Poradna duly
Jana Čurdová
Nicky -
to je super, gratuluju
To ti dal tolik obrázků? To je paráda
![]()
Nicky super!
Krasny.
Koukam NT 1,3 mm. Jsme uplne ve stejnem tt, tak jsem zvedava kolik nameri odpoledne u me.
Ahojik Holky.
I když vím, že už sem nepatřím, tak se mi prostě nechce nějak moc odcházet. Jsem moc ráda, když tu vidím ty vaše prcky. ![]()
Já jsem dnes taky šťastná.
Jsem asi magor, ale mám strašně silný pocit, že to co se stalo je pryč a já bych chtěla co nejdříve být zase fit a pracovat na zdravém miminku. Trochu si připadám provinile, ale mám takový ten pocit: „minule to nevyšlo, tak teď hurá do nového snaženíčka“.
Volala jsem si k mému homeopatovi, aby mi namíchal něco přímo pro mě. Nebudu riskovat nějaké čaje a další věci… prostě si nechám udělat lektvar přímo pro mě.
![]()
Janie Bast píše:
Ahojik Holky.
I když vím, že už sem nepatřím, tak se mi prostě nechce nějak moc odcházet. Jsem moc ráda, když tu vidím ty vaše prcky.
Jsem asi magor, ale mám strašně silný pocit, že to co se stalo je pryč a já bych chtěla co nejdříve být zase fit a pracovat na zdravém miminku. Trochu si připadám provinile, ale mám takový ten pocit: „minule to nevyšlo, tak teď hurá do nového snaženíčka“.
Volala jsem si k mému homeopatovi, aby mi namíchal něco přímo pro mě. Nebudu riskovat nějaké čaje a další věci… prostě si nechám udělat lektvar přímo pro mě.![]()
Ahoj tak to je dobře že ti je fajn.jen tady zustan za pár měsícu budeš zas těhulka ![]()
Nairol píše:
Nicky super!![]()
Krasny.Koukam NT 1,3 mm. Jsme uplne ve stejnem tt, tak jsem zvedava kolik nameri odpoledne u me.
Co to znamená to NT 1,3mm?
Janie - držím moc pěsti !!! jasně, že je to pryč a je tady další šance pro vás
![]()
jdu uspat cácory..
Nicky - pěkný fotky ![]()
Ahoj holky,
všem, co máte kontrolu úspěšně za sebou, tak gratuluji.
U mě jsou nevolnosti každý den jinak - buď jo, nebo ne,takže člověku se pořád něco vrtá hlavou, ale určitě bude vše dobré…, kdyby tak jen ten čas doma rychleji utíkal a kontrola už byla blíž … ![]()
Bibi11 píše:Janie Bast píše:Ahoj tak to je dobře že ti je fajn.jen tady zustan za pár měsícu budeš zas těhulka
Ahojik Holky.
I když vím, že už sem nepatřím, tak se mi prostě nechce nějak moc odcházet. Jsem moc ráda, když tu vidím ty vaše prcky.
Volala jsem si k mému homeopatovi, aby mi namíchal něco přímo pro mě. Nebudu riskovat nějaké čaje a další věci… prostě si nechám udělat lektvar přímo pro mě.![]()
No ještě jsem zvědavá, co mi řekne ten můj homeopat, jak dlouho mám počkat s otěhotněním. On totiž léčí i takovéto věci. No a pak ještě nevím, co mi ve čtvrtek řekne můj gynekolog. Jestli mi i řekne, jak dopadly testy, na které posílali ty odběry z operace, co se vlastně stalo.
Jsem trochu na vážkách. Psychicky i fyzicky se totiž cítím moc fajn a chtěla bych co nejdříve znova „skočit“ na miminko, ale bojím se, že je brzy. Po operaci jsem jen v pátek krvácela trochu, pak jsem do soboty špinila a pak od neděle nic. A od soboty mám strašnou chuť na sex. ![]()
Jarmilik1 píše:
Ahoj holky,všem, co máte kontrolu úspěšně za sebou, tak gratuluji.
U mě jsou nevolnosti každý den jinak - buď jo, nebo ne,takže člověku se pořád něco vrtá hlavou, ale určitě bude vše dobré…, kdyby tak jen ten čas doma rychleji utíkal a kontrola už byla blíž …
Ahoj mě je taky čím dál lépe,pořát teda častějc jím,mám trochu nízkej tlak ale jinak pohoda.
Dnes máš kontrolu?
Nene, kontrola až 2.6., což je ještě 16 dní, a snažím se poctivě ležet, i když visím furt na internetu
, tak snad to uteče. Víkendy jsou lepší, když je někdo doma, jinak je to opruz.
Janie - určitě chvilku se sexem vydrž, alespoň do první menstruace, protože přece jen ten výškrab ten vnitřek naruší, znám to od sebe. A nezačni hned chodit do práce…, já to loni přehnala, cítila jsem se po výškrabu dobře a hned upalovala do práce asi po 4 dnech, ale ejhle, hnedka krvácení, horečky a těžká únava, takže tak minimálně týden, až deset dní si naordinuj klidový režim. Ale šestinedělí jsme taky nedodrželi. A na miminko moc nemysli, protože mně každý říkal, jak to po výškrabu půjde hned, že je to pro dělohu očistná kůra a bla bla bla, a nakonec jsme si museli počkat rok, než se znovu zadařilo a to jsme na mimísovi pracovali opravdu velmi usilovně. Nejlepší recept je všechno pustit z hlavy.., i když vím, že to jde velmi těžko. V posledních třech měsících mi p. dr. tvrdil, že vůbec neovuluji, tak jsem si říkala, tak super, už ani ovulaci nemám, to by mě mohl oplodnit akorát tak duch svatý… a ejhle, holt když mi bylo tvrzeno, že otěhotnět nemůžu, tak se zadařilo
, takže takovýhle přístup. A vydrž, bude lépe a z této diskuze určitě neodcházej ![]()
Jája
Bibi11 píše:Nairol píše:Co to znamená to NT 1,3mm?
Nicky super!![]()
Krasny.Koukam NT 1,3 mm. Jsme uplne ve stejnem tt, tak jsem zvedava kolik nameri odpoledne u me.