Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2559
19.5.11 15:14

Jéé, to zní super, my se asi zatím brát nebudeme. Stavíme dům, takže na svatbu nejsou peníze, ale bude mě mrzet, že jediná se budu jmenovat jinak, než zbytek rodiny :-(, ale nedá se nic dělat…, představovala jsem si to trošku jinak… Ale nechceme jen obřad - chceme mít pak hezkou svatbu… a taky si říkám - už mi bude zítra 33, tak abych se nevdávala v padesáti, abych vůbec na těch fotkách pak ještě nějak vypadala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
20.5.11 07:43

Holky, kdo schvaluje to členství v uzavřené skupině? Pusťte mě tam taky prosím, já chci za vámi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
20.5.11 07:52

dobré ráno já chci taky do skupiny :hug: :-) odeslala jsem žádost.. co teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
20.5.11 07:54

Holky, teď čekejte. Prozatím musíte čekat, než vám to schválí moderátor skupiny, kterou je FADA.
Vydržte, ono je jí chudině strašně blbě, tak hodně leží, myslím, že to psala někdy včera, že furt leží.
Ale myslím, že do zítřka se tam určo dostanete. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
20.5.11 08:16

OK, tak já čekám :lol:
jejda, snad se jí uleví! Já ty těhotenské nevolnosti vůbec neznám, ale kdo je má, tak to musí být hrůza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
20.5.11 08:18

Jittu- to teda je. mě je špatně celé dny, jsem ve skluzu se zakázkami - je to pěkně na nic.
Když konečně přijde manžel domů a já můžu pracovat, tak bych si nejradši lehla - když jím, je mi špatně, když nejím, taky mi je špatně.. do toho trpím na migrény takže super.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
20.5.11 08:18

taky je mi jí chudiny líto. Mě bylo taky blbě, ale pomáhaly mi ty těhotenský lízátka, tak to bylo fajn. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
20.5.11 08:19

Ahoj taky čekám na schválení,už jsem v ní byla ale odešla protože tam nikdo nechodil tak ted už snad budem klafat tam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
20.5.11 09:08

Ahoj holky :mavam: Tak včera kontrola mimčo je živé a zdravé. Dle UZ vypadá o dva dny starší je hodně divoké a na UZ to bylo fajn dělal mi ho moc dlouho všechno mi vysvětloval a pořád na mimčo mluvil ježiš dítě vydrž chvilku kam ses mi to zas otočil :lol: Pak mi udělal fotečku na které nám hezky mává. Vyloučil vývojové vady a v16 týdnu si ještě mám dojit na krev on ji nedělá posílá na to do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
20.5.11 09:12
manca 1 píše:
Ahoj holky :mavam: Tak včera kontrola mimčo je živé a zdravé. Dle UZ vypadá o dva dny starší je hodně divoké a na UZ to bylo fajn dělal mi ho moc dlouho všechno mi vysvětloval a pořád na mimčo mluvil ježiš dítě vydrž chvilku kam ses mi to zas otočil :lol: Pak mi udělal fotečku na které nám hezky mává. Vyloučil vývojové vady a v16 týdnu si ještě mám dojit na krev on ji nedělá posílá na to do nemocnice.

Ahoj tak super :palec: Mě to čeká příští středu tak snad to bude taky v pohodě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
20.5.11 09:52

Bude uvidíš. Nic špatného už se tu nikomu nestane :cert: Vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
20.5.11 10:27

Jéje, tak to jsou zprávy. To je super. :)
Taky se těším, až jednou půjdu na UTZ a prcek tam bude lítat jako hadr na holi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
20.5.11 10:30

Jittu, nely
Tak už jste holky ve skupince, co? Ani jste nemusely dlouho čekat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
20.5.11 11:13

Krásné ranko, dnesk akontrola super , mimi už na fotce vypadá jako malý človíček :mavam: , byl už tak krásně viditelný, ruce, nohy, no neuvěřitelný pohled. Večer dám fotečku, to se musím pochlubit.

Mamca1: Taky gratuluji, přesně vím jaké to je vidět 8-o

Odpovídáme ale 11+2, jak je to teď veliký? Kolik cm, nevíte?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
20.5.11 11:27
Nairol píše:
Jee zensky my to tenhle vikend jedem oznamit nasim (+ chlap bude zadat o ruku!!! :oops: :kytka: ) a pak uz se to muze rozkecat vsem. :-D

teeeda - to se zase tak často nevidí… krásně si to užijte…to je krásný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital