Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3775
17.5.11 12:32
:dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
17.5.11 12:32
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19591
17.5.11 12:34

Nicky - :potlesk: :dance: to je super, gratuluju :hug: To ti dal tolik obrázků? To je paráda :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.5.11 12:37
nicky88 píše: :dance: :dance:
:potlesk: Krásné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
17.5.11 12:52

Nicky super! :srdce: :palec: Krasny.

Koukam NT 1,3 mm. Jsme uplne ve stejnem tt, tak jsem zvedava kolik nameri odpoledne u me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
17.5.11 12:55

krásný fotečky… :potlesk: :pankac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
17.5.11 12:57

Ahojik Holky.
I když vím, že už sem nepatřím, tak se mi prostě nechce nějak moc odcházet. Jsem moc ráda, když tu vidím ty vaše prcky. :)
Já jsem dnes taky šťastná.
Jsem asi magor, ale mám strašně silný pocit, že to co se stalo je pryč a já bych chtěla co nejdříve být zase fit a pracovat na zdravém miminku. Trochu si připadám provinile, ale mám takový ten pocit: „minule to nevyšlo, tak teď hurá do nového snaženíčka“.
Volala jsem si k mému homeopatovi, aby mi namíchal něco přímo pro mě. Nebudu riskovat nějaké čaje a další věci… prostě si nechám udělat lektvar přímo pro mě. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.5.11 13:02
Janie Bast píše:
Ahojik Holky.
I když vím, že už sem nepatřím, tak se mi prostě nechce nějak moc odcházet. Jsem moc ráda, když tu vidím ty vaše prcky. :)
Jsem asi magor, ale mám strašně silný pocit, že to co se stalo je pryč a já bych chtěla co nejdříve být zase fit a pracovat na zdravém miminku. Trochu si připadám provinile, ale mám takový ten pocit: „minule to nevyšlo, tak teď hurá do nového snaženíčka“.
Volala jsem si k mému homeopatovi, aby mi namíchal něco přímo pro mě. Nebudu riskovat nějaké čaje a další věci… prostě si nechám udělat lektvar přímo pro mě. ;) :mavam:

Ahoj tak to je dobře že ti je fajn.jen tady zustan za pár měsícu budeš zas těhulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.5.11 13:03
Nairol píše:
Nicky super! :srdce: :palec: Krasny.Koukam NT 1,3 mm. Jsme uplne ve stejnem tt, tak jsem zvedava kolik nameri odpoledne u me.

Co to znamená to NT 1,3mm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
17.5.11 13:03

Janie - držím moc pěsti !!! jasně, že je to pryč a je tady další šance pro vás :srdce: :kytka:
jdu uspat cácory..

Nicky - pěkný fotky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
17.5.11 13:07

Ahoj holky,

všem, co máte kontrolu úspěšně za sebou, tak gratuluji.

U mě jsou nevolnosti každý den jinak - buď jo, nebo ne,takže člověku se pořád něco vrtá hlavou, ale určitě bude vše dobré…, kdyby tak jen ten čas doma rychleji utíkal a kontrola už byla blíž … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
17.5.11 13:08
Bibi11 píše:
Janie Bast píše:
Ahojik Holky.
Volala jsem si k mému homeopatovi, aby mi namíchal něco přímo pro mě. Nebudu riskovat nějaké čaje a další věci… prostě si nechám udělat lektvar přímo pro mě. ;) :mavam:
Ahoj tak to je dobře že ti je fajn.jen tady zustan za pár měsícu budeš zas těhulka :palec:

No ještě jsem zvědavá, co mi řekne ten můj homeopat, jak dlouho mám počkat s otěhotněním. On totiž léčí i takovéto věci. No a pak ještě nevím, co mi ve čtvrtek řekne můj gynekolog. Jestli mi i řekne, jak dopadly testy, na které posílali ty odběry z operace, co se vlastně stalo.
Jsem trochu na vážkách. Psychicky i fyzicky se totiž cítím moc fajn a chtěla bych co nejdříve znova „skočit“ na miminko, ale bojím se, že je brzy. Po operaci jsem jen v pátek krvácela trochu, pak jsem do soboty špinila a pak od neděle nic. A od soboty mám strašnou chuť na sex. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.5.11 13:10
Jarmilik1 píše:
Ahoj holky,

všem, co máte kontrolu úspěšně za sebou, tak gratuluji.

U mě jsou nevolnosti každý den jinak - buď jo, nebo ne,takže člověku se pořád něco vrtá hlavou, ale určitě bude vše dobré…, kdyby tak jen ten čas doma rychleji utíkal a kontrola už byla blíž … :-)

Ahoj mě je taky čím dál lépe,pořát teda častějc jím,mám trochu nízkej tlak ale jinak pohoda. :palec:Dnes máš kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
17.5.11 13:25

Nene, kontrola až 2.6., což je ještě 16 dní, a snažím se poctivě ležet, i když visím furt na internetu :-), tak snad to uteče. Víkendy jsou lepší, když je někdo doma, jinak je to opruz.

Janie - určitě chvilku se sexem vydrž, alespoň do první menstruace, protože přece jen ten výškrab ten vnitřek naruší, znám to od sebe. A nezačni hned chodit do práce…, já to loni přehnala, cítila jsem se po výškrabu dobře a hned upalovala do práce asi po 4 dnech, ale ejhle, hnedka krvácení, horečky a těžká únava, takže tak minimálně týden, až deset dní si naordinuj klidový režim. Ale šestinedělí jsme taky nedodrželi. A na miminko moc nemysli, protože mně každý říkal, jak to po výškrabu půjde hned, že je to pro dělohu očistná kůra a bla bla bla, a nakonec jsme si museli počkat rok, než se znovu zadařilo a to jsme na mimísovi pracovali opravdu velmi usilovně. Nejlepší recept je všechno pustit z hlavy.., i když vím, že to jde velmi těžko. V posledních třech měsících mi p. dr. tvrdil, že vůbec neovuluji, tak jsem si říkala, tak super, už ani ovulaci nemám, to by mě mohl oplodnit akorát tak duch svatý… a ejhle, holt když mi bylo tvrzeno, že otěhotnět nemůžu, tak se zadařilo :-), takže takovýhle přístup. A vydrž, bude lépe a z této diskuze určitě neodcházej :-)

Jája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
17.5.11 13:42
Mrkni sem :wink: :wink: http://www.gynekologienj.cz/…reening.html
Bibi11 píše:
Nairol píše:
Nicky super! :srdce: :palec: Krasny.Koukam NT 1,3 mm. Jsme uplne ve stejnem tt, tak jsem zvedava kolik nameri odpoledne u me.
Co to znamená to NT 1,3mm?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital