Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2038
13.5.11 09:31

Dobré ránko holky,teda my fakt přemýšlíme hrozně pesimisticky.Mně se dneska zdálo,že jsem potratila,už mi z toho fakt asi šibe :roll: .
Jo,s tím potratem ve 26tt,to byla moje máma,ale už je to 22 let dlouho,tak dneska by dítě možná zachránili,no už je to pryč..
Ale je mi dnes opět neskutečně zle,je to strašný pocit,i když na druhou stranu lehce uklidňující.Myslím,že ale není třeba brát to jako chybu,když vám není špatně,moje první těhu bylo zrovna absolutně bezpříznakové,pokud jde o nevolnosti nebo únavu, v pohodě jsem až do 7.měsíce chodila do školy a bylo to vlastně od začátku až do konce bez komplikací,včetně porodu.Tak trochu naivně jsem si myslela,že to tak bude zase,ale je to úplně jiné,tak hlavně ať to máme všechny v pohodě.Příští týden bude úrodný.V pondělí už jdeme teda 3,tak :palec: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
13.5.11 09:39
skymaggie píše:
Dobré ránko holky,teda my fakt přemýšlíme hrozně pesimisticky.Mně se dneska zdálo,že jsem potratila,už mi z toho fakt asi šibe :roll: .
Jo,s tím potratem ve 26tt,to byla moje máma,ale už je to 22 let dlouho,tak dneska by dítě možná zachránili,no už je to pryč..
Ale je mi dnes opět neskutečně zle,je to strašný pocit,i když na druhou stranu lehce uklidňující.Myslím,že ale není třeba brát to jako chybu,když vám není špatně,moje první těhu bylo zrovna absolutně bezpříznakové,pokud jde o nevolnosti nebo únavu, v pohodě jsem až do 7.měsíce chodila do školy a bylo to vlastně od začátku až do konce bez komplikací,včetně porodu.Tak trochu naivně jsem si myslela,že to tak bude zase,ale je to úplně jiné,tak hlavně ať to máme všechny v pohodě.Příští týden bude úrodný.V pondělí už jdeme teda 3,tak :palec: :palec: :srdce:

Dobrý ráno :mavam: ,měla jsem ten sen o potratu taky ale je to už měsíc fuj.a včera se mi zdálo že rodím no už jsem cvok a holka to bylo to vím.je to sranda jak se ty myšlenky motaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
13.5.11 10:02
Bibi11 píše:
dobré ráno :mavam: příští týden nás jde hodně na vyšetření to bude obrázků :palec: nevíš kdy jsou vysledky ze sreeningu?jdu na krev a hnet ten den i ultrz.

Bibi - dr. rikal, ze vysledky by ti meli dat hned. 8-)
Jdes tam s pritelem/manzelem? (Sorry ted si nejsem jista jeslti jsi nebo nejsi vdana. :mrgreen: )

Holky neblbnete s tema cernyma myslenkama. :cert:
Mne uz neni spatne vubec a unava uz je taky lepsi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
13.5.11 10:03

Tak u nás se zázrak na vánoce taky nestane. Loučím se s Vámi, v pondělí revize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
13.5.11 10:12

Ahoj holky, můžu se přidat? TP mám dle MS na 8.12. :-) minulé těhu jsem měla zamlklé v 7tt,tak mám strach, aby to ted bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.5.11 10:21
kaa13 píše:

To neee :cry: :cry: .Holky to mi nedělejte!!Je mi to moc líto Kaa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
13.5.11 11:08
kaa13 píše:

Ach ne… :-( Je mi to lito. Drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
13.5.11 11:09
jittu píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? TP mám dle MS na 8.12. :-) minulé těhu jsem měla zamlklé v 7tt,tak mám strach, aby to ted bylo v pořádku.

Vitej mezi nami. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
13.5.11 11:16

Ahoj,

tak to máme stejný příběh a i skoro stejný předpokládaný termín porodu :-). Loni jsem také samovolně potratila v 7tt.

Ale dneska jsem byla na kontrole - pátek 13. :-), a hodně jsem se bála, v noci jsem byla vzhůru tak od tří :-) (jsem blázen) :-) :-)

A všechno je v pořádku, srdíčko krásně bilo, placenta je prý přesně tam, kde má být, z hematomu zbyl už jen nějaký nepatrný zbyteček, špinit jsem také už přestala, takže už nemusím Ascorutin. Ale další kontrola až 2.6., takže další tři týdny čekání. Ležet mám prý ale raději dál…, tak uvidíme, jestli vše dobře dopadne toho 2.6. tak bych už poté šla znovu do práce. Nedělám tam nic těžkého, jen sedím v kanceláři na zadku a výše nemocenské při naší hypotéce, to není to pravé ořechové, ale uvidíme. Teď se fakt 3 týdny nezvednu z postele, ať má mimís klid.

P. doktor chtěl, aby se trošku zahýbal, ale asi měl v osm ráno ještě půlnoc a i když mi klepal na bříško, tak se ani nehnulo :-), ale nevadí, fotečka je krásná.

Tak držím palce.

A Kaa13 - je mi to moc líto, doufám, že brzy budeš zase těhu!!! Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
13.5.11 11:29

Ahojky holky

Co to slyším :cry: :cry: :cry:

Rozhodla jsem se všechny metříky smazat a udělám je znovu až budeme v druhém trimestru!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
13.5.11 11:30

Kaa: Ach jo už je toho moc to neni možný mrzí mě to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
13.5.11 11:51
nicky88 píše:
Ahojky holky

Co to slyším :cry: :cry: :cry:

Rozhodla jsem se všechny metříky smazat a udělám je znovu až budeme v druhém trimestru!!!!!!!!!!!!!!!!!

Souhlas.
Neni to tim, ze ty nase deti byly pocaty v blbym chrchlacim - chripkovem obdobi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
13.5.11 12:01

Já myslím, že těch zamlklin je hrozně moc :-( bohužel. Já měla tu svoji v lednu, v zimě je toho ještě víc. Na jaře je prý naopak nejlepší doba počít dítě, ale věřte tomu, že..když to tak dopadá…

Je mi to líto, sama vím, jak to bolí a že náplast je až další těhotenství!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
13.5.11 12:32

ahojda, jsme doma ze školky..
no teda, to nejsou moc dobré zprávy dnes.. uvidíme, co bude příští týden :wink: užijte si holky víkend, zkusím uspat mláďátka.. doufám, že mě nepřepadnou taky negativní myšlenky a začnu panikařit..jako vždy :roll:
a sny - já jsem celou noc plavala.. nejdřív jsem našla špinavý rybník, tak tam jsem nevlezla, a pak jsem brázdila nějaký bazén :lol: taky už mi pěkně šibe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
13.5.11 12:39

Nicky88: dobrý nápad, nééé nadarmo se říká, že se to má řešit až od 3.měsíce. Tak mi si hezky všechny počkáme a ty nám je tam zase co nejdříve dáš :lol:

Mrzí mě to Kaa13, ale bude líp a ono to příjde v ten správný čas.

Holky moje, ty vaše sny 8-o , já měla to samé, ale nechci to už ani rozebírat , číst.

Co třeba začít myslet na jiné téma a necháme to trochu plynout a uvidíme , třeba to bude vše u každé OK :palec:

Kolik třeba přibrali vaše maminky, kolik tedy budem asi mít my. Moje mamina 22kg, tak se mám na co těšit, ikdyž jsem ted jako proutek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí