Poradna duly
Jana Čurdová
mě to nevadí,až se to roznese tak z toho budou lidi stejně na prášky.Obzvlášť můj bejvalý.Tak naše mrně pokud to vyjde,bude o rok mladší než děti mých dětí…strýček nebo tetička bude o rok mladší než neteř a synovec…moje děti totiž v prosinci a lednu měli svoje potomky… ![]()
Jéje, tak to je hezký.
No tak to budou i strýcové a synovci docela asi hokej, co?
Ale tak hlavně, že je pohoda. ![]()
Janettka14 píše:
mě to nevadí,až se to roznese tak z toho budou lidi stejně na prášky.Obzvlášť můj bejvalý.Tak naše mrně pokud to vyjde,bude o rok mladší než děti mých dětí…strýček nebo tetička bude o rok mladší než neteř a synovec…moje děti totiž v prosinci a lednu měli svoje potomky…
To se poddá. Aspoň si budou děti mít s kým hrát.
Na návštěvách a tak. ![]()
no já se jim nepletla do toho,že si pořídili brzo děti,hlavně dcera…jsou holt po mě,tak zatím předpokládám,že oni budou respektovat zase můj život. ![]()
to je super
tu bude jistě veselo při oznamování příchodu mimíska na svět ![]()
amma asi jo…ale na to je ještě čas,minimálně do 12tt
mojí sestře se narodil v sobotu chlapeček,už se těším až si ho pochovám,je hrozně malinký tak doufám,že se nebudu bát si ho vzít na ruce
Janettka14 - taky počkám jak dopadne vyšetření na vv a pak to teprve oznámím světu ![]()
a kdy na něj jdeš?Ještě se tu neorientuju,ale koukám na metřík a asi tak za 14dní?
Jee zensky my to tenhle vikend jedem oznamit nasim (+ chlap bude zadat o ruku!!!
) a pak uz se to muze rozkecat vsem. ![]()
Nairol - téééda, to je romantika… tak přeji hezký víkend ![]()
Janettka14 - 24.5. jdu na kontrolu k doktorovi a musím se s ním domluvit na termínu.
mě čeká kontrola 30.5…to je táák daleko,doufám,že bude všechno v pořádku,člověk by chtěl mít utz doma…
Holky diky. ![]()
Asi se to uz nedela, ale on to tak chce.
Ze si mysli, ze by se „to“ melo minimalne nejak slusne oznamit.
Bydlime od nich 400 km daleko, tak aby nemeli spatny pocit, ze jsou vycleneny z meho/naseho zivota. Samozrejme to nebude nic formalniho.
Sama jsem na nej zvedava.
Nevim, jak to bude probihat, jak presne si to predstavuje (od pondeli jsem se nevideli a ja jedu sama uz zitra rano, on se dostavi az nekdy vecer.).
Pak napisu, jak to probihalo.
Myslim, ze to bude docela vtipna historka. ![]()