Poradna duly
Jana Čurdová
Je holky samy super zpravu. Mam radost. ![]()
Uz tady hrozne dlouho nebyla cunklik a taky Hanynka. ![]()
Ahoj holky, zdravím všechny v novém týdnu
a gratuluji k úspěšným kontrolám
Je mi líto těch, co dobré zprávy nemají - držte se. Taky jsem to loni zažila. Já jdu na kontrolu až 24.5. minulé úterý fazolka měřila 0,75 cm, tak jsem zvědavá jak roste
Srdíčko už tlouklo, tak snad bude všechno v pořádku… i když po tolika špatných zprávách mám obavy ![]()
amma píše:
Ahoj holky, zdravím všechny v novém týdnua gratuluji k úspěšným kontrolám
Je mi líto těch, co dobré zprávy nemají - držte se. Taky jsem to loni zažila. Já jdu na kontrolu až 24.5. minulé úterý fazolka měřila 0,75 cm, tak jsem zvědavá jak roste
Srdíčko už tlouklo, tak snad bude všechno v pořádku… i když po tolika špatných zprávách mám obavy
já mám taky strach…já jsem přišla o miminko ve 28tt ale vím,že i teď to musí být těžký
jsme doma, mimi ťuká, měří 1,8 cm a odpovídá přesně stáří 8+1 tak snad oK.. zítra ráno mám těhu poradnu, a asi nějaké odběry.. tak uvidíme.
Jinak na UTZ až za 4 týdny a to bude velký UTZ ve 12.týdnu.
![]()
Gratuluju k pozitivním zprávám
Jen tak dál, už žádné smutné.
Niki - to muselo být hrozné
![]()
Romik81 píše:
Gratuluju k pozitivním zprávámJen tak dál, už žádné smutné.
Niki - to muselo být hrozné![]()
bylo…pořád to moc bolí
![]()
Kajka37 píše:
Ahojky holky, můžu se přidat?čekáme mrňouska kolem vánoc
vítej…
Kajka - je tady těch diskuzí víc, co?
A když je v práci nuda
Taky brouzdám ![]()
Super holky,všem vám moc gratuluju,konečně se to v dobré obrací,doufejme,že v této fázi už si to miminka nerozmyslí a porostou nám hezky dál!Mně dneska není skoro vůbec blbě,tak konečně uklízím,co to dá a můžu se i najíst,tak sláva.
Ahoj holky, tak i já jsem se vrátila z úspěšné kontroly! Mimčo má 3,65cm,
krásně ťuká, podle MS jsme 10+1, ale podle utz starší - 10+5. TP podle ms mám 13.12, ale jestli je o 4 dny starší, tak 9.12, což doufám, nechci být na Vánoce v porodnici. Chci mít miminko už doma pod stromečkem ![]()
Zítra se mám objednat na velký utz ve 12tt.
Jéé, tak to moc gratuluji!!!! Určitě nás už všechny čekají jen „světlé zítřky“
![]()