Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2505
22.5.11 11:15

Nikísku :hug: děkuju za podporu.. já to měla taky jenom večer..dneska nic ťuk ťuk ťuk…
ale koupím si ascorutin a zítra si tam radši zavolám, co mám dělat.. :roll: no hold jsem plašan no..
snad to bude oK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
22.5.11 11:45

já jsem se taky strašně lekla…zítra jdu k doktroce,tak jsem zvědavá co mi řekne…určitě to bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
22.5.11 11:52

držím pěsti :hug: :kytka: i sobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
22.5.11 12:09
nela77 píše:
držím pěsti :hug: :kytka: i sobě :-)
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
22.5.11 23:01
nela77 píše: čauky, u nás víkend nic moc.. včera jsme byli na výletě, zastihlo nás krupobití a mladší dítko řvalo, tak jsem ji chvíli nesla a bežela se s ní schovat.. a večer se objevilo špinění..
snad to nic nebude, dneska je to OK, jen mám pro změnu zácpu a taky jsem měla přesně dostat menstruaci ( vlastně druhou od otěhu ) tak doufám, že bude všechno Ok a bude to jenom prasklá žilka nebo nevím…co vy ostatní? nestalo se vám to taky?
Nel bez nálady :cry:

ahoj,

já špinila 3 dny v 9.tt přesně v termínu, kdy bych měla druhou ms. a ten týden mi bylo i pěkně blbě (unavená, pobolívalo mě břicho), vlastně jsem ho skoro celý proležela. dva dny na to jsem byla na kontrole a mrně ok. a po prohlídce jsem zas trochu špinila. a od té doby (toto pondělí) už nic.
jinak od té doby baštim ascorutin (dokud jsem špinila, tak 3×denně 2, teď tak 2-3 denně, jak si vzpomenu :oops: ) a piju kontryhel (říkala jsem o něm doktorce, a nic proti tomu nenamítala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
23.5.11 08:43

Holky, já musím zaklepat, naštěstí už nešpiním, ale určitě to nic nebude, musíme věřit!!! :-) Držím Vám všem moc palce!!! :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
23.5.11 08:47

Ahoj holky, zdravím Vás všechny :mavam: od čtvrtku jsem tu nebyla, tak jsem dočítala co je nového. Těm co mají dnes kontrolu přeji jen příjemné zprávy - já jdu zítra, tak pak písnu. Jak jste zvládly to horko o víkendu? Mně to nedělá vůbec dobře :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
23.5.11 09:06

Já jsem si většinou šla po obědě do chládku do obýváku lehnout a to nejhorší zaspala :-) - vždycky dvě hodinky :-), takže pohoda a spíš jsem byla ve stínu…, taky mi to slunce nedělá moc dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
23.5.11 10:33

ahojda, tak jsem se vrátila od Mudr, po vyšetření OK, na UTZ mě ani neposílá, děložní činnost nulová, žádné vypuzování neprobíhá, děloha roste… špinění ani krvácení neviděla..tak nevim, co to bylo … moje Mudr. má tři děti a údajně u všech vždycky v termínu mens špinila zhruba do pátého měsíce… 8-o pokud je děloha klidná a roste tak se mám uklidnit :-) no znáte to :wink:
takže jdu vařit oběd a odpoledne jdeme pro starší mláďátko :wink: snad to bude Ok.. plašan Nel :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
23.5.11 10:37

To víš, že to bude v pořádku :-), určitě - uvař něco dobrého, nakrm mimíse v bříšku, ať roste a uvidíš na dalším ultrazvuku, jaký je to cvalík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
23.5.11 10:50
Jarmilik1 píše:
To víš, že to bude v pořádku :-), určitě - uvař něco dobrého, nakrm mimíse v bříšku, ať roste a uvidíš na dalším ultrazvuku, jaký je to cvalík :-)

děkujůůů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
23.5.11 12:12

Nel - ráda slyším dobré zprávy :) klid, nestresuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
23.5.11 12:36

ahojda :mavam:
holky jsem ráda že to vaše špinění nic není a je vše ok.
Mě zase už přes týden pobolívá v břichu jako bych to měla dostat,a taky je ted ten termín kdy bych to jako měla,ale naštěstí nešpiním,jéjé to bych taky plašila :-) já jdu na kontrolu zítra tak doufám že bude vše ok.už se těším a doufám že na fotečce už bude taky vidět trošku mímo a né náká skvrna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
23.5.11 12:38

hanulko, to víš že jo - budou vidět ručky a nožky..já ťululum jsem si posledně neřekla o fotku.. tak příští týden mám jet na první kolo screeningu, tak si jim o fotku řeknu, údajně dělají UTZ..
uspala jsem dítko, tak jdu poklidit a něco došít.. hoří mi zakázky a já jsem z toho už taky na nervy.. to nevim, jestli mám šít, nebo radši odpočívat.. :roll:
tak mějte pěkné odpoledne, já nakouknu večer. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
23.5.11 12:49
Kauree píše:
nela77 píše: čauky, u nás víkend nic moc.. včera jsme byli na výletě, zastihlo nás krupobití a mladší dítko řvalo, tak jsem ji chvíli nesla a bežela se s ní schovat.. a večer se objevilo špinění..
snad to nic nebude, dneska je to OK, jen mám pro změnu zácpu a taky jsem měla přesně dostat menstruaci ( vlastně druhou od otěhu ) tak doufám, že bude všechno Ok a bude to jenom prasklá žilka nebo nevím…co vy ostatní? nestalo se vám to taky?
Nel bez nálady :cry:

ahoj,

já špinila 3 dny v 9.tt přesně v termínu, kdy bych měla druhou ms. a ten týden mi bylo i pěkně blbě (unavená, pobolívalo mě břicho), vlastně jsem ho skoro celý proležela. dva dny na to jsem byla na kontrole a mrně ok. a po prohlídce jsem zas trochu špinila. a od té doby (toto pondělí) už nic.
jinak od té doby baštim ascorutin (dokud jsem špinila, tak 3×denně 2, teď tak 2-3 denně, jak si vzpomenu :oops: ) a piju kontryhel (říkala jsem o něm doktorce, a nic proti tomu nenamítala)

Zdravím všechny, mám z Vás radost, krásný mimisky máte, už abych měla taky takovou fotečku :-)

Na ten kontryhel bacha v prvním trimestru je naprosto nevhodný, může vyvolat až potrat. Prokrvuje dělohu a uvolňuje její svalstvo v těhotenství se smí pít až těsně před koncem jako příprava na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí