Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3965
17.5.11 20:21
Janie Bast píše:
hanulka78 píše:
jo,a vy máte uzavřenou skupinu na týhle diskusi,nebo jinou?a vzali by jste mě k sobě? :oops:
Najdi si v této diskusi stránku 28. hned druhý příspěvek je ode mě a je tam odkaz. Kde si klikneš a mělo by tě to pustit do žádosti do skupinky prosinčátka 2011.

Díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
17.5.11 20:21

No nic Holčiny.
Bylo mi tu s váma krásně, ale já jsem po spršce a jdu buckat. Vstávám něco před 4. ráno, tak ať se hezky regeneruju. Potřebuju hodně spát. ;)
Papa a mějte se. :mavam:
Zase zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
17.5.11 20:26
Janie Bast píše:
No nic Holčiny.
Bylo mi tu s váma krásně, ale já jsem po spršce a jdu buckat. Vstávám něco před 4. ráno, tak ať se hezky regeneruju. Potřebuju hodně spát. ;)
Papa a mějte se. :mavam:
Zase zítra.
:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
17.5.11 20:37

Jsem doma. :mavam:

Vsechno vypada super. 8-) :srdce: Pozdeji napisu vic.
Jsem tam ztvrdla desne dlouho a jeste jsem pak byla chvili u „rodiny“.
Jsem KO. Potrebuju sprchu. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
17.5.11 21:50

Uff… To byl den. Cekala jsem tam hrozne dlouho. Meli nejaky skluz kvuli necemu akutnimu na klinice.
Byla jsem nakonec u nejaky doktorky (nevim, co muj dr. povidal o docentovi :roll: , ale to je fuk). Vsechno mi vysvetlila.

Opicka uz ma 6,5 cm. 8-o Pry je tedy o tyden vetsi.
NT 1,6 mm to je pry OK.
Nosni kustka pritomna.
Vysledky z krve i pres muj vek dobry.

Tak se mi ulevilo. :-D Ale na jak dlouho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
18.5.11 06:25

Dobré ránko holky.
Od včéra mě pobolívá jakoby vaječník na pravé straně.
Asi je to po těch homeopatech. To je dobré znamení. Jakmile je člověku pod psa, tak se tělo léčí.
Zatím beru léky do pátku po dvou hodinách. Později 3× denně. Já jsem nedočkavá jako malé dítě, které se těší na cukrovou vatu. Už aby byl zítřek a já se všechno poptala mého dochtora. I když vím,že co doktor, to názor.
Už nevím, jak se zabavit, abych na zítřek nemyslela.
Dnes se mi kupodivu nechce vůbec spát. Včera jsem byla celý den, jako tělo bez duše, furt bych jen spala.
No nic, měla bych se vrhnout na práci, i když se mi do toho nechce, protože je to taky uspávací práce. :D
Holky, zatím se mějte hezky.
Já se sem zase za chvilku juknu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
18.5.11 07:16

Ahojik Holky. Teď mě napadlo, jestli ty, kterým to v této skupince nevyšlo by nechtěly založit nějakou skupinku ZT v květnu nebo tak něco. Je nás přeci jen pár a tak bychom se mohly navzájem informovat, jak jsme dopadly a co na to dochtoři a tak.
Já bohužel ještě u Dr. nebyla a docela by mě zajímalo, jak se na to dívají i jiní doktoři, nejen můj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
18.5.11 07:32

Ahojky Janie, taky jsem odsud neodešla, pořád koukám jak se holkám daří :cry: moc jim to přeju..byla bych ráda, kdyby se založila skupina ZT květen - určo bych tam byla :-D jinak Janie já mám docela bolesti..asi zase zánět dělohy, k dr.jdu až 30.5. přesně jsem i tohle měla v lednu..jsem asi nějak náchylnější :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
18.5.11 07:35
Aandrejka píše:
Ahojky Janie, taky jsem odsud neodešla, pořád koukám jak se holkám daří :cry: moc jim to přeju..byla bych ráda, kdyby se založila skupina ZT květen - určo bych tam byla :-D jinak Janie já mám docela bolesti..asi zase zánět dělohy, k dr.jdu až 30.5. přesně jsem i tohle měla v lednu..jsem asi nějak náchylnější :-(

Ahojik Andrejko. No já bych byla ráda. chtěla jsem se přidat do skupinky ZT březen 2011, ale pak jsem si říkala, že jsem přeci jen úplně jinde, než ty holky v té skupině.
JInak já vůbec nic. přemýšlím, že bych znásilnila manžela už tento měsíc, ale nechci to uspěchat. Já po revizi krvácela jen v ten pátek a pak v sobotu špinění a pak už vůbec nic. 8-o Nevím, co si o tom myslet…
To je blbé s tím zánětem. No tak se objednej k Dr. už teď, když máš zánět. Čím dříve se to bude řešit, tím líp, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
18.5.11 08:21

Už jsem objednaná :lol: jdu dneska před 11 h.tak uvidim, doufám, že mi tam nic nezůstalo :cry: už bych znovu jít nechtěla, i když to nic nebylo..taky jsem trošku krvácela jen ten pátek a od tý doby špinim..ty si potratila samovolně?Začala si krvácet,já ve čtvrtek večer jen trošku špinit, hned sem jela a už netlouklo od neděle srdíčko :-( potratila si poprvý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
18.5.11 08:22

Založíš něco?Já to neumím :cry: ať tady holkám nenarušujeme krásný chvilky :lol: závidim vám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
18.5.11 08:28

Ne, já byla v pátek na kyretáži. V půl desátý jsem cca šla na sál. Cca v 10 bylo hotovo a už jsem byla i na pokoji. Pak jsem dvě hodinky spala. Pak už mi nic nebylo. Nakonec jen dva dny (jeden krvácení, jeden špinení) a pak už nic…
No nic, jdu zkusit založit tu skupinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
18.5.11 08:33

https://www.emimino.cz/…kvetnu-2011/ tak skupinka by měla být tu. Nevím, jestli to teda jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.5.11 09:31
Nairol píše:
Uff… To byl den. Cekala jsem tam hrozne dlouho. Meli nejaky skluz kvuli necemu akutnimu na klinice.
Byla jsem nakonec u nejaky doktorky (nevim, co muj dr. povidal o docentovi :roll: , ale to je fuk). Vsechno mi vysvetlila.

Opicka uz ma 6,5 cm. 8-o Pry je tedy o tyden vetsi.
NT 1,6 mm to je pry OK.
Nosni kustka pritomna.
Vysledky z krve i pres muj vek dobry.

Tak se mi ulevilo. :-D Ale na jak dlouho? :think:

Tak gratuluju :palec: to už velké co :mrgreen: Doufám že mi to ten doktor taky vysvětlí mě přišel jak morous čuměl nic neříkal zlatej muj s ním je supr řeč.tak se budu ptát. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.5.11 09:51

Nairol- gratulace :kytka: Můžu se zeptat kolik Ti je? Taky už jsem starší mamina a mám hrozný strach z výsledků takového vyšetření. Přece jen věkem se riziko zvyšuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí