Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5917
19.5.11 13:38

Mě je to taky jedno.
Já když jsem otěhotněla,tak za týden došel soused, že jsem těhotná a že naše bábi prodává barák. S tím těhotenstvím se holt trefili a to druhé byla blbost.
S tím těhotenstvím se ale trefují, pač jsem podle nich těhotná co půl roku. :D A to jsem byla dokonce, i když jsem zhubla 30 kilo. takže než by řekli, že jsem nemocná nebo tak, že hubnu, tak jsem byla těhotná - přičemž bych měla tloustnout nebo se pletu? :D 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
19.5.11 13:42
Janettka14 píše:
Janie je mi líto co tě potkalo,sama jsem to prožila 2× MA a jednou jsem se musela rozhodnout o ukončení těhu pro VV tak vím jak ti je.Ale zas pokud ti naskočí ms,není problém to po 3měsících zkusit znova…doporučuju ti koupit si kapky femigard,mě vždycky srovnali tělo a ms došla v pohodě

Děkuji. No víš, mě se to stalo poprvé. Bála jsem se toho, protože jsem četla špatné diskuse, ale vůbec mi nepřišlo, že by se to mělo MĚ týkat. Vždyť jsem nikdy neměla problém. Vždy děloha čistá, sliznice vpořádku, vaječníky čisté. Otěhotněla jsem hned napoprvé, kdy jsem použila ovu testy. (po 3 měsících)
Najednou něco blbě, za dva dny kontrola. Ta ukázala vše vpohodě, tak jsem byla trochu napružená jako struna. Za týden jsem šla na další kontrolu a těšila se na fotečku. Dočkala jsem se jí, protože mi ji dali jako „vzorek“ pro nemocnici k zákroku.
Dva dny jsem si pobrečela a teď už je to 6 dní. přijde mi to jako by to bylo už dávno a utekla už věčnost. Cítím se vcelku dobře, jen se trochu bojím, že se to bude opakovat. No ale chci co nejdříve zase jít do nového snažení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
19.5.11 13:43

Taky dobrý no :mrgreen: :mrgreen:

Hele a to asi před dvěma lety jsme se dozvěděli (asi protože jsme si koupili auto-cabrio ale na leasing)že přítel vyhrál sportku a mě koupil tohle auto, sobě koupil mustanga, za měsíc už u toho byl i barák a postupem času z toho byl červený mustang s bílou střechou, srub v jedné vesnici tady u nás plus byt ve městě................ prostě i takovýhle detaily!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A říkaly nám to lidi který potkáme třeba 3× do roka a kteří se navzájem neznají 8-o 8-o takže to byl asi jeden z největších drbů u nás ve městě (cca 20 000 obyv.) a týkal se nás! :mrgreen: :mrgreen: My jsme nikdy nic nevyvrátili ani nepotvrdili, jen jsme čekali kdo s čím zase přijde a bylo hustý sledovat jak se to nabaluje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Janie Bast píše:
Mě je to taky jedno.
Já když jsem otěhotněla,tak za týden došel soused, že jsem těhotná a že naše bábi prodává barák. S tím těhotenstvím se holt trefili a to druhé byla blbost.
S tím těhotenstvím se ale trefují, pač jsem podle nich těhotná co půl roku. :D A to jsem byla dokonce, i když jsem zhubla 30 kilo. takže než by řekli, že jsem nemocná nebo tak, že hubnu, tak jsem byla těhotná - přičemž bych měla tloustnout nebo se pletu? :D 8-o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
19.5.11 13:44

Me je to taky celkem jedno, jen jsem vam chtela rict, ze jsou i takovy lidi (chlapi), kteri chodi cist tehotenskou diskusi aniz by k tomu meli duvod a asi se tim naramne bavi. Ale co…nam muzou byt u zadku.
Ja jsem za tu diskusi moc rada, protoze ziju v zahranici, mamcu i kamaradky mam daleko a manzela to taky nebavi porad poslouchat, kde me pichlo a co jsem cetla a koupila a tak dale… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
19.5.11 13:47

Mně je taky jedno, kde si budeme povídat, v té uzavřené diskuzi skoro nikdo není :-)

A Janie - ber to tak, že mimi, co odešlo je teď v nebíčku andílek a příště dohlédne na to, aby to všechno bylo v pořádku :-), uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
19.5.11 13:47
Janie Bast píše:
Janettka14 píše:
Janie je mi líto co tě potkalo,sama jsem to prožila 2× MA a jednou jsem se musela rozhodnout o ukončení těhu pro VV tak vím jak ti je.Ale zas pokud ti naskočí ms,není problém to po 3měsících zkusit znova…doporučuju ti koupit si kapky femigard,mě vždycky srovnali tělo a ms došla v pohodě
Děkuji. No víš, mě se to stalo poprvé. Bála jsem se toho, protože jsem četla špatné diskuse, ale vůbec mi nepřišlo, že by se to mělo MĚ týkat. Vždyť jsem nikdy neměla problém. Vždy děloha čistá, sliznice vpořádku, vaječníky čisté. Otěhotněla jsem hned napoprvé, kdy jsem použila ovu testy. (po 3 měsících)
Najednou něco blbě, za dva dny kontrola. Ta ukázala vše vpohodě, tak jsem byla trochu napružená jako struna. Za týden jsem šla na další kontrolu a těšila se na fotečku. Dočkala jsem se jí, protože mi ji dali jako „vzorek“ pro nemocnici k zákroku.
Dva dny jsem si pobrečela a teď už je to 6 dní. přijde mi to jako by to bylo už dávno a utekla už věčnost. Cítím se vcelku dobře, jen se trochu bojím, že se to bude opakovat. No ale chci co nejdříve zase jít do nového snažení. :)

Já jsem poprvé zažila šok,mám totiž s 1.manželem 3 děti a byla jsem ten typ co projdou trenky a už to bylo a žádný problém.Když jsem pak šla na NT screning a tam mi řekli,že miminko je mrtvé tak jsem se z toho dostávala víc jak 2měsíce.Bylo to s 2.manželem a dlouho nám to nešlo a pak tohle…po 2MA jsem prošla všema vyšetřeníma a nakonec se ukázalo,že moje tělo vyrábí protilátky takže i teď beru prášky aby se mimi udrželo…po těch zkušenostech vím,že nic není tak jak si člověk plánuje.To třetí rozhodnutí bylo nejtěžší,ale jsem ráda,že jsem se tak rozhodla.V televizi nedávno dávali dokument o této vadě a vím,že kdyby mi to miminko umřelo třeba až ve dvou letech nekvalitního života,že by to bylo horší.Tohle těhu je neplánované a nepočítali jsme už s ním…tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
19.5.11 13:48

janie ja obdivuju jak jsi statecna a dokazes o tom takhle psat a zaroven si cist ty radostne zpravy od holek, kterym tehotenstvi zdarne pokracuje. Mas vazne muj obdiv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
19.5.11 13:51
Janettka14 píše:
Janie Bast píše:
Janettka14 píše:
Dva dny jsem si pobrečela a teď už je to 6 dní. přijde mi to jako by to bylo už dávno a utekla už věčnost. Cítím se vcelku dobře, jen se trochu bojím, že se to bude opakovat. No ale chci co nejdříve zase jít do nového snažení. :)
Já jsem poprvé zažila šok,mám totiž s 1.manželem 3 děti a byla jsem ten typ co projdou trenky a už to bylo a žádný problém.Když jsem pak šla na NT screning a tam mi řekli,že miminko je mrtvé tak jsem se z toho dostávala víc jak 2měsíce.Bylo to s 2.manželem a dlouho nám to nešlo a pak tohle…po 2MA jsem prošla všema vyšetřeníma a nakonec se ukázalo,že moje tělo vyrábí protilátky takže i teď beru prášky aby se mimi udrželo…po těch zkušenostech vím,že nic není tak jak si člověk plánuje.To třetí rozhodnutí bylo nejtěžší,ale jsem ráda,že jsem se tak rozhodla.V televizi nedávno dávali dokument o této vadě a vím,že kdyby mi to miminko umřelo třeba až ve dvou letech nekvalitního života,že by to bylo horší.Tohle těhu je neplánované a nepočítali jsme už s ním…tak snad…

Jéje, to je taky zajímavé. :) Povbavily mne ty trenky. :D
Tak to držím palečky, ať to vyjde.
S tím posledním rozhodnutím ti to věřím, že to bylo dost těžké. :(
Já to právěže měla vždy lehčí, tak jsem si vždy vážila holek, jako jsi ty. Já bych to asik nedala. :roll: I když člověk byl měl stále věřit, ne? :wink:

Taky už jsem přemýšlela nad tím, že z malého se stal malinkatý andílek. :) Holky díky moc za tu vaši podporu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
19.5.11 13:54

neboj,brzo nám tu budeš popisovat jak je ti špatně a my ti budem radit co které zabíralo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
19.5.11 13:55

Přesně tak :-), my Ti příště budeme radit, a budeme hrozně chytrý :-), to bude sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
19.5.11 13:55
Martu píše:
janie ja obdivuju jak jsi statecna a dokazes o tom takhle psat a zaroven si cist ty radostne zpravy od holek, kterym tehotenstvi zdarne pokracuje. Mas vazne muj obdiv :hug:
:oops: Já myslím, že není třeba obdivu.
Jsou tu o hodně statečnější holky, které by si obdiv zasloužily.
Já vždy se snažila řešit a mluvit o všem otevřeně. Uzavíráním se nic nevyřeší, nejvýše si člověk tu tíhu nosí sám. Když se o to člověk podělí, je to menší tíha.
Navíc jsem šťastná, že jiná miminka jsou vpořádku. Vždyť to je krásné a navíc mi to dává o to více naděje, že příště bude vše OK, protože tu jsou i holky, kterým se dříve stalo to samé co mě a jsou zase těhotné a prozatím s dobrými zprávami, což je super, protože se blíží konec toho nejkritičtějšího období. Ťuk ťuk abych to nezakřikla. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
19.5.11 13:56
Janettka14 píše:
neboj,brzo nám tu budeš popisovat jak je ti špatně a my ti budem radit co které zabíralo :-D
:D Díky holky, vy jste prdloňky. :D
A to se mi líbí.
Mojí mamince je 55 let a je furt jako puberťačka. :D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
19.5.11 13:59

janie jestli se chceš rozesmát ještě víc já ti řeknu pikantnost chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
19.5.11 14:01

Holky co proste nechat obe 2 diskuze. Co budeme chtit napsat vic soukrome (+ treba fotky), povime si tam.
Proc by mel byt nasilny presun? Nechame to plynout, ono se to samo nejak vyvine, co? :wink:

Jee Martu - kde zijes?
(to je zrovna vec, na kterou bych ja odpovedela do uzavreny skupiny :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
19.5.11 14:02
Janettka14 píše:
janie jestli se chceš rozesmát ještě víc já ti řeknu pikantnost chceš?

jj, Chci… !!! :D Klíďo do soukromé diskuse, jestli chceš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí