenom prasklá žilka nebo nevím…co vy ostatní? nestalo se vám to taky?
Nel bez nálady
ahoj,
já špinila 3 dny v 9.tt přesně v termínu, kdy bych měla druhou ms. a ten týden mi bylo i pěkně blbě (unavená, pobolívalo mě břicho), vlastně jsem ho skoro celý proležela. dva dny na to jsem byla na kontrole a mrně ok. a po prohlídce jsem zas trochu špinila. a od té doby (toto pondělí) už nic.
jinak od té doby baštim ascorutin (dokud jsem špinila, tak 3×denně 2, teď tak 2-3 denně, jak si vzpomenu
) a piju kontryhel (říkala jsem o něm doktorce, a nic proti tomu nenamítala)
Holky, já musím zaklepat, naštěstí už nešpiním, ale určitě to nic nebude, musíme věřit!!!
Držím Vám všem moc palce!!!
![]()
Ahoj holky, zdravím Vás všechny
od čtvrtku jsem tu nebyla, tak jsem dočítala co je nového. Těm co mají dnes kontrolu přeji jen příjemné zprávy - já jdu zítra, tak pak písnu. Jak jste zvládly to horko o víkendu? Mně to nedělá vůbec dobře ![]()
Já jsem si většinou šla po obědě do chládku do obýváku lehnout a to nejhorší zaspala
- vždycky dvě hodinky
, takže pohoda a spíš jsem byla ve stínu…, taky mi to slunce nedělá moc dobře…
ahojda, tak jsem se vrátila od Mudr, po vyšetření OK, na UTZ mě ani neposílá, děložní činnost nulová, žádné vypuzování neprobíhá, děloha roste… špinění ani krvácení neviděla..tak nevim, co to bylo … moje Mudr. má tři děti a údajně u všech vždycky v termínu mens špinila zhruba do pátého měsíce…
pokud je děloha klidná a roste tak se mám uklidnit
no znáte to ![]()
takže jdu vařit oběd a odpoledne jdeme pro starší mláďátko
snad to bude Ok.. plašan Nel ![]()
To víš, že to bude v pořádku
, určitě - uvař něco dobrého, nakrm mimíse v bříšku, ať roste a uvidíš na dalším ultrazvuku, jaký je to cvalík ![]()
Jarmilik1 píše:
To víš, že to bude v pořádku, určitě - uvař něco dobrého, nakrm mimíse v bříšku, ať roste a uvidíš na dalším ultrazvuku, jaký je to cvalík
děkujůůů ![]()
ahojda ![]()
holky jsem ráda že to vaše špinění nic není a je vše ok.
Mě zase už přes týden pobolívá v břichu jako bych to měla dostat,a taky je ted ten termín kdy bych to jako měla,ale naštěstí nešpiním,jéjé to bych taky plašila
já jdu na kontrolu zítra tak doufám že bude vše ok.už se těším a doufám že na fotečce už bude taky vidět trošku mímo a né náká skvrna ![]()
hanulko, to víš že jo - budou vidět ručky a nožky..já ťululum jsem si posledně neřekla o fotku.. tak příští týden mám jet na první kolo screeningu, tak si jim o fotku řeknu, údajně dělají UTZ..
uspala jsem dítko, tak jdu poklidit a něco došít.. hoří mi zakázky a já jsem z toho už taky na nervy.. to nevim, jestli mám šít, nebo radši odpočívat.. ![]()
tak mějte pěkné odpoledne, já nakouknu večer. ![]()
Kauree píše:nela77 píše: čauky, u nás víkend nic moc.. včera jsme byli na výletě, zastihlo nás krupobití a mladší dítko řvalo, tak jsem ji chvíli nesla a bežela se s ní schovat.. a večer se objevilo špinění..
snad to nic nebude, dneska je to OK, jen mám pro změnu zácpu a taky jsem měla přesně dostat menstruaci ( vlastně druhou od otěhu ) tak doufám, že bude všechno Ok a bude to jenom prasklá žilka nebo nevím…co vy ostatní? nestalo se vám to taky?
Nel bez náladyahoj,
já špinila 3 dny v 9.tt přesně v termínu, kdy bych měla druhou ms. a ten týden mi bylo i pěkně blbě (unavená, pobolívalo mě břicho), vlastně jsem ho skoro celý proležela. dva dny na to jsem byla na kontrole a mrně ok. a po prohlídce jsem zas trochu špinila. a od té doby (toto pondělí) už nic.
jinak od té doby baštim ascorutin (dokud jsem špinila, tak 3×denně 2, teď tak 2-3 denně, jak si vzpomenu) a piju kontryhel (říkala jsem o něm doktorce, a nic proti tomu nenamítala)
Zdravím všechny, mám z Vás radost, krásný mimisky máte, už abych měla taky takovou fotečku ![]()
Na ten kontryhel bacha v prvním trimestru je naprosto nevhodný, může vyvolat až potrat. Prokrvuje dělohu a uvolňuje její svalstvo v těhotenství se smí pít až těsně před koncem jako příprava na porod.