Poradna duly
Jana Čurdová
NikisKoh píše:
do Chorvatska jsme jezdili na stejný místo asi 5 let po sobě…teď chci jet na jiný místo,ještě nevíme kam…já jsem byla autobusem v Bulharsku-tam je to taky fajn,ale je to strašně moc daleko
V Bulharsku jsem byla s našima to mi bylo asi 5 a to vlakem byl to zážitek ještě si pamatuju když vlak zastavil v Rumunsku tak nám házeli kamení do oken chtěli bombony.to bylo hustý uplně jak zvěř.Nejvíc se mi líbilo v Thajsku byli jseme tam s tátou 2× na poznávačce a zážitek na celej život.
na cestování mužu ted zapomenout budou jiný starosti ![]()
mě se líbilo v Egyptě-to byl můj sen se tam podívat…fakt moc hezký
Fuj jsem ted vypnula ten hokej. Bylo to na me moc. ![]()
Letadlo mi nevadi. Litam kazdou chvili, podle dr. je to do nejakeho 32. tydne (nebo tak nejak) OK.
Na dovolenou se chystame… tedy vlastne na svatebni cestu.
![]()
Letadlem a asi nekam dal.
NikisKoh píše:
mě se líbilo v Egyptě-to byl můj sen se tam podívat…fakt moc hezký
A kde jste byli?Taky tam jezdíme teda jezdili každý rok.Mě se tam taky líbí hlavně ten podmořskej život
hodně se nám líbilo Marsa alam taky v Sharmu a jasně že památky
moje sestřenice se tam pomalu odstěhuje uplně, je praštěná zas až tak to tam nemusím.má tam asi nákýho egyptana ![]()
Nairol píše:
Fuj jsem ted vypnula ten hokej. Bylo to na me moc.![]()
Letadlo mi nevadi. Litam kazdou chvili, podle dr. je to do nejakeho 32. tydne (nebo tak nejak) OK.
Na dovolenou se chystame… tedy vlastne na svatebni cestu.![]()
Letadlem a asi nekam dal.
Taky mi létání nevadí ale mrnouskovi by mohlo a když mi řek že bych neměla tak nepojedu.a kam vyrazíte?Moje švagrová lítá taky po světě v unoru byla měsíc na Filipínách tam bych taky jela prostě Asie to miluju.
jsem se chtěla zeptat,začlo mě bolet v krku neporadíte co mužu si na to kdyžtak vzít? ![]()
Bibi - chteli jsme na Maledivy, ale tam je to s tim letem komplikovanejsi. Takze jsme od toho uz asi definitivne upustili.
Ted zvazujeme Cap Verde. Je to o fous bliz a bez prestupu. ![]()
Ale uvidime, zatim je vse na urovni uvah. Treba to zdravotne nebo pracovne nepujde a nepojedeme nikam.
Nairol píše:
Bibi - chteli jsme na Maledivy, ale tam je to s tim letem komplikovanejsi. Takze jsme od toho uz asi definitivne upustili.
Ted zvazujeme Cap Verde. Je to o fous bliz a bez prestupu.
Ale uvidime, zatim je vse na urovni uvah. Treba to zdravotne nebo pracovne nepujde a nepojedeme nikam.
Maledivy tak to je ráj
myslela jsem že se tam létá od pozima do konce bžezna že pak tam prší?je to tak?
Bibi - je to mozne. Ted jsem si nic konkretniho nezjistovala, protoze vim, ze ten let je tam komplikovanejsi, tak jsem od toho vice mene upustila.
OK ted si tedy Male skrtam uz uplne.
Chlap bude rad. ![]()
Jeste bych chtela na Sardinii. Uz jsme tam byli 2× (je nadherna) a hodne jsme tam cestovali, ted bych brala spis valeci dovolenou. ![]()
bry vecir! jen nakukuju, ale teda chjoo, co tu opet vidim.. janie, kaa, tohle se holky nema stavat.. drzim palce,at se brzy zase zadari a doufam, ze se potkame vsechny opet v nejakem tom jarnim tematu! ![]()
bibi na boleni v krku v tehotenstvi muzes treba propolki. maji v lekarnach.
Dobré ránko děvčata
tak my na dovču pojedem někde po vlastech českých. Špatně mi není, ale někam dál mám strach, ať už autobusem,letadlem či autem.
Bibi, Ty máš rizikové? Kvůli tomu předchozímu ZT? Mě ho doktor nedal
, říkal, že to se může stát kdykoli a nic tomu nepomůže předejít. Takže já chodím do práce…
Já si taky říkala, že budu chodit do práce, i když jsem teď zase špinila, ale musela jsem to vzdát - protože, když se objevil hematom, tak mi řekli - buď nemocnice nebo doma, tak jsem se radši podvolila miminku a ležím doma. A hematom je pryč ![]()
A myslím,že ten klid určitě miminku prospěje, takže rizikové určitě výhody má…, ale třeba jsi mnohem odolnější než já a ne takový chcípáček
![]()
Když bude ale vše dobré v tom 13.tt, kdy jdu na kontrolu, tak bych se ráda do práce vrátila, doma je to nuda ![]()
jittu píše:
Dobré ránko děvčatatak my na dovču pojedem někde po vlastech českých. Špatně mi není, ale někam dál mám strach, ať už autobusem,letadlem či autem.
Bibi, Ty máš rizikové? Kvůli tomu předchozímu ZT? Mě ho doktor nedal, říkal, že to se může stát kdykoli a nic tomu nepomůže předejít. Takže já chodím do práce…
Ahoj mám rizikové,byla jsem OSVČ kadeřnice čuchat barvy a stát mi neprospěje.jsem ráda že jsem doma nenudím se jsem si na zahrádce jedu za našima tak pohodička.