Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2559
19.5.11 09:41

Jéé, Silvestřátko :-), to je super,tak moc gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
19.5.11 09:46

děkuju moc,je to taková naše hormonální porucha,v březnu a dubnu jsem pořád krvácela a pak špinila,šla jsem k doktorovi a ten mě takhle překvapil.Držíme se trošku zpátky s mým manželem jsme se pokoušeli o miminko spoustu let a 3× to nevyšlo takže jsme moc rádi,ale víme,že to nemusí vyjít.Ale prý zatím všechno vypadá v pohodě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
19.5.11 09:53

Taky nám to loni nevyšlo, tak snad teď ano :-) Píšeš, že jsi nejstarší, můžu být tak smělá a zeptat se na věk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
19.5.11 10:06

Mně to taky loni nevyšlo :-), ale tentokrát to snad vypadá dobře, i přes špinění a hematom. Už týden nešpiním a hematom je pryč!!!!, tak už jen za dva týdny na kontrolu a snad budou jen samé pozitivní zprávy a třeba se budu moct vrátit i do práce :-)

Víru a odvahu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
19.5.11 10:09
amma píše:
Taky nám to loni nevyšlo, tak snad teď ano :-) Píšeš, že jsi nejstarší, můžu být tak smělá a zeptat se na věk?

je mi 42 let,bylo teď v sobotu,takže v pondělí pěkný překvápko jako dárek k narozeninám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
19.5.11 10:10

Všechno dobře dopadne, uvidíš :-), držím moc palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
19.5.11 10:15

Taky držím moc palečky a přeji hodně štěstí :palec: a všechno nej k narozeninám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
19.5.11 10:15

děkuji,za 14 dní je kontrola a pak genetika…až se posunu do toho 16tt tak se bude dýchat líp.Líbí se mi, že se tu sešla trošku starší garda(samozřejmě klidně pokecám s maminkama kolem 20tky) ale přece jen už s věkem máme jiné pocity…ale zas ty mladší nám dodají čerstvé info a své zkušenosti,já mám doma 12letou dceru a dospělé děti z domu takže už nemám představu jak to dneska chodí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
19.5.11 11:53

Ahoj vsichni,

Janet - vitam a drzim palce. :kytka:

Holky mne je celkem jedno, kde budeme. Sem chodim, ze je nas tu vic a popravde nekdy zapominam divat se i na skupinu. :oops:
Nepisu tu nic, co by mi vadilo, kdyz si nekdo precte. Myslim, ze jsem schopna posoudit, co chci nebo nechci sdelovat verejne. Smiraky snad nemam. :mrgreen:
Ale jak jsem uz napsala, je mi opravdu jedno, kde budeme. Jestli chcete byt radeji schovany tak klidne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
19.5.11 13:10

já si zas myslím,že do těch uzavřených nás nikdo nový nenajde,což je škoda a taky sem nepíšu nic co by mohl někdo zneužít…sice u nás nikdo neví,že jsem těhotná,ale nepředpokládám,že by se chodil koukat po diskuzích kdo co kam píše…klidně zůstanu tady,ale pokud mi utečete,povalím za váma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
19.5.11 13:22

Holky, co se tyka te diskuse, ja s tim taky nemam problem zustat v te verejne, ale chci vam rict jednu zvlastnost. Me by taky nikdy nenapadlo, ze tu mame smiraky, ale je to tak. Ja to o sobe jeste nikde nerikala a uz se me jeden clovek ptal, jestli jsem tehotna, protoze se ho na to ptal nekdo, kdo si cetl diskusi na emimino. Podotykam, ze ten kdo to cetl je jeste ke vsemu chlap, coz mi pripada dost uchylny. Navic nekdo koho jsem uz asi 3 roky nevidela a nejsem s nim v kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
19.5.11 13:25

no lidi jsou asi fakt různí…jinak si neumím představit,že by někdo šmíroval co si povídá tlupa těhulících ženských…jak funí,kde co viděly a ulovili na budoucího potomka,popřípadě kde je zrovna píchlo.To nebaví ani naše rodinné příslušníky :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
19.5.11 13:31

Přesně tak, naše rodinné příslušníky to těhotenstký remcání nebaví. Proto chodíme sem. :D ;)
Ale lidi jsou různý… :D Já pochybuju, že mě by někdo poznal podle mý přezdívky. :D Ale všechno je možný… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
19.5.11 13:34

Mě by asi podle přezdívky a bydliště poznali, ale víte co,.. když si někdo che podrbat, tak prosím!!! Však když to nenajde tady, tak si to vymyslí a těhotenství neni nic, za co by se měl člověk stydět! Ale jestli budete hctít, tak se tady na veřejně diskuzi může nechat odkaz na tu uzavřenou a kecat můžem tam! :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jak chcete :?: :?: 8-) :mrgreen: :mrgreen:

Moudrý člověk si o mě nic zlého nemyslí a názor hlupáka mě nezajímá!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
19.5.11 13:37

Janie je mi líto co tě potkalo,sama jsem to prožila 2× MA a jednou jsem se musela rozhodnout o ukončení těhu pro VV tak vím jak ti je.Ale zas pokud ti naskočí ms,není problém to po 3měsících zkusit znova…doporučuju ti koupit si kapky femigard,mě vždycky srovnali tělo a ms došla v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí